Miközben mindannyian a covid-19-re és a kísérleti, népirtó, minél több embert megölő és a világ többi részét megsebesítő covid-19 oltásra koncentráltunk, más gonosz dolgok is történtek a világ más részein.

A nagy gyógyszeripar, a nemzetközi gyógyszeripar soha nem alszik, és mindig kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani, hogy ha csalárdságról és halált szerető termékekről van szó, akkor a hét minden napján legyőzhetik a kolumbiai drogkartellt.

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a dohánygyárak, a fegyverkereskedők és a bankok a kapitalizmus legrosszabb példái. Tévednek, tévednek és még egyszer tévednek. A drogcégek a legrosszabbak.

És semmi jele annak, hogy a gonoszságnak egyhamar vége szakadna.

Ezt hallgassa meg, ha alacsony vérnyomásban szenved, és szeretné érezni, hogy a vér fokozott nyomással áramlik át a testén.

Az Egészségügyi Világszervezet most ajánlotta, hogy a GlaxoSmithKline által kifejlesztett malária elleni vakcinát széles körben használják a gyermekeknél Afrikában és a világ más részein.

A gyógyszert, 1987-ben hozták létre, és 2019 októberében a "Human Vaccines and Immunotherapeutics" című folyóiratban megjelent tanulmány arról számolt be, hogy az első generációs vakcina "szerény hatékonyságot mutatott a maláriás megbetegedésekkel szemben".

A Financial Times szerint a Mosquirix nevű gyógyszert kísérleti kísérleti tanulmányokban alkalmazták, és Ghánában, Kenyában és Malawiban több mint 800 ezer gyermek kapott belőle. Ez aztán a teszt. Ezután úgy döntöttek, hogy kiterjesztik a tesztet.

A WHO szerint eddig mintegy 2,3 millió adagot adtak be.

Szóval, tisztázzuk a dolgot.

800.000 gyereket oltottak be ezzel a malária elleni vakcinával - teszt jelleggel.

Vajon hányan tudták közülük, hogy egy hatalmas kísérletben vesznek részt? Szerintem egy sem.

És most, miután beadták ezt az oltóanyagot az összes gyermeknek, a WHO azt ajánlotta, hogy széles körben használják a szaharától délre fekvő Afrikában és más veszélyeztetett régiókban.

Vajon tudja-e valaki a WHO-nál, hogy 2019 novemberében a Science című folyóiratban a következő szalagcím jelent meg: "Az első malária elleni vakcina bevezetése Afrikában - a korlátozott hatékonyság és az aggasztó biztonsági aggályok ellenére".

Mik ezek a biztonsági aggályok?

Nos, a Science-ben megjelent jelentés szerint a Mosquirixet kapó gyermekeknél tízszer nagyobb volt az agyhártyagyulladás kockázata, mint azoknál, akik kontroll vakcinát kaptak. (Nem tudom, mi volt a kontroll vakcina.)

Ó, és van még egy kis probléma, amelyet a Human Vaccines and Immunotherapeutics című szaklapban említettek, és amelyet a National Institutes of Health amerikai Nemzeti Orvosi Könyvtárában találtam.

Arról számolnak be, hogy "az oltás várhatóan a malária későbbi megnövekedett kockázatához vezet az idősebb gyermekeknél".

A továbbiakban azt mondták, hogy "öt év elteltével a beoltott gyermekek a kontrollcsoporthoz képest a klinikai malária fokozott kockázatát szenvedték el", majd hozzátették, hogy "a malária kockázatának ez a megfordulása hátrányosnak tekinthető".

Ezután a WHO úgy döntött, hogy az oltóanyagot, amelyet részben a Bill és Melinda Gates Alapítvány nevű szervezet finanszírozott, több százezer gyermeknek adja be, hogy megnézze, mi történik.

Az Európai Gyógyszerügynökség szerint a Mosquirix esetében a legsúlyosabb mellékhatás a lázas roham (lázzal járó rohamok) volt, amely 1000-ből 1 gyermeknél fordult elő. A rohamokat és a lázat nem egy oltóanyaggal akarjuk elérni. Nem jó jel.

A leggyakoribb mellékhatások a láz, amely körülbelül minden negyedik gyermeknél jelentkezett, az ingerlékenység, a fájdalom és a duzzanat voltak.

A teljesség kedvéért hadd emlékeztessem Önöket a GlaxoSmithKline-ra, amelyet ellenségei GSK-ként ismernek.

Az alábbiakat a Covid 19 - A hazugságok leleplezése című ingyenes könyvemből vettem ki, amely a www.vernoncoleman.com és a www.vernoncoleman.org honlapokon érhető el.

"A GSK a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata. A világ egyik legjobban kereső vakcinagyártó cége. Vessen egy pillantást a teljesítményére.

2006-ban a GSK 160 millió dollárt fizetett ki a függővé vált betegek által benyújtott követelésekre.

2009-ben a GSK 2,5 millió dollárt fizetett ki egy súlyos szívfejlődési rendellenességgel született hároméves gyermek családjának. Kanadában pedig egy ötéves kislány öt nappal a H1N1 influenza elleni oltás után meghalt, és a szülei 4,2 millió dollárra perelték be a GSK-t. A szülők ügyvédje azt állította, hogy a gyógyszert gyorsan és megfelelő tesztelés nélkül hozták forgalomba, mivel a szövetségi kormány erős nyomást gyakorolt a kanadaiakra, hogy oltassák be magukat.

