Az uralkodó Corona elbeszélés: Halva született örök élőhalott

Hülyeség tesztelni a tünetes embereket egy és csak egyetlen légzőszervi vírus ellen. Őrültség ezt túlérzékeny RT-PCR teszttel megtenni, amelynek Ct küszöbértéke> 35, csak anélkül, hogy pozitivitás esetén kiegészítenénk a nagyon specifikus megerősítő tesztet, mert elméletileg egy SARS-CoV-2 RNS fragmens kimutatása nem bizonyítja a fertőzést, és természetesen nem a SARS-CoV-2 által kiváltott betegség vagy a COVID által okozott halál. Továbbá, aki 28 napon belül meghal, bármilyen okból származó pozitív RT-PCR teszt után, azt „Corona-val elhunytnak könyvelnek el”, állítólag a „nemzetközi összehasonlíthatóság” érdekében. Világegyetemben ezek nem orvosi műhibák, hanem bűncselekmények. És ennek a már hihetetlen őrültségnek a megkoronázása, hogy még tünetmentes személyeket is (tömegesen) teszteljen ebben a szemtelenségben. Egyébként ugyanez a teljes őrület minden légzőszervi vírussal létrehozható.

A korabeli emberi család, a Homo sapiens, körülbelül 300 000 éve él együtt sikeresen az influenza, a béta-korona és más családok légzőszervi vírusaival. Ha nélkülözhetetlenek lennének (tömeges) gyorstesztek, antiszociális távolságtartás, karantén, elszigeteltség, érintkezés nyomon követése, maszkok a nyilvános szférában, iskolabezárások és kijárási tilalmak, azaz zárva tartás tünetmentesen szenvedő személyek számára, akiket korábban egészséges embereknek neveztek volna, évmilliókkal ezelőtt kihaltunk volna. Ehelyett csodálatos védelmi fegyverünket nevezzük immunrendszernek a számunkra veszélyes vírusok ellen. Évmilliók alatt tökéletesedett.

Az északi középső szélességeken novemberben kezdődik a légúti vírusok által okozott „influenza szezon”. Bár tartósan mutálódnak - speciálisan szervezett genomjuk miatt az influenzavírusok mutánsabban mutálódnak, mint a béta-koronavírusok, utóbbiak mindig oly módon, hogy fertőzőbbé válnak, míg kevésbé veszélyesek, mert nem „akarnak” megölni minket, hanem együttműködni velünk - a lakosságnak csak körülbelül 10% -a betegszik meg évente veleszületett / kereszt-immunitás miatt. A szezonális „influenzahullám” áprilisban ér véget az immunitás miatt, legyen szó fertőzésről vagy oltásról, ezeknek a körülbelül 10% -ra fogékony embereknek, vagyis az állomány immunitásának. Végül az orvosi egyetemen megtanuljuk, hogy ahhoz, hogy a légzőszervi vírust egy fertőzött személy relevánsan terjessze, a vírus kifejezett replikációjára van szükség, ezáltal számos testsejt fertőzésére, amely gyulladást, tehát tüneteket okoz. A tünetmentes (szuper) terjesztő találmánya az őrület újabb megkoronázása volt az uralkodó korona narratívában.

Aki olyan szellemi abszurditásokról beszél, mint a légzőszervi vírus „második hulláma”, ami biológiai lehetetlenség, vagy „az állomány immunitását csak oltással lehet elérni”, tényszerűen hamis állítás, amelyből nincs tudományos bizonyíték és józan ész, vagy akár háborút akar indítani egy légzőszervi vírus ellen, azonnal kiteszi magát egy teljesen megtévesztettként (a média által), laikusként, hazug pszichopataként vagy ezek kombinációjaként.

Az uralkodó korona narratíva halva született. Bárkit, aki erre már márciusban figyelmeztetett, legjobb esetben elhallgattatták vagy megrágalmazták, az Argus terrorellenes egység brutálisan letartóztatta, nyilván azért, mert a koronabűnözés leleplezését egyesek a legrosszabb esetben fenyegetésnek vélték. Mivel semmilyen jogi bűncselekmény nem bizonyított - elfogatóparancsot soha nem nyújtottak be jó okkal, és a fegyveremet, amelyet a svájci hadsereg minden volt főhadnagya birtokol, sok éven át lőszer nélkül tárolták otthon -, pszichiátriai őrizetbe vettem, mert őrült ”egy COVID-őrült sürgősségi belgyógyász. Ezt a téves döntést az arauui közigazgatási bíróság hat nappal korábban hatályon kívül helyezte. Az arauui kormány ellen indított közigazgatási nyomozás eredményéről szóló sajtóközlemény szerint, amelyet két kérés ellenére még nem kértem, az utóbbi nem más, mint egy ártatlan báránycsorda.

