2020. november 07., szombat 15:41

Az oltási kampány: kevesek számára előny, sokaknak árt

  • 299 találat

A szövetségi államokat október utolsó hetében az egészségügyi miniszter felszólította, hogy készítsék elő az összesen mintegy 60 oltási központ létrehozását Németország-szerte.

 

Ez azt jelenti, hogy először a normál oltási műveletek nagyrészt áthelyeződnek az orvosok praxisaiból olyan létesítményekbe, amelyeket - hasonlóan a PCR-vizsgálatokhoz - főként nagy magán laboratóriumok és szolgáltatók működtetnek. Súlyos gondatlanság lenne, ha a sürgősségi rendeletek jogilag lehetővé teszik, hogy a betegektől távol álló kisegítő személyzet végezze a beavatkozásokat tömeges akciókban.

Mindig ugyanaz a trükk: a betegséget a média nagyítója alatt felnagyítják, és a lehető legszörnyűbb veszélyként mutatják be. A média ilyen. Ilyen napirend-beállítással a legtöbben először veszik észre, hogy az állítólag veszélyes betegség valóban fennáll. A járványokkal régen más volt.

Korrupt politikusok és tudósok csinálják a többit. És természetesen, ha a félelem elég nagy, a kormányoknak reagálniuk kell. Eddig a „járványok” esetében csak oltásokat finanszíroztak és vásároltak, valamint az oltások reklámozását vállalták. Most még maguk is segítenek a „járványtól” való félelem megszervezésében. Van elég fehér kabát is, amely mindig feladja érte. Végül a népszerűség és a kutatási támogatás vonzza.

Az orvosok és a betegek piros lámpájának legkésőbb akkor kell kigyulladnia, amikor a kancellár az éretlen genetikai „tömeges oltásokat” próbálja érvényesíteni a diagnózisra nem jóváhagyott és alkalmatlan PCR-vizsgálatok után. Ezt az országos szintű epidemiológiai vészhelyzet abszurd álcája alatt tervezi, átfogóan és a kezelő orvosok megkerülésével.

Jól ismert félelemkeltők, mint a nagyvállalatok úttörői

Drosten, Lauterbach, Söder vagy Merkel közös ijesztési taktikája semmilyen orvosi-tudományos alapot nélkülöz. Lauterbach most ismét ámokfutásba kezd egy kínosan rossz tanulmányával, amelyet „Imperial College” -nak hívnak. Ez a pánikgyár a legháborítóbb félelem-forgatókönyveket varázsolta számítógépeibe a hírhedt madár- és sertésinfluenzás Neil Ferguson segítségével. A Covid-19 állítólag hosszú távon csökkenti szellemi teljesítményünket. Van-e köze a politikai őrülethez?
Megbízhatóbb útmutatók vannak - az RKI-ban is

Sok éven át inkább a Robert Koch Intézet (RKI) tiszta epidemiológusaihoz ragaszkodom, akik most, 2020 október végén, a tesztcunami során és a második lezárás előtt jelentenek nekünk:

„Az influenzavírusok Nemzeti Referencia Központjában (NRZ) a 2020-as 43. hét 28 28 őrszeméből összesen csak tizenegyben (39 százalékban) azonosítottak rhinovírusokat. Az influenzavírusokat vagy a SARS-CoV-2-t egyetlen esetben sem azonosították. vizsgált őrszemminták közül. A beküldött minták kis száma miatt nem lehetséges a jelenleg még keringő vírusok átfogó értékelése. „

Mivel a vírusmintákat általában ezerszer veszik ki influenzahullámokban a légzőszervi megbetegedésekben szenvedőktől, felmerül a kérdés: Miért vesznek most ilyen kevés rendszeres mintát? Senki sem beteg többé?

Oltás téves diagnózisok miatt?

A magas PCR-vizsgálati számok és az ennek megfelelően magasabb hamis pozitív teszteredmények, valamint az enyhe őszi szezon hivatalos dokumentációja közötti eltérés még az orvosi laikusok számára is bizonyítja, hogy a PCR-teszt nem mond semmit a klinikai eredményekről, a fertőzésekről vagy fertőzőképesség. Teljesen alkalmatlan és félrevezető a fertőzésvédelmi törvény (IfSG) szerinti intézkedésekkel kapcsolatos döntések mércéjeként.

