2020. december 03., csütörtök 09:38

A 2. hullám KAMU, A COVID ágyak 90% -a üres Kiemelt

A kórház ügyvezetője szerint a kínai vírus úgynevezett „második hulláma” totális kamu, hasonlóan a járványhisztéria többi részéhez, A COVID ágyak 90% -a üres.

 

Alex Jones feltárja a kórház ügyvezetőjének bombafelismerését, miszerint a kínai vírus úgynevezett „második hulláma” teljes kamu, hasonlóan a világjárvány hisztéria többi részéhez.

A Pennsylvania nyugati 35 kórház hálózatát működtető Pittsburghi Egyetem Orvosi Központjának visszaélést feltáró személye leírta, hogy a média túllihegte-e a Covid-esetek legfrissebb „hullámát”.
Ebben az időszakban szerinte a kórházi ápolás 96 ágyról 600 ágyra nőtt, ahol a betegeket egy éjszaka alatt megfigyelés alatt tartották, és haláleset nem történt.

A média azonban arról számol be, hogy a kórházi kezelések száma 600% -kal nőtt annak érdekében, hogy ez veszélyesebbnek tűnjön, és hogy igazolják az újabb lezárásokat.

Például, ha 5-ről 25-re emelkedik a betegek száma, a média azt mondja, hogy az esetek 500% -kal nőttek - félelmetesen hangzik, nem?

De a valóság az, hogy 600 kórházi betegből nem volt újabb haláleset, így egy újabb lezárás szükségtelen lenne, és nem érné meg a gazdaság pusztítását.

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.