2021. január 09., szombat 11:03

A nagy visszaállítás és a pandémia csalás és hazaárulás

  • 1097 találat

A legtöbb politikus és köztisztviselő bűnös a csalás és a hivatali visszaélések elkövetésében, amikor egy hamis lezárási elbeszélés forgatókönyvet ismertetnek, és az Egészségügyi Világszervezet nem minősített intézkedéseket vezetnek be.

 

Ezáltal mindannyian kiszolgáltatottá válnak a magánvádak számára, mint magánszemélyek, egyetlen köztisztviselő sem áll a törvény felett, kivéve, ha nyilvánvalóan az ENSZ-t vagy a WHO-t irányítja. Ezenkívül az Egyesült Nemzetek olyan szerződéseinek alkalmazása, amelyek felfüggesztik a szabadságot és a törvényes eljárást a Common Law joghatóságán belül, semmisek és tévesek, és azok, akik a közjog és az alkotmány felfüggesztésére törekszenek, cselekedetet vagy hazaárulást követnek el.

III. Edward király hazaárulási törvénye (1351) továbbra is hatályos az Egyesült Királyságban, a későbbi hazaárulási törvényekkel módosítva. Az Egyesült Államok alkotmányának III. Cikkéhez hasonló megfogalmazással igyekszik megvédeni a birodalmat az ellenségektől és attól, hogy segítséget és vigaszt nyújtson nekik a valóságban vagy másutt.

A halálbüntetést Tonyson miatt az Egyesült Királyságban Tony Blair kormánya a bűnözésről és rendbontásról szóló törvény (1998) 38. szakaszán keresztül törölte, bár életfogytiglani szabadságvesztést tartanak fenn. Gordon Brown kormánya a Coroners and Justice Act (2009) 73-as részében eltörölte a Sedition és a Sedective Libel közös törvénysértéseit. Ez ironikus, tekintve, hogy a koronavírus okozta halálesetek csábító hamisítása a halottkém rendszere által a világjárvány idején. Tudták, mi következik?

Az Egyesült Államokban az elnök esküt tesz arra, hogy megvédi az alkotmányt minden külföldi és belföldi ellenségtől. Az Egyesült Királyságban hasonlóan az uralkodó koronázási esküt tesz a koronázási esküről szóló törvényre (1688), amely Kanadára, Ausztráliára és Új-Zélandra is vonatkozik, amelyben saját és kormányaik nevében „ünnepélyesen megígérik és megesküdnek Governe-nek, Ennek az angliai királyságnak és annak dominanciáinak az egyezményes párhuzamos alapszabálya, valamint annak törvényei és szokásai alá tartozó emberek. ” Ez alkotmányellenessé teszi az alkotmány és a közjog megdöntésének kísérletét.

Az angol Bill of Rights tovább megy, alkotmányellenessé téve, hogy az Egyesült Királyságot, Kanadát, Ausztráliát és Új-Zélandot egy külföldi hatalom, például az Egyesült Nemzetek Szervezete irányítja, kijelenti:

"Kijelentem, hogy a Forreigne hercegszemély elöljárójának, államának vagy potentátusának rendelkeznie kell a Joghatóság hatalmának felsőbbrendűségével, az Eredeti Szó keretein belül a Joghatóság hatalmának felsőbbrendűségével, az Egyházi Hatalommal vagy a Spirituallal."

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.