Találkozzon Rolf Buchholzzal, a 60 éves férfival, aki a legtöbb testmódosítással rendelkezik a világon

 

A német születésű Rolf Buchholz először 2012-ben állította fel a karosszéria-módosítások világrekordját - azóta további változtatásokat tett egyedi megjelenésében.

Egyesek számára a tetoválás és a piercing az önazonosság kifejezője. A 60 éves Rolf Buchholz számára ez inkább egy életmód. És a Guinness-világrekordok szerint most ő tartja a legtöbb testmódosítás rekordját egyetlen személynél, 516-tal.

Amint arról az UPI hírügynökség beszámolt , a német születésű Buchholz nem mindig törődött magával. Első tetoválását az élet meglehetősen későn, 40 éves korában készítette, de aztán hamar a testművészet rabja lett, és tovább kezdett kísérletezni piercingekkel.

Most, 20 éve az első sorsdöntő tetoválása óta, Rolf Buchholz rekordszámú változtatást hajt végre fizikai megjelenésében. Testmódosításai között 453 piercing van - ezek közül 158 díszíti az ajkát -, tetoválás, és két szubdermális implantátum, amelyek egy szarvpárként állnak ki a feje tetején.

- Sokan azt gondolják, hogy én vagyok az ördög. De nem hiszek az ördögben - mondta.

Hogyan lett Rolf Buchholz a világ legmódosítottabb embere

Rolf Buchholz megdöbbentő átalakulása 40 éves korában kezdődött.

Buchholz először 2010-ben hívta fel magára a világ figyelmét, amikor Guinness felismerte, hogy ő a legtöbb piercing. Abban az időben hivatalos száma 453 volt, ebből 158 csak az ajka körül és 37 díszítette a szemöldökét.

Buchholz a bőrén is skarifikációs jelzéseket, a csuklója körül pedig több mint hat subdermális implantátumot tartalmaz. Testének nagyjából 90 százalékát szintén tetoválás borítja, és még Buchholz szemgolyóját sem kímélték rendkívüli átalakulása. Nincs meghatározva, hogy milyen eljárást kellett elvégeznie, de a szemfehérje most teljesen fekete.

"A szem tinta, fekete" - magyarázta Buchholz a szokatlan színezést. „Nagyon feketék. Tetszik."

2014-ben Rolf Buchholz megjelenése miatt elfordult egy dubaji repülőtérről.

Buchholz, aki távközlési munkatárs, szintén 278 pénisz piercinget kapott a Mirror szerint . Azt mondta, hogy a piercingek nem befolyásolták negatívan a szexuális életét. - Ez egyáltalán nem probléma - mondta. "Már olyan régóta megvannak a piercingjeim, ha probléma adódna, már régen megszabadultam volna tőlük."

Szerencsésen, minden extrém eljárása közül Buchholz szerint a legfájdalmasabb élmény a tenyértetoválás volt. "Nagyon fáj" - mondta a tenyeréről, amelyet mind bonyolult tetoválás borít. - Nincs nagy fájdalomtűrésem.

2012-ben Buchholz újabb rekordot biztosított a nevéhez: a legtöbb karosszéria-módosítás. És azóta a számlája csak emelkedett. Most legalább 516 módosítással büszkélkedhet.

Rolf Buchholz testmódosításai között 453 piercing, legalább nyolc subdermális implantátum és számtalan tetoválás található.

A drasztikusan megváltozott megjelenésű férfi 2014-ben került a címlapokra, amikor feltehetően megdöbbentő pillantása miatt elfordították a dubaji repülőtérről. Buchholz abban az évben az Egyesült Arab Emírségekbe utazott menetrend szerinti nyilvános fellépésre az ország fővárosának egyik szállodájában, de a repülőtéren tartott eltartás miatt nem sikerült.

A szálloda szóvivője, ahol a Buchholzot a tervek szerint megjelenték, elmondta, hogy a menedzsmentje „minden próbálkozása ellenére” kudarcot vallott, hogy a hatóságok engedélyét megszerezze számára az országba való belépéshez.

Eközben a megjelenésének szélsőséges változásai sokkolhatnak másokat, de Rolf Buchholz számára ez nem nagy baj.

"A test módosításai csak a külsejét változtatták meg" - mondta testalkatából Buchholz. - Ez nem engem változtatott. Ugyanaz a személy vagyok.

Egyéb nehézsúlyú testmódosítás

Buchholz elmondta, hogy további változtatásokat tervez a testalkatán.

Buchholz aligha az egyetlen, aki erősen megváltozott megjelenése miatt internetes hírnevet szerzett. Valeria Lukyanova és Justin Jedlica ismertségre tett szert a való barbie és ken babaként való megjelenésük miatt .

A New York-i Jedlica állítólag 780 kozmetikai eljáráson esett át, amelyek több mint 800 000 dollárba kerültek. Nem ismert, hány eljárásban vállalta Lukyanova, a moldovai karakter, aki kritikát fogalmazott meg a vegyes fajok megjelenésével kapcsolatos zavaró nézetei miatt, plasztikus megjelenéséért.

Volt még Dennis Avner, más néven Stalking Cat , aki internetes hírnévre tett szert, miután megdöntötte a világrekordot a legtöbb testmódosítással kapcsolatban, amely állathoz hasonlított.

Rolf Buchholz rendelkezik a legtöbb piercing és a legtöbb testmódosítás rekordjával a Guinness-világrekordok szerint.

Avner számos eljáráson esett át, hogy „tigrisnek” tűnjön, ideértve a kétágúságot (felső ajak hasadása), a műtéti fülmutatást és a fog élezését. 2014-ben sajnos elhunyt egy látszólagos öngyilkosság miatt.

Ami Rolf Buchholzot illeti, úgy tűnik, még nem fejezte be átalakítását, és azt mondta, hogy a jövőben még fontolgatja a további módosításokat.

Írta: Natasha Ishak

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.