Tehát most karácsonyt követő harmadik hullámról beszélünk - szépen elvisz minket húsvétig, amikor kétségtelenül figyelmeztetni fognak minket a negyedik hullámra, amely végigviszi a nyarat és felkészít a jövő ősszel az ötödik hullámra.

Valójában még nem is volt második hullám, csak sok beszéd, fenyegetés és hülye szabályok. De terelnek minket egy harmadik hullámra, és a kormányban senki sem ad többet a tényekért vagy az igazságokért. Az álhírek és a hamis félelmek visszaszorításáról beszélnek, de ha a rendőrség elkezdi letartóztatni azokat, akik valóban bűnösek az álhírek terjesztésében és a félelem keltésében, ahol nem kellene, akkor jó sok politikusnak és tanácsadónak el kell kezdenie szappant vásárolni. Népirtás, emberiség elleni bűncselekmények, szabálytalanságok - a hágai Nemzetközi Bíróság végül nagyon elfoglalt lesz.

Valójában mindez azoknak a B filmeknek az egyikévé válik, amelyeket az 1960-as években szoktak bemutatni, és hogy őszinte legyek, vannak pillanatok, amikor ennek az összeesküvésnek a felháborító abszurditása néha azt jelenti, hogy nehezen értem, hogy az emberek miért veszik még mindig komolyan. Milyen régen mondják nekünk, hogy a világon mindenki 16-szor szenvedett koronavírust, és minden esetben legalább háromszor halt meg a covid-19-ben.

Csalódott vagyok, a hazugságokban és a médiában, és elegem van és kimerít az egész.

De én is rettegek.

És természetesen ezt akarják.

Azt akarják, hogy elegünk legyen, kimerült és rettegő.

De nincs elegem, kimerültem és rettegek, hogy ne haragudjak a világ több millió polgárának hazugságaira, csalóira és arrogáns, hamis, gondatlan meggyilkolására.

És mi másnak nevezed, mint „gyilkosságnak”, amikor az emberek rákban, szívbetegségekben és minden más súlyos rendellenességben halnak meg, amire gondolok az a kivédhetetlen lezárások, a gonosz kórház zárások, a fétiseket viselő abszurd maszk és minden ember megsemmisítése miatt az emberek életének minden aspektusának megsemmisítése.

Mi az, ami csak felháborodást kelt, amikor az őszinte, tisztességes polgárok hiába veszítik el megélhetésüket, vállalkozásukat: eltúlzott átverés miatt; a valaha elkövetett legfelháborítóbb, megvédhetetlen, megbocsáthatatlan csalás? Ezzel Bernie Madoff úgy néz ki, mint Robin Hood.

Aztán amikor azok a tisztességes, becsületes polgárok tiltakozásul felállnak, letartóztatják őket, mert szólni mertek. A Magna Carta-val elnyertük szabadságunkat. Kétlem, hogy volt-e olyan időszak, amikor az angolok nem tiltakozhattak. Még a második világháború alatt is engedték az embereknek, hogy elmondják véleményüket. Soha a világ történetében még ennyi szükségtelen fájdalmat nem okozott ennyi embernek ennyire kevés ilyen indítékkal.

Szilárd meggyőződésem, hogy az Egyesült Királyságban Hancock, Whitty és Vallance gonosz triója már most is több halálért felelős, mint a brit történelem összes terroristája. Gondoljon bele, keresse meg az ábrákat, és gyanítom, hogy egyetért velem. Szellemi törpék úsznak a szennyvíz ágyán. Nem igazságos, ha Josef Mengele mellé állítom őket? Whitty, az esztelen csoda Bill Gates pénzével a zsebében dolgozott. Vallance a GSK ex-ügyvezetője, aki továbbra is pénzügyi kapcsolatban áll egy olyan céggel, amelyet a kapitalizmus rossz szégyenként jellemeznék, ha nem lenne törvénytelen a kábítószer-társaságok kritizálása. Hancock. Nos, mit mondhatnék Hancockról, amely végül nem lenne elégtelen kijelentés? Valószínűleg van valahol egy bohóc, taradiddling cockalorum, aki megsértődne. Most pedig Hancock költője az oltások minisztere. Milyen beteg, beteg vicc az egész.

