2020. november 16., hétfő 09:55

Az 1918-as „spanyolnátha”; csak a beoltottak haltak meg

  • 41758 találat
Ez a blog nem oltásellenes kommentár. Arra szeretném ösztönözni az olvasókat, hogy gondosan olvassák el a dokumentációt, kellőképpen gondolják át, és NE vakon fogadják el azt, amit mondanak nekünk.

 

Meglepődnél vagy aggódnál, ha megtudnád, hogy az 1918-as „spanyolnáthának” semmi köze Spanyolországhoz, és egyáltalán nem lehetett influenza? Nos, tarts ki barátom, durva útra indulsz!

Mit mond a történelem az 1918-as „spanyolnátháról”

A történelem azt mondja, hogy az 1918-as spanyolnátha 50-100 millió ember halálát okozta. Abban az időben orvosi és gyógyszerészeti források a legszörnyűbb betegségfolyamatnak minősítették az 1347-es fekete pestis óta, amely becslések szerint 25-30 millió embert ölt meg.

 

Oltás: „Elefánt a szobában”

Eleanor McBean, PhD, ND a Vaccination Condemned című könyvében a szerző részletesen leírja az 1918-as „spanyolnátha” járvány során tapasztalt személyes és családi tapasztalatokat.

McBean riporterként és be nem oltott túlélőként az 1918-as „spanyolnátha” tudósítása megköveteli, hogy az esemény történelmi alapjait felül kell vizsgálni, nem „ összeesküvés-elméletként ”, hanem olyan bizonyítékokkal, mint a “set your hair on fire” .  

Néhány évvel ezelőtt találkoztam Eleanor McBean újabb könyvével: „Oltás ... A néma gyilkos” . McBean bizonyítékkal szolgál arra, hogy nemcsak az 1918-as „spanyolnátha” történelmi eseményei veszélyesek, de a gyermekbénulás és a sertésinfluenza járványoké is.

 

Beszéljünk a „spanyolnátha” tényekről:

A spanyol bűnbak

Spanyolország semleges volt az első világháború alatt, és NEM cenzúrázta sajtóját, ellentétben a harcoló országokkal. Ennek eredményeként Spanyolország jelentette elsőként az 1918-as influenzajárványt, és a világ Spanyolországot „bűnbakká tette”. Így születik meg a spanyolnátha .

Az első eset: Katonai oltási kísérletek Fort Riley-ben, Kansasban

Az első világháborúra való felkészülésként számos, korábban kifejlesztett vakcinát magában foglaló hatalmas katonai oltási kísérletre került sor Fort Riley-ben, Kansasban, ahol az első „spanyolnátha” esetet jelentették.

1. világháború tervezete = Humán tesztalanyok

Az újonnan kialakuló gyógyszeriparban, amelyet a „Rockefeller Institute for Medical Research” támogatott, volt valami, amire még soha nem volt példa - nagy mennyiségű emberi tesztalany. Az amerikai hadsereg első hadereje szolgáltatta, a vizsgálati alanyok száma több mint 6 millió férfit volt.
KATTINTSON IDE a további részletekért.

Bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina: A gyilkos csatatér

Boncolás a háború után bebizonyította, hogy az 1918-as influenza egyáltalán NEM egy „influenza”. Egy kísérleti „bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina véletlenszerű adagolása okozta , amely a mai napig utánozza az influenzaszerű tüneteket. A katonák és a civilek felkészületlen immunrendszerére kiterjedő, többszörös támadások további oltásokkal létrehozták a „gyilkos mezőt”.  Azok, akiket nem oltottak be, nem érintettek.  

 

Tehát ... Hogyan haltak meg a civilek?

  1. Az első világháború a vártnál hamarabb véget ért, HATALMAS mennyiségű felhasználatlan kísérleti vakcina maradt.
  2. Attól tartva, hogy a hazatérő katonák betegségeket terjesztenek családjaikban, az Egyesült Államok kormánya a történelem legnagyobb vakcina „félelem” kampányát szorgalmazta. Az emberi populációt kutatási és fejlesztési laboratóriumként alkalmazták kísérleti vakcinák tesztelésére.
  3. Civilek tízmilliói haltak meg ugyanúgy, mint a katonák.  
  4. Az oltások leállítása helyett az orvosok fokozták őket, a nagy „1918-as spanyolnáthának” nevezve. Ennek eredményeként CSAK AZOK HALTAK MEG, AKIK VAKCINÁT KAPTAK.

- Hét ember holtan esett össze egy orvosi rendelőben oltás után. Leveleket küldtek családjuknak, hogy harc közben haltak meg.

