ÁPOLÓ: A „COVID” hazugság volt, de MOST az emberekbe „vérrögöket dobálnak” és azok hirtelen meghalnak

E-mailt kaptam egy hallgatótól a rádióműsoromhoz, aki ápolónő. Azt állítja, hogy eredetileg a teljes „COVID-19” közel sem volt ahhoz a sürgősségi esethez képest, aminek kitalálták, de MOST 30-50 éves haldokló fiatalok kerülnek kórházakba, és az egész testükben „vérrögöket találnak”. : Pontosan mi történt velem október 23-án. . . .

Új betegség? Bio-támadás? Az állomány selejtezése a népesség-ellenőrzési őrültek által

Itt van az e-mail, amelyet a nővértől kaptam:

- Egy nagy északkeleti kórházban dolgoztam az akut orvoslás frontvonalain. Amikor ez az egész elkezdődött, biztos voltam benne, hogy valamiféle túlfújt álhír vagy egy biofegyver volt, ami nem bizonyult annyira rossznak, mint amit el akartak hitetni velünk.

Kórházam üres volt annak ellenére, hogy a tévéhírek azt mondták nekünk, hogy a kórházak túlzsúfoltak, és mindannyian maszkban kell lennünk. Végig tudtam, hogy nem azt mondják nekünk ami a valóság; és mindig is gyanítottuk, hogy rendszeres influenzás, légzési elégtelenségben szenvedő (ARDS) betegeinket stb. COVID-nek nevezik át, a manipulált teszteknek köszönhetően. Az aspirációs tüdőgyulladás gyakori az időseknél, és ezek közül a betegek közül sokakat „COVID” jelöléssel láttak el. Ez tény.

Mindig az volt a következtetésem, hogy ez egy olyan választási év mély állami psy opja, amely tönkreteszi a gazdaságot, megbízást ad az oltásokra és minden más NWO cuccra. Nyilvánvalóan nem történt * valódi * járvány a média által ábrázolt módon.

Még mindig hiszem mindezt, de valami megváltozott az elmúlt két hétben. Valójában körülbelül egy hónappal ezelőtt drasztikusan csökkentették az erőforrásokat anélkül, hogy a vezetőség szokásos hazugságain és BS-jén kívül mást mondtak volna nekünk. AKKOR ... ... hirtelen erősen elárasztanak minket a 30-50 év közötti betegek a * COVID * -del, és ezek az emberek rendkívül betegek, és ez más, mint amit állítólagos „COVID” áldozatokkal együtt láttunk. Mindenhol vérrögöket találunk, és ez megöli őket.

Kiadtak egy második hullámot? Rossz influenzaszezonról van szó, amely úgy tűnik, hogy úgy néz ki, mint amit „COVID” -nek hívnak, vagy ez valami egészen más, amelynek még nincs neve. Valami kibaszott TELJESEN ÚJ. Az erőforrások és a készletek eltűntek, mielőtt elkezdtük volna a "COVID" legújabb tételét megfigyelni.

Az ezen a területen fekvő kórházak letérdepeltek, a személyzet és az erőforrások eltűnnek további, nagyon súlyos betegekkel együtt. Túl kevés az ágy, személyzet, felszerelés. A kisegítő személyzetet, valamint az ápolók és orvosok osztályait visszaszorítják. Még tavasszal és nyáron semmi sem történt. Az ER úgy néz ki, mint egy harmadik világ állatkertje, és a személyzet nem tud megbirkózni vele. Ha sürgősségi IV-es gyógyszereket kell adnom neked, küzdenem kell azért, hogy szerezzek egy rohadt IV-es szivattyút és egyéb szükséges felszereléseket. Nem vagyunk raktáron. Mintha a készletek költségvetése eltűnt volna. Ráadásul a COPD-ben, CHF-ben, veseelégtelenségben szenvedő rendszeres betegeink egyre betegebbek, mivel a krónikus betegségeik kezeléséhez szükséges közösségi ellátás összeomlik.