A hétköznapi polgárok mindenütt kétségbeesetten ragaszkodnak a normalitás valamilyen látszatához.

Lezárás közben sétáltam egy bevásárló utcán, és szinte minden kis bolt, amelyen haladtam, gyakorlatilag be volt zárva, ahogyan azt megparancsolták nekik.

De az ablakokon kis értesítés volt, amely arra utasította a járókelőket, hogy csengessenek, csengessenek, vagy kopogjanak be az ajtón, ha látnak valamit az ablakokon, amit meg akarnak vásárolni. "Itt átveheti a telefonos megrendeléseket" - ez volt a szokásos mantra. Ashen szembesült, kétségbeesett boltosok álltak a boltjuk mellett, és várták, hogy egy vásárló telefonáljon vagy kopogjon az ablakon.

"Bár úgy tűnik, hogy zárva vagyunk, nyitottak vagyunk különleges megrendelésekre és szállításokra."

És ki hibáztathatja őket.

Az egyik politikus azt akarja, hogy töröljék a jövő májusi választásokat. Ez hat hónap múlva van. Isten ments.

Beszélnek arról, hogy a hallgatóknak a vizsga előtt meg kell mondani, hogy mi található a vizsgadolgozatukban - pótolják azokat az agysejteket, amelyeket elátkozott maszkjaik elpusztítottak.

Az Egyesült Királyság kormánya 355 millió adag oltást vásárolt az adófizetők pénzéből. Ez fejenként közel hat. Nem számít senkinek? Egyik véres csalás a másik után. A teszt csalás. A halálozási arány csalás. Az NHS kinyújtási hazugsága csalás. Kétlem, hogy van-e olyan szó, amely kiszivárgott Westminsterből, Párizsból vagy Washingtonból, ami nem átkozott hazugság.

Most már ismert, hogy a koronavírusos betegek 82% -ának D-vitamin-hiánya volt. A lezárások során arra biztattam az embereket, hogy vegyenek be D-vitamin-kiegészítőket, ha bent ragadtak. A kormány éppen észrevette ezt a problémát. Ez az alakzat hülyesége volt, vagy csak egy újabb szándékos fogás az idősek meggyilkolásának segítésére? Elnézést, ha feltételezem az utóbbit. Semmi rossz nem történt, nem baleset volt. Johnson kormánya és a világ minden tájáról érkező kormányok népirtást gyakoroltak. Régebben idegesek voltunk, amikor a korrupt kormányok népirtást követtek el. Most a közepében vagyunk. A puccos újságírók nagyon felháborodtak a népirtás miatt. Nem több.

A WHO arra figyelmeztetett, hogy a világszegénység és a gyermekek alultápláltsága megduplázódhat a lezárások következtében. A politikusok és az újságírók sem mondanak erről semmit. Nincs jelentősége annak, hogy a BBC, a Guardian és az ég tudja, hány másnak van pénzügyi kapcsolata a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal?

Az ENSZ előrejelzése szerint a munkahelyek 50% -a megszűnik. De senkit nem érdekel. A média tele van orvosokkal és hírességekkel, akik elveszik harminc ezüstjüket, támogatják a hazugságot és segítik az összeesküvőket.

Vajon mennyit fizetett a kormány azoknak az orvosoknak és hírességeknek, akik támogatták ezt a csalást?

Az Egyesült Királyságban működő fogorvosok a szokásosnál 19 millióval kevesebb kezelést végeztek 2020 márciusa és novembere között. Sok fogorvos megszűnik, mert nem tudják prakszisukat működtetni a bevezetett teljesen abszurd új szabályokkal miatt.

A skóciai SNP az összes gyújtó hatású kiadvány kriminalizálását tervezi. Ez azt jelenti, hogy törvénytelen lesz Biblia birtoklása vagy újságolvasás. Skócia lesz az első európai ország, amely koncentrációs táborokat vagy internáló táborokat vezet be a disszidensek számára? Skócia megtiltotta a pofonvágást az otthonokban - ez egy újabb nagy lépés a gyermekekért való felelősség állami felelősségre vonása és a szülőktől való távoltartás felé.