„Csukd be a szemed és előtűnik” a jelszó

De a politika jelenleg nem törődik a bizonyítékokon alapuló orvoslással, és a nemzeti etikai tanácsok és az oltási bizottságok nyilvánvalóan már nem kérdeznek az intézkedések megjelöléséről, hanem a prioritáson vitatkoznak a mottó szerint: ki részesül először az új „oltásokban” és akinek sajnos várnia kell. Az úgynevezett Covid-19 oltás lehet a legkárosabb ezek közül az intézkedések közül. Ezt már a hozzájárulásainkból és az adókból finanszírozzák, és a valóságban átfogó, óriási megfigyelési tanulmány, immunrendszerünk új genetikai manipulációival.

Hamis géntechnológia

Amit világszerte körülbelül 200 vállalat és konzorcium kutat és a lehető leggyorsabban akar piacra dobni, az nagyrészt új és nagy kockázatú géntechnikai beavatkozások immunrendszerünk komplex biológiai kommunikációs folyamataiban. Olyan beavatkozások, amelyeket egészséges embereken kell végrehajtani, még soha nem próbálták meg.

A sertésinfluenza izgalma alatt és a közelgő 2009-es szövetségi választási kampány közepén az oltóanyag-lobbi népszerű képviselői segítségével a kábítószer-törvényben „oltásként” elrejtette a rekombináns nukleinsavak emberen történő alkalmazását. Ez a nyári szünet előtti utolsó találkozón vita nélkül történt, és titokban nyilvántartásba vették.

A vállalatok és a politikai lobbik most azzal próbálnak ránk ragyogni, hogy normális oltásról van szó. A halálos járvány fenyegető terhe alól csak akkor lehetne megmenteni, ha a lehető legtöbb ember engedi magát „beoltani”. Csak akkor, ha a védőoltás mindenki számára elérhető, véget ér a járvány - jelentette be von der Leyen asszony kórusban tartott „adománykonferenciáján” Európa tavaszán szinte egész Európa kormányfőivel.

Nulla kockázat és magas nyereség

Az AstraZeneca, a BioNTech / Pfizer, a Sanofi / GSK, a Merck / Uni Oxford, a CureVac, a Biologika, a CEVEC, az ARTES, a Vibalogics / Janssen, a Moderna / NIAID, a Novavax és mások a kiindulási blokkokban vannak, és a finanszírozott „teleszkópos” befejezésén vannak. tanulmányokat, ha lehetséges, botrányok nélkül és felháborodás nélkül, a „gördülő” jóváhagyás részeként. Hagyhatja, hogy viszonylag nyugodtan gördüljön, mert az ígért kártérítésekkel, milliárdos adótámogatásokkal és oltási adagok százezreinek vásárlási garanciájával gyakorlatilag a zsebében van vállalkozása. Hasonló volt a sertésinfluenzával. Még az aktív fokozókkal hamisított, több mint 20 millió vakcina-dózist is, amelyet kritikus szakemberek, háziorvosok és gyermekorvosok megkíméltek a sertésinfluenzától, már kifizették. Nyugodtan ártalmatlaníthatták őket, és így is gondtalan hozamot hoztak a Glaxo-nak és a versenytársaknak világszerte milliárdokban.

SARS-CoV-2: Hány új vírus van?

Állítólag az AstraZeneca vektoros vakcina és a BioNTech / Pfizer mRNS „vakcinája” géntechnikai molekuláikkal emberek millióinak koronarezisztens géntechnológiával módosított organizmusokká (GMO-kká) változtatásának küszöbén állnak. Valójában nem igazán tudjuk, hogy mely koronavírusok ellen kell küzdenünk, mert hasonlóan ahhoz, ahogyan az influenza vírusokból tudjuk, a koronavírusok is sok génszegmensüket folyamatosan megváltoztatják. Az eredeti wuhani „SARS” koronavírusok régóta nem mutathatók ki. Több száz más Wuhan-változatot terjesztettek, találtak és szekvenáltak. Amit pedig most megtalálhat, az csak a pozitív PCR-tesztek, amelyekről ismert, hogy a koronaváltozatok sokféle változatával reagálnak.

