Pandémia

 

A kísérleti géninjekciók durva mellékhatásainak elfedése érdekében mostanában állítólagos új betegségeket találnak ki, vagy egyéb betegségeket koholnak.

 

 

Az egész világon látjuk a gyermekek beoltásának riasztó eredményeit, csak az Egyesült Államokban 125 gyermek halt meg, 1000 mozgássérült lett és 50 000 szenvedett károsodást a Covid-19 injekció miatt.

 

 

Dr. Paul Thomas bejelenti, hogy nagyon valószínű, hogy ha az összes vagy a legtöbb gyermeknek beadják a Covid injekciót, akkor sterilek lesznek, és nem lesznek gyermekeik, ez azt jelentheti, hogy közeledünk az emberi faj végéhez. Ez az egyik rejtett program.

 

 

 

 

Több országban szinte teljesen üresek az oltóközpontok, mert az emberek már nem akarják beoltatni magukat.

 

 

Dr. Sucharit Bhakdi állítása szerint, német orvosok által végzett kutatások megállapították, hogy a vakcinák vérrögök kialakulását váltják ki, ami potenciálisan halálos reakció lehet.

 

 

Geert Vanden Bossche belga oltási szakértő és virológus a Del Bigtree oknyomozó újságírónak adott interjújában arra figyelmeztet, hogy az oltott emberek rendkívüli veszélynek vannak kitéve az elkövetkező hónapokban.

 

 

 

 

Michael Yeadon a Telegramon - oltott vérében hydra vulgaris parazita

 

 

1. oldal / 14
Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.