Bármely tudós vagy orvos, aki megkérdőjelezi a hivatalos hazugságokat, gyorsan visszaléptek, és páriává változtak. Nem kellemes kijelenteni, hogy előrejelzésem szerint ez egy „Miért ölnek többet az orvosok, mint a rák” című könyvben, amelyet 2011-ben írtam. Miért nem hallgatott senki? Miért nem hallgatnak most?

Készülnek az egészségügyi útlevelek és a digitális pénzügyi személyazonosság kipróbálására, és a fő médiában senki sem kérdezi, miért történik ez.

Az Egyesült Királyság kormánya szerint az éghajlatváltozás mítoszának kezelése új ösztönzőkre, törvényekre, szabályokra, tiltásokra, adókra, normákra és intézményi innovációkra lesz szükség. Tízmilliárdokat terveznek elkölteni, még nem olyan problémára, amely nem létezik, de amelyet a Római Klub szándékosan hozott létre az 1990-es években, hogy előkészítse az Agenda 21 útját. Elismerték, hogy globális felmelegedést hoztak létre erre a célra.

A BBC hírei szerint az Egyesült Királyságban csak 394 haláleset történt 2020 januárja és augusztusa között. Ó, milyen csodálatos. Hogyan történt? Mi történt az influenzával? Évente tízezreket ölt meg. Senkinek nem jut eszébe, hogy a covid-19 állítólagos haláleseteinek száma ebben az évben kb. megegyezik az átlagos influenzás halálozások számával.

A BBC szerint a modern betegségeket, például a sertésinfluenzát, a SARS-t és az ebolát az okozza, hogy közelebbi kapcsolatba kerülünk az állatokkal, mint korábban. Igazán? Túl sok a törpepapagáj? Túl sok a macska? Ez megfelel az Agenda 21 irányelveinek, és csak ez számít. A háziállatok nem fognak beleférni az intelligens városokba, és a gazdaságokat élelmiszer-előállító gyárakkal kell helyettesíteni.

Ferenc pápa baklövésbe keveredett a politikával, és azt mondja, hogy a gazdaságpolitika kudarcot vallott, és nincs jogunk a magántulajdonhoz. Nos, cseszd meg Ferenc pápa. Lehet, hogy pápa vagy, de be kéne zárkóznod, térdre ereszkedned és imádkozni a világért.

Mindenki tudja, hogy az öngyilkosságok száma gyorsan növekszik. De a számokat nem jelentik be, mert az öngyilkosság legtöbb esete valószínűleg koronavírusos halálesetnek minősül.

Azt mondják, hogy a covid-19 köhögéssel és tüsszentéssel terjed, de akkor is terjesztheti, ha tünetmentes. Pontosan hogy lenne ez lehetséges? Ó, bocs, megkaphatjuk bankjegyekről, ha sötétben kezeljük őket. A BBC arról számolt be, hogy a vírus bankjegyeken 28 napig képes túlélni. De ismert, hogy az ultraibolya fény megöli a vírust.

Hírszervezet a BBC, vagy egy bigott, előítéletes, szexista, rasszista, hazaáruló szervezet, amely újságíróknak színlelt embereket alkalmaz?

Nos, nyilvánvalóan nem ez az első. Ez az agyatlanok, gerinctelenek, ápoltak, soványak, nedvesek, egyszerű emberek és fejbevertek pihenőhelye. Hazaárulóknak ad otthont Lord Haw Haw formában, a zsiger nélküli hazugok, akik elárulták nemzetüket. És nem perelhetsz engem barom, mert ez az igazság, és bármi is marad a szívedben, tudod ezt.

Egyébként az egyik öröm, hogy nem fizette be a BBC licencdíját, az, hogy havonta fenyegető levelet küldenek. Olyan, mintha egyfajta könyvklubban lennék. A levelek egy része meglehetősen ötletes, de a legtöbbjük azzal fenyeget, hogy hamarosan valaki nagy csizmával kopogtat az ajtómon. Úgy gondolom, hogy több száz fontot költöttek hülye fenyegető levelek küldésére. Ha havonta fenyegető leveleket küldtem valakinek, letartóztattak.