Az oltási központok helyettesítik az orvosi rendelőt

Október utolsó hetében a szövetségi egészségügyi miniszter felszólította a szövetségi államokat, hogy készítsenek elő összesen mintegy 60 oltási központ létrehozását Németország-szerte, és 2020. november 10-ig jelentsék be az oltások szállítási címét. ez. De fontolóra veszik a jelenleg amúgy is bezárt kongresszusi vagy koncerttermek utólagos felszerelését. Ez azt jelenti, hogy először a normál oltási műveletek nagyrészt áthelyeződnek az orvosok praxisaiból olyan létesítményekbe, amelyeket - hasonlóan a PCR-vizsgálatokhoz - főként nagy magán laboratóriumok és szolgáltatók működtetnek.

Az egyre kritikusabb orvosi szakma megkerülésének indokaként néhány újabb eljárás technikai jellemzőit alkalmazzák. Az új mRNS „vakcinát” fagyasztva -20 vagy -80 Celsius fok alatt kell tárolni és szállítani. Ha injekció készen áll, nem szabad néhány óránál tovább hűtőszekrényben tartani. Az ipar információi szerint erre azért van szükség, mert a rövid fejlesztési idő alatt nem lehet olyan folyamatot kidolgozni, amely normál hűtőszekrény hőmérsékletén is garantálja a stabilitást.

A logisztikai vállalatok is profitálnak

A logisztikai ipar nagyjai, mint a DHL, a Fedex és az UPS, dörzsölik a kezüket, és nyilvánvalóan máris hatalmas ügyletre készülnek a menő logisztikával, sok állami támogatással. A Handelsblatt és a Deutsche Welle arról számolt be, hogy a vállalatok több nagy hűtőházat építenek a lehető legközelebb a repülőterekhez, amelyekben állítólag több száz nagy fagyasztógép található, amelyek mindegyike tízezer oltóanyag-adagot képes befogadni. Az ilyen hűtőszekrények gyártói - például a Handelsblatt megemlíti a tuttlingeni svéd Binder céget - a teszt eredményei elleni háborúban a háború haszonélvezői közé tartoznak. Tehát sokan vannak, akik számára ez az őrület is jó üzletet ígér.

Bonyolultabb és olcsóbb lenne, mert alternatív megoldásként természetesen a hagyományos korona antigén komponens használata az éves influenza elleni oltási keverékben is lehetséges. Azt azonban még nem igazolták, hogy ez valahogy jelentősen hatástalanítaná az éves influenzahullámokat. Ezenkívül egy ilyen közös oltási kampánnyal sem nagyvállalkozás, sem politikai „visszaállítás” nem volt megrendezhető vagy igazolható.

Viszlát oltási tanácsok és egyéni javallatok

Néhány nagyon befolyásos oltóanyaggyártó állítólagos technikai túlfeszültségének célja most annak biztosítása, hogy az egyébként mindig szükséges orvosi-egyéni oltási tanácsokat már ne vegyék olyan komolyan. Az érvelést fejlett érvnek tartom. Évtizedek óta az érzékeny oltásokat központilag tárolják és decentralizáltan alkalmazzák. Néhány vérkészítményt vagy oltóanyagot szárazjéggel ellátott hidegláncokon keresztül is eljuttattak az orvosok praxisaihoz, és ott megfelelően felhasználhatók. A gyakorlatokban ez főleg az ütemezés és a logisztikai gyakorlat kérdése.

Különösen az immunrendszer folyamataiba tervezett új beavatkozásokkal van szükség anamnesztikus ismeretekre és egyéni orvosi oltási tanácsokra, mint valaha. Mivel számtalan különféle komplikáció és mellékhatás veszélye áll fenn. Súlyos gondatlanság lenne, ha a sürgősségi rendeletek jogilag lehetővé teszik, hogy a betegektől távol álló kisegítő személyzet végezze a beavatkozásokat tömeges akciókban.

