Fauci félrevezette a szenátust és annak ellenére, hogy ez egy jó és kézenfekvő okot adott volna Fauci eltávolítására, Trump ezt mégsem tette meg.

Továbbá Trump is csatlakozott az oltás promótáló „prostituált” celebek (Amandha szóhasználatával élve https://www.bitchute.com/video/Gm2mCyb83ps4/) seregéhez... lásd a videó első felét, ahol még a saját követői is lehurrogták, először amikor megkérdezte, hogy egyetértenek-e vele, majd amikor bejelentette, hogy megkapta a 3. emlékeztető oltást is.
Ha esetleg azt gondoltad volna, hogy Trump az emberek oldalán áll, akkor ezek a nyilatkozatok elgondolkodtatják az embert, hogy talán voltak látszat intézkedései, mint pl. a WHO támogatás megszüntetése, azonban lehet hogy valójában ő is csak egy báb akit beültettek oda, és ugyanazt a narratívát követi/követte mint Biden, és az összes áruló politikus aki ebben részt vesz.

A videóban szereplő "gain-of-function" kifejezést az arra irányuló kutatásra használják, ami arra irányul, hogy egy vírus hatékonyabb legyen emberek ellen. Ezek a pszichopaták valójában talán hisznek a vírusok létezésében és reménykednek, hogy egyszer csak összetudnak hozni egy fertőző „vírust” (ami talán az egyik vágyálmuk, és csak a képzeletükben létezik) és ebbe tömérdek pénzt is belepumpálnak. Fauci-t, az NIH vezetőjeként, egy ilyen kutatás támogatása miatt kérték számon a szenátusban, amikor is félrevezette a szenátust.

 

Videó

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.