A BBC és a ScrewYouTube a két új fasizmus-csatorna.

És itt van még valami.

Ha orvosa kezelést ír elő Önnek - gyógyszereket, műtétet vagy bármi mást -, akkor el kell mondania az összes lehetséges mellékhatást. Mindent el kell mondania neked. Mindent el kell mondania, hogy megalapozott döntést hozzon.

De van egy termék, amiben ő nem lehet őszinte.

Védőoltások.

Hamarosan törvénytelen lesz megvitatni az oltásokkal kapcsolatos problémákat. Vagy kritizálni a gyógyszergyártókat. Ha már illegális lehet.

Ha orvosa azt mondja Önnek, hogy problémák lehetnek egy oltással, anti-vaxxer osztályba sorolja és törlik a nyilvántartásból.

Most egy dolgot elmondhatok.

2021. január veszélyes hónap lesz.

És ahogy Mark Twain mondhatta, 2021 további veszélyes hónapjai február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, október, november és december lesznek.

Szóval, miért vagyok még mindig ilyen dühös?

Elmondom neked.

Az ezt az átverést folytató gazemberek sírásra késztették a feleségemet - és nem csak azért, mert a kórházi osztály március óta bezárt, és azóta fájdalmai vannak. Nem önmagáért sír, hanem azokért a gyermekekért, akiknek életét tönkreteszi ez a csalás - és az idősekért, akiknek életminősége egyáltalán nincs -, és akiket ezrével gyilkolnak meg.

Senki nem sír és győz.

Fogadok, hogy mindannyian ismerünk olyan embereket, akik felháborodottak a csalás miatt.

Félelmeit és csalódottságát haraggá változtassa, és segítsen harcolni ebben a háborúban. Egész nap ezen dolgoznak - általunk fizetve. Ha nem harcolunk velük, akkor 2020 a lehető legjobb év lesz, amelyre bármelyikünk emlékezni fog.

Az emberek gyakran kérdezik, hogy mit tehetnek, íme a mai egyszerű feladatod.

Látogass el a weboldalamra vagy a thelightpaper.co.uk webhelyre, és találja meg PDF-fájljaimat a „Bizonyíték arra, hogy a maszkok több kárt okoznak, mint hasznot” és a „Covid 19 - A történelem legnagyobb álhíre” című könyveim. Mindkettő ingyenes. Töltse le őket. És küld másolatot mindenkinek, akit ismersz - beleértve a képviselőket és a helyi tanácsosokat. Legalább tízet küldj naponta. Küld el őket helyi újságoknak, helyi rádióállomásoknak és helyi TV-állomásoknak. Küld el őket Piers Morgannak és Madge Hancocknak. Küld el őket a TalkRádióra, amely majdnem meglátta a fényt. És az ég szerelmére használd a valódi neved - vagy legalábbis olyat, ami valódi névnek tűnik. Az emberek nem veszik komolyan, ha üzenetet kapnak a Pogostick-tól, az Ananász fejétől vagy a Happy Herpes-től a Torquay-tól.

Engem ütnek, bántalmaznak és hazugnak neveznek, mert én írtam őket.

Két okból.

Először is, ezekben a könyvekben minden igaz. És szinte minden átkozott hazugság, amit rólam mondanak.

Másodszor, és ami a legfontosabb, sírásra késztették a feleségemet.

És ezt senki nem teheti meg, és úszhatja meg, csak Isten.

Meg fogjuk nyerni ezt a háborút, ha mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen megnyerni, mert ha nem, akkor az életet nem lesz érdemes élni, és nem lesz képes élni önmagával sem.

Szerzői jog Vernon Coleman 2020. november 29

Vernon Coleman „101 dolog, amit megtanultam” című könyve papírkötésben és e-könyvként már elérhető az Amazon-on.

http://www.vernoncoleman.com/main.htm

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.