Eleanor McBean Minnesota Wellness Directory
http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

Az első világháborús amerikai katonák 14-25 teszteletlen, kísérleti oltást kaptak egymás után néhány napon belül, ami egyszerre az összes betegség fokozott eseteit váltotta ki.  Az orvosok új betegségnek nevezték, és további gyógyszerekkel vagy oltásokkal folytatták a tünetek elnyomását .   

A megtévesztés és a titoktartás hosszú múltra tekint vissza

A példák a korábbi blogomból COVID 19: Újabb fejezet a megtévesztés és a titoktartás történetében”, a történelem tele van szándékos hazugságokkal, amelyeket a nyilvánosságnak mondanak, hogy vagy “megmentse az arcát”, vagy hogy becsapjon aljas célokból. Az 1918-as „spanyol influenza” sem volt kivétel.

Vissza a COVID-19-hez: A Ferguson-modellek hamisak és félrevezetőek

Brit tudós és Neil Ferguson professzor, a londoni Imperial College ( ugyanaz a londoni Imperial College, amelyet a Bill Gates Alapítvány finanszírozott) volt felelős a matematikai pandémiás számítógépes modellek kidolgozásáért a COVID-19 járványra.

A világ követte Ferguson tanácsát, mégis minden modelljéről bebizonyosodott, hogy durván túl van állítva és félrevezető. 

Például Ferguson azt modellezte, hogy Svédország 100 000 halálesetet fog elérni 2020 júniusáig. A mai napig Svédországban 2854 haláleset történt.  

* Ezek a matematikai számítógépes modellek jelentik az oltásgyártás alapját ... ..hmmmm!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178755/

A média elhallgattatja a nem konformista nézőpontokat

A média, a Facebook, a Google, a YouTube és más „magántulajdonban lévő” kommunikációs egységek az információk önjelölt „őrei” (cenzorai) lettek.

2020. április 26-án a Twitter felfüggesztette egy nyilvánosan forgalmazó biotechnológiai vállalat fiókját a COVID-19 nem gyógyszeres UV-fényterápiájával kapcsolatos információk megosztása miatt. A YouTube egy videót is eltávolított, amely bemutatja a technológia működését.

„((YouTube) betiltja azokat a videókat, amelyek ellentmondanak a WHO pandémiával kapcsolatos útmutatásainak, vagy hamis vagy be nem bizonyított koronavírus-gyógymódokat osztanak meg.

Susan Wojcicki vezérigazgató - YouTube
https://www.reddit.com/r/autotldr/comments/g6n74n/youtube_ceo_susan_wojcicki_announce_that_the/

A NewsGuard a közelmúltban hamis hírnek minősítette a Mercola.com-ot, amikor arról számolt be, hogy a COVID-vírus potenciálisan kiszivárgott a kínai Wuhan City 4. biológiai biztonsági szintjének laboratóriumából.

 

A gyógyszeripar az orvosi hivatást birtokolja és ellenőrzi

A „tényellenőrzést” gyakran a gyógyszergyárak fizetett írói biztosítják, nem ellenőrzött, független forrásokból.

Az orvosi hivatást a gyógyszeripar megvásárolja, nemcsak az orvostudomány gyakorlata, hanem az oktatás és a kutatás szempontjából is. Az ország tudományos intézményei engedik magukat a gyógyszeripar fizetett ügynökeivé tenni. Szerintem gyalázatos.

Arnold Relman A New England Journal of Medicine volt szerkesztője
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

A fertőző betegségek szintje csökken, mielőtt az oltások belépnének a képbe

      

Az oltóanyag-promóterek azt állítják, hogy az oltások megsemmisítették a legtöbb fertőző betegséget.

A történelem más történetet mesél el nekünk. A 20. század elején javították a szennyvízelvezetést (szennyvízcsatornákat), a víztisztító telepeket és jelentősen javították a táplálkozást.

A fenti grafikonok azt mutatják, hogy a fertőző betegségek, például a kanyaró, a köhögés, a diftéria, a tífusz és a gyermekbénulás, mind a legalacsonyabb szinten voltak, és a vakcinák bevezetése előtt alig voltak.

Az 1918-as „spanyol influenza” baljós titkokat őrzött 100 évig. Az előző blogom alapján: „COVID 19: Újabb fejezet a megtévesztés és titoktartás történetében” megtudjuk, hogy a COVID-19 világváltoztató protokolljai rejtett titkokat is tartalmazhatnak?

 

Írta: Dr. Sal Martingano, FICPA

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.