A gördülékeny jóváhagyás és a mellékhatások szisztematikus elrejtése

A vakcináknak nyújtott „gördülő” jóváhagyásokkal járó „oltott személyek” elkerülhetetlenül magasabb kockázatát állítólag kompenzálja az a tény, hogy a vállalatoknak megfigyelési, megfigyelési vagy forgalomba hozatalt követő tanulmányokat kell végrehajtaniuk. A gyógyszerek lehetséges káros hatásainak éber megfigyeléséről szól, szaknyelven: farmakovigilancia. De mit gondoljunk a farmakovigilancia most tervezett típusáról, a Transparency International egészségügyi munkacsoportjában évekkel ezelőtt megvizsgáltuk és elítéltük. Azoknál a genetikai változásoknál, amelyeket az egészséges emberek milliói számára terveznek a lehető legrövidebb idő alatt, egy ilyen eljárás több mint súlyosan hanyag. Ha ezer oltott közül csak egynek volt súlyos mellékhatása,

Csirke vagy sertés hizlaló létesítményekben végzett tömeges oltások esetén az utánkövetési időszak nyilvánvaló okokból legfeljebb a tervezett vágási időpontig, azaz csak hetekig-hónapokig tart. Fel kell hívni az állatgyógyászat virológusait és epidemiológusait: Az emberek nem vágómarhák, és sokáig szeretnének élni és egészségesek maradni káros gyógyszerhatások nélkül. De a humán gyógyászatban is, a gyógyszeripar üzleti okokból minimalizálja a késői hatások iránti érdeklődését. Ezért nagyon kevés ismeret áll rendelkezésre az ilyen későbbi oltási hatásokról. Contergan elküldi üdvözletét.

A genetikai módosítások esetében a csíravonalon keresztüli generációk közötti hatásokat nem lehet kategorikusan kizárni, hanem a technológiai hatásvizsgálatok és a farmakovigilancia részének kell lenniük. A Bundestag egészségügyi bizottságában hevesen, de hiába elleneztem azt a tényt, hogy a kábítószer-mellékhatások figyelemmel kísérése, rögzítése és értékelése ugyanazon hatóságok kezében van, amelyek engedélyezik a gyógyszerek forgalomba hozatalát. Sajnos ez még mindig így van.

Természetesen a gyógyszeripar szívesebben végezné ezt a monitoringot saját felelősségére, „önkéntes önszabályozásként”. A jelenlegi egészségügyi miniszter enyhíti az adatvédelmet és szoros együttműködése miatt az adatgazdasággal, valamint a gyógyszer- és oltóiparral már nem állunk messze a közfeladatok ilyen ellenséges feltételezésétől.

A járványtól való félelem, mint a nagy adatok betakarításának segítője

A nagy adatcégek amúgy is dörzsölik a kezüket, mert számukra a „járvány” éppen megfelelő volt. Az egészségügyi miniszter előző évi néhány szívessége - digitális oltáskártya, elektronikus betegdokumentáció, implantátum-nyilvántartás, gematik-átvétel stb. - után most igazán szembetűnőek a kapcsolattartó alkalmazásokkal, a teszteltek regisztrációjával, jelentésekkel a kapcsolattartásról, a mobilitásról és a higiénés fegyelemről. Még a fellépő tüneteket is központilag kell összegyűjteni a jövőben. Mivel valami ilyesmi elsöprő az államigazgatás számára, a nagyadat-társaságok nemcsak örülnek az állami szerződéseknek, hanem a legintimebb egészségügyi adatainkkal is rendelkeznek a számítógépeiken. Az adatvédelem természetesen garantált.

Lassan átlátható társadalommá válunk. Orvosi kutatások vagy az állapotfigyelés ürügyén az egészségügyi adatainkat egyre teljesebben gyűjtjük bölcsőtől sírig. A Covid-19 esetében állítólag az új vakcinák megelőző értékelésére, kutatására és fejlesztésére.

De mit érdekel az egészségünk a Google, az Apple, az Amazon, a Microsoft, az SAP, az Arvato / Bertelsmann és mások? Szükségük van az adatainkra, mint a jövő üzleti aranyára, mert elsősorban nem nekünk, hanem a részvényeseiknek kell szolgáltatniuk őket. Noha ezek jogos önérdekek, nem jogos, hogy a miniszteri hivatal lobbistája visszaéljen hivatalával, hogy hektikus adattörvények és sürgősségi rendeletek révén táplálja a gazdaságot egészségügyi adatainkkal. Mi van benne? Meg tudja vizsgálni? A korrupció és a hivatali visszaélés korábban büntetőeljárás alá vonható volt Németországban.