A szinte globális „koronaválság” nem csak tudományos műhiba. Még akkor is, ha az RT-PCR teszt optimális volt, elméletileg 100% -os érzékenységgel és specificitással rendelkezik, orvosi műhiba az RT-qPCR és más gyorstesztek alkalmazása, ha nincs szükség speciális vírusellenes kezelésre súlyos beteg kórházi betegeknél és felügyeleti rendszereknél, eredményeik értelmezése a Ct érték és a klinikai kontextus figyelembevétele nélkül, és nagyrészt figyelmen kívül hagyva más légúti kórokozókat, amelyek ugyanazokat a tüneteket okozzák, mint a COVID, elsősorban az influenzát.

Hogy a vak RT-PCR tesztbe vetett vak hamis ál-járványt vagy akár ál-pandémiát idézhet elő, ezt a New York Times cikk már 2007-ben leírta:

"Akkor úgy éreztem, hogy ez árnyékot adott számunkra arról, milyen lehet egy járványos influenza járvány idején."

"Pedig az epidemiológusok szerint az ál-járvány egyik legzavaróbb aspektusa az, hogy akkor minden döntés annyira értelmesnek tűnt."

Összefoglalva: A koronabűnözés a sertésinfluenza-bűncselekmény 2.0, a „Corona” pedig leginkább az Influenza 2.0: Újrarendezés.

Hihetetlen sok önérdekű ember ugrik e vélt boldogságba, a valóságban mindig szinte mindannyiunk romhalmazába, amelyet egy maroknyi összeesküvő ajánl fel nekik, hírnevük és / vagy hatalmuk növelése érdekében, és / vagy hogy a kasszájukban csengjen. Pontosan így keletkezik minden „gonosz banalitás”.

Minden „gonosz banalitás * megszűnik, amikor a „csodálatos jó kerekében ”egyre több kicsi, de fontos empatikus bátor fogaskerék lesz, összekapcsolódik és végül lesöpri a „gonosz banalitását ”, amely ugyanúgy működik, de ellentétes irányba, mint egy cunami.

Szinte mindenki elesett egy új koronagyilkos vírus járványának mítoszán. Csak akkor kell elnézést kérnünk, ha megvilágosodva nem korrigáljuk a pályát a végzet felé.

Nekünk, orvosoknak a feladata, hogy betartsuk eskünket és tájékoztassuk a nyilvánosságot. Az igazságszolgáltatás helyreállítása az ügyvédek feladata.

Ne féljen az influenza és a béta-korona hideg vírusok mutációitól. Korokig mutálódnak, és az emberiség még mindig létezik. Féljen sok akadémikus, újságíró, politikus és sztárcsillag mutációitól, amelyek miatt a sokmilliárdos pszichopaták lakói lettek!

Gondolom, itt az ideje, hogy végre legyőzzük a svájci globális koronabűnözésért főként felelős személyeket a lakosság megfélemlítésével és még sok minden mással. Ez magában foglalja a szövetségi és kantoni kormányokat, a Szövetségi Közegészségügyi Hivatalt, a svájci COVID-19 tudományos munkacsoportot és az SRG-t, a svájci közszolgálati műsorszolgáltatót, amely közismerten megsérti a Rádió-Televízió alapszabályát dezinformáció és PRopaganda révén, de sokakat is. más öncélú munkatársak. Állítólag mindnyájuknak fogalma sincs arról, hogy milyen szörnyen rosszat csinálnak. A bíróságon szükséges bizonyítékok bármely országban megtalálhatók ebben a blogban.

Ha a média csendes spirálját nem töri meg elég hamar újságírók száma, akkor ezek a nyilvánvalóan felelőtlen emberek és nem hatékony életveszélyes mRNS transzfekciók, más néven „korona vakcinák”, amelyeket még állatkísérletekben sem teszteltek megfelelően - minden korona. Az oltóanyag-fejlesztések mintegy 20 éve kudarcot vallanak az állatkísérletekben, amelyeket itt nyilvánvalóan soha nem hajtottak végre megfelelően - kollektív öngyilkosságunkba vezetnek, mielőtt a perek még feldolgozásra kerülnek.

Boldog Karácsonyt és bátrabb újévet kívánok mindannyiunknak, és soha ne felejtsük el: Bár a like jó az egónknak, a megosztás az emberiség iránti törődés!

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.