Blog

 

 

 

Dr. Robert Malone beszél elhallgattatása körülményeiről

 

 

 

 

Van olyan, hogy igazság? Persze, hogy van, mindenkinek van belőle egy-egy darabka, ami neki szimpatikus, ami megerősíti, pozitív módon reflektálja a saját világnézetét.

 

 

Egy tanulmány szerint a mintavevő pálcikák, illetve a PCR-tesztek sugárfertőzöttek, a szavatosságuk csak 48 óra, hát mi más lenne a valódi oka annak, hogy az embereket 48 óránként kényszerítik tesztelésre?

 

 

Steve Quayle rádiós műsorvezető egy tévéműsorban interjút ad legújabb filmjével kapcsolatban: "Megaszárazság: az emberi faj megsemmisülése felgyorsul".

 

 

Trudeau: egy kis csoport erőlteti ránk magát. Ők azok a szélsőségesek, akik ellenállnak az oltásnak. Ők a tudományellenesek és nem ritkán nőgyűlölők és rasszisták is

 

 

Christine Anderson, az Európai Parlament képviselője elítéli, hogy olyan helyeken, mint Ausztrália, Ausztria, sőt az Egyesült Királyság és Németország, hihetetlenül ijesztő intézkedéseket hajtanak végre.

 

 

Dr. Wolfgang Wodarg, tüdő- és belgyógyász orvos, az Európa Tanács Egészségügyi Bizottságának korábbi elnöke szólal meg az aktuális helyzet kapcsán.

 

 

 

1. oldal / 4
Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal további használatával hozzájárul a sütik használatához Bővebben…