2010-ben a GSK 1,14 milliárd dollárt fizetett ki a Paxil nevű gyógyszerrel kapcsolatos keresetek miatt. Az Avandia nevű gyógyszerrel kapcsolatos pereket pedig 500 millió dollárért rendezték.

2011-ben a GSK 250 millió dollárt fizetett 5500 halálesetet és sérülést okozó kereset rendezésére, és 6,4 milliárd dollárt tett félre az Avandia gyógyszerrel kapcsolatos jövőbeli perekre és egyezségekre.

2012-ben a GSK bűnösnek vallotta magát szövetségi bűncselekményekben, többek között két antidepresszáns hamis márkajelzésében és egy cukorbetegség elleni gyógyszerrel kapcsolatos biztonsági adatok bejelentésének elmulasztásában az amerikai FDA-nak. A vállalat elismerte, hogy a Paxilt jogellenesen népszerűsítette a gyermekek depressziójának kezelésére, és beleegyezett, hogy 3 milliárd dollár bírságot fizet. Ez volt az Egyesült Államok történetének legnagyobb egészségügyi csalási megállapodása. A GSK az amerikai igazságügyi minisztériummal is kötött egy kapcsolódó polgári jogi megállapodást. A 3 milliárd dolláros bírság magában foglalta a fél tucat másik gyógyszer helytelen forgalmazásáért kiszabott polgári jogi büntetéseket is.

2014-ben a GSK-t 490 millió dollárra büntette Kína, miután egy kínai bíróság bűnösnek találta megvesztegetésben. A bíróság felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a GSK korábbi kínai vezetőjére, és más vezetőket is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

A GSK 2016-ban 6,2 millió dollárt fizetett ki Kanadában.

A GSK-t 2017-ben arra kötelezték, hogy fizessen 3 millió dollárt egy özvegynek.

2018-ban a GSK 445 perrel nézett szembe a Zofran nevű gyógyszer miatt.

Van még néhány dolog, amit a GSK-ról tudni kell.

Először is, 2010-ben Svédországban és Finnországban narkolepsziáról érkeztek jelentések olyan gyermekek körében, akik a H1N1 sertésinfluenza elleni védőoltást kapták. A jelentések szerint nem minden biztonsági problémát hoztak nyilvánosságra. Láttam egy jelentést, amely szerint 2009 decemberéig az oltóanyag egymillió adagjára vetítve körülbelül 76 súlyos nemkívánatos eseményt jelentettek, bár ezt nem hozták nyilvánosságra. A British Medical Journalban 2018-ban megjelent cikk arról számolt be, hogy a GSK megjegyezte, hogy "további kutatásokra van szükség annak megerősítésére, hogy a Pandemrix milyen szerepet játszhatott a narkolepszia kialakulásában az érintettek körében".

A BMJ cikk írója így kommentálta: "Most, nyolc évvel a járvány kitörése után az egyik peres féltől új információk látnak napvilágot arról, hogy hónapokkal a narkolepsziás esetek bejelentése előtt a gyártó és a közegészségügyi tisztviselők tudtak a Pandemrixszel kapcsolatban naplózott más súlyos mellékhatásokról.

Ha a GSK egy autógyár lenne, vajon megvenné-e valaki az általuk gyártott autót? Ha a WHO választott alkalmazottakból állna, szavazna rájuk bárki is? Ostoba kérdések. Mindketten tudjuk a választ. A GSK menthetetlenül korrupt, a WHO pedig mindent rosszul csinál, haszontalanabb, mint a helyi tanács - de végtelenül drágább és végtelenül hatalmasabb. A YouTube, a Google és a Wikipedia pedig mindent elhisz, amit mondanak.

Másodszor, Sir Patrick Vallance az Egyesült Királyság tudományos főtanácsadója. Vallance 2006 és 2018 között a GSK-nál dolgozott. Mire elhagyta a GSK-t, már tagja volt az igazgatótanácsnak és a vállalati vezetői csapatnak. Az általam felsorolt bírságok és így tovább akkor történtek, amikor Vallance a GSK-nál vezető beosztásban dolgozott. Amikor utoljára néztem, Vallance még mindig nagy mennyiségű GSK-részvényt birtokolt. És mibe fogadjunk, hogy egy nagyszerű GSK-nyugdíjat kap.

Véleményem szerint mind a GSK-t, mind a WHO-t be kellene zárni.

De nagyjából garantálhatom, hogy egyik sem fog megtörténni.

Másrészt azt is garantálni tudom, hogy a videóimat és a weboldalaimat továbbra is el fogják nyomni az interneten, és továbbra is rágalmazni, támadni, hazudni és rágalmazni fognak. A 77. brigád és más válogatott kommunisták, fasiszták és őrültek meg fogják nyomni a hüvelykujj le gombot anélkül, hogy egy szót is meghallgatnának. Mennyire korruptak és ostobák. Az ő családjukat is érintik majd. Attól tartok, nem tudom bekapcsolni a hozzászólásokat, mert elárasztanák az őrült hirdetések és a szokásos gyalázkodások a 77. Büntető őrvezető részéről. Nincs időm arra, hogy átnézzem és töröljem a névtelen rágalmakat.

Sajnálom ezt - valószínűleg szomorúbb vagyok, mint bárki más. Nagyon nagyra értékeltem a kedves és építő jellegű megjegyzéseket. De remélem, hogy megértik.

Szerzői jog Vernon Coleman 2021. október

 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.