20 éve vagyok egészségügyben, és soha nem láttam ilyen rossz dolgokat. Fogalmam sincs, mi történik. Csak azt tudom elmondani, amit látok, és ez rossz érzést kelt bennem. A kórház adminisztrációja SOHA sem őszinte az ápolókkal és az orvosokkal, és nem hajlandó velünk beszélni, kérdésekre válaszolni vagy aggodalmainkat a szokásos módon meghallgatni. A kórházon belüli, nem biztonságos beteg állapotokkal kapcsolatos bármilyen segítségkérést vagy visszaélést a „rossz hozzáállás” címkével látják el.

Pontosan ez történt velem október 23-án. 4: 30-kor ébredtem súlyos mellkasi fájdalmakkal. Emlékszem, azt mondtam magamban: „Ez nem történhet meg, 17 hónappal ezelőtt négyszeres bypass műtétem volt eldugult szívartériák miatt. Valójában csak négy nappal korábban történt, hogy a kardiológusom azt mondta nekem, hogy a mellkasom CT vizsgálata a szívemmel és a tüdőmmel NORMÁLIS volt!

Kórházba kerültem, és megismételték az infarktus vizsgálatot. A négy bypassból kettőben FEJLETT VÉRRÖGÖT találtak, és az egyik ilyen elkerülő utat (amely a bal cirkuláris artériámat táplálja) 100% -ban elzárták a vérrögök. NINCS ÁRAMLÁS. Ez okozta a bajt az október 23-án, ami egy második szívroham volt.

Más választást nem hagytak, az orvosok beléptek a természetes bal keringési artériámba, amelyet 17 hónappal korábban megműtöttek, mert eltömődött (lepedékkel), és behelyezték a STENT-et, hogy kitágítsák, ezzel megmentve az életemet. Amikor azt mondom, hogy megmentem az életemet, azt értem; Én abban a katéterező laborban haldokoltam, amíg ők az eljárást végezték. TUDTAM, hogy haldoklom. Nem vicc. Életemben ez volt az első és egyetlen alkalom, amikor a halál közeledtét éreztem, és ez egy nagyon jól látható dolog. TUDod, hogy meghalsz.

Most hallom ettől a nővértől, hogy tucatnyi „fiatal” elárasztja őket, akikben „mindenhol vérrögöket találnak” és meghalnak.

„Vérrögöket találtak” - akárcsak nálam. Minden ok nélkül hirtelen vérrög-robbanás történik belül és eltömít valamit: Szívartéria, tüdő, agy. . . és a következő, amit tudsz, az illető halott.

Egyébként az a kórház, amelyben voltam, COVID tesztet hajtott végre rajtam aznap, és a teszt negatív lett.

 

De érdekes módon megnövekedett a fehérvérsejtszámom. Normális embernél a WBC száma 4000-11 000 körül van. Az enyém 17 490 volt 2020.10.23-án, jelezve, hogy a testem küzdött. . . valami ellen. De nem volt valami nagy dolog. . . ha nagyobb lenne, akkor a WBC száma 22 000 körül lett volna. Az enyém körülbelül 17 000 volt, tehát valami volt. . . . Nem nagy ügy. Másnap a WBC számom 15 760-ra esett vissza, az utolsó kórházi napom pedig 11 440-re. Tehát bármivel is harcolt a testem, eltűnt, és a fehérvérsejt számom gyorsan normalizálódott. Nem tudom, mi volt, vagy kapcsolódott-e az alvadáshoz, a sejtésem sincs, de ezt mellékes infóként ajánlom fel, mert véletlenül aznap a teszt eredményeiből tudom a tényeket.Tehát mi az, ami miatt az emberekben hirtelen - és figyelmeztetés nélkül - olyan sok vérrög alakul ki, hogy attól MEGHALNAK?

Kormányzati közalkalmazottaink nem mondják el nekünk a tényeket.

Ráadásul, mivel ezek közül az emberek közül sok az őrjöngő népesség-ellenőrző őrült, és ez a mániákusok erőfeszítései lehetnek, hogy szó szerint "állatcsordának tekintsenek", lemészárolnak pár milliárd embert világszerte a bolygó megmentésébe vetett csavaros hitük miatt.

Nem tudom, mi az, amivel még szembe kell néznünk, de azt el tudom mondani, ez hirtelen, figyelmeztetés nélkül eltalált. Én - én személy szerint - néhány percen belül a halálom előtt voltam, és NEM A „COVID”.

 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.