2020. november 06., péntek 15:26

A Kennedy terv 2020 (magyar szinkron)

A Kennedy terv 2020 (magyar szinkron) 

 

Húsz éve, hogy ifjabb JFK-re is lecsapott a Kennedy-átok.
1999. július 16-án Massachusetts partjainál lezuhant egy kisrepülő, aminek pilótája és mindkét utasa meghalt. A repülőt ifjabb John F. Kennedy vezette, mögötte ült felesége, Carolyn Bessette és annak testvére, Lauren Bessette. A 38 évesen elhunyt, csak amerikai hercegnek nevezett Kennedy a sokadik név lett a listán, amelyen a „Kennedy-átok” áldozatai szerepelnek.

Ifjabb John F. Kennedy volt Amerika tökéletes celebje, gyakorlatilag attól a pillanattól fogva, hogy megszületett, hiszen apját, John F. Kennedy-t két héttel korábban választották meg az Amerikai Egyesült Államok elnökének. Élete első három évét a Fehér Házban töltötte, majd egészen haláláig a média és a nyilvánosság előtt élte életét. Apját 1963. november 22-én gyilkolták meg, a temetését három nappal később, Kennedy harmadik születésnapján tartották. Ekkor készült az azóta már ikonikus fotó a koporsó előtt tisztelgő ifjabb JFK-ről.

Bővebben...

Videó

 

 • Forrás: youtube
 • Ők csak jót akarnak

  Ők csak jót akarnak

  De mi túl sokan vagyunk hozzá

 • Ki irányítja a világot (2021)

  Ki irányítja a világot (2021)

  Tim Gielen zseniális dokumentumfilmje felfedi, hogy a háttérhatalom bábjaiként funkcionáló befolyásos elit egy nagyon szűk csoportja gyakorlatilag mindent megvásárolt a Földön. Minden eszközüket felhasználva megpróbálják rákényszeríteni bolygónkra az új világrendet.

 • A pénzügyi rendszer lerablása

  A pénzügyi rendszer lerablása

  Végstádiumba jutott a Második Világháború utáni pénzügyi rendszer és turbófokozatba kapcsolt a vagyonátmentés a következőbe, amit a digiális-pénzügyi komplexum készít elő a háttérben.
  by Ernst Wolff

 • A digitális pénz csapdája

  A digitális pénz csapdája

  Ha nincs készpénz, nincs szabadság sem

 • Amerika a szabadság földje

  Amerika a szabadság földje

 • Bedőlhet az euró

  Bedőlhet az euró

  Lassan már minden feltétele összejön annak, hogy elszabaduljon az euróinfláció

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.