Nincs jó terápia egyértelmű diagnózis nélkül

A legbiztosabb módja annak, hogy valami veszélyes, az általa okozott kár. Fontos ezt időben felismerni, és pontosan, szisztematikusan és perspektíven megfigyelni. Például az RKI által működtetett őrszemeken keresztül, vagy egy felelős bajor orvos és mások javasolják. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy több ország klinikusai fedezet nélkül lépnek fel és állítólag annyi Covid 19-es szenvedőt kérdeznek. Senki sem kételkedik abban, hogy ebben az évben is lesznek légzőszervi megbetegedésekben szenvedők, új vírusok és súlyos lefolyású betegek. És hogy a PCR-teszt ezekre is pozitív lehet. Csak az, hogy rengeteg beteg emberünk van, akik túlzsúfolják a kórházi ágyakat egy új koronavírus miatt, ez nyilvánvalóan helytelen.

Éppen a következő felháborodott e-mailt kaptam a törvényben előírt egészségbiztosítási orvosok ambulanciáinak helyzetéről: „Eleinte egy cent sem volt a vizsgálatokra, és sok kolléga - a régióban szinte mindegyik - alig tesztelt egyáltalán. Most több pénzt kapunk egy tesztre - időtartam: 1 perc - egészséges emberek számára (15 euró), mint egy akut hasi teljes hasi szonográfiára (15 perc 12 euróért). Ezért zajlik hirtelen mindenhol a tesztelés. ”Itt is látható, hogy nem a vírusok jelentik a problémát.

Az igazi pestis az intézményi korrupció

Korábbi orvosként, parlamenti képviselőként és önkéntes korrupcióellenes harcosként végzett munkám során elegendő példám van a mezőgazdaság, az energiaipar, a magán fegyverkezési és a „biztonsági” ipar, a média nagy szereplőivel. világ, és természetesen, főleg a gyógyszer- és oltóipar nagyszabású tudományos csalásai, fiktív katasztrófák, elemzések és tényellenőrzők, titkos lobbi stratégiák, pszioping, asztroturfák, hivatásos rendbontók, provokátorok vagy szajkózók. Amióta a köztisztviselők egyszerű megvesztegetése egyre inkább átadja helyét az egész hivatalok és közintézmények magánvállalkozásának, az ügy jogilag nagyon bonyolulttá vált. Sok pénzre van szükség mind a fizetett lobbizáshoz és a napirend kialakításához, mind az ügyvédek számára, hogy védekezzenek ellene.

Van, akinek sok van, és van, aki nem engedheti meg magának. Amit most tapasztalunk, ennek a társadalmilag elhagyatott egyensúlytalanságnak az eredménye. Nem segít, ha néhány milliárdos úgy gondolja, hogy meg tudja vásárolni (eladni) a világ üdvösségét. Bármilyen is lehet egy ilyen üdvösség az önjelölt filantropisták fejében, ez csak erőszakot és elnyomást eredményezhet. Hányszor hittük azt, hogy az emberi jogok, a demokrácia és a jogállamiság révén legyőztük ezeket az archaikus autokratikus mintákat? Sajnos még mindig nincs oltás a korrupció ellen.

A szerzőről: Dr. med. Wolfgang Wodarg, 1947-ben született, belgyógyász és tüdőgyógyász, a higiénia és a környezetgyógyászat, valamint a közegészségügy és a szociális orvoslás szakterülete. Belgyógyászként végzett klinikai munkája után 13 évig volt többek között orvos Schleswig-Holsteinben, egyetemi oktatók és műszaki főiskolák, valamint a Schleswig-Holstein egészségügyi környezetvédelmi szakbizottságának elnöke. Orvosi Egyesület; 1991-ben ösztöndíjat kapott a Johns Hopkins Egyetemen (Baltimore, USA) (járványtan).

1994 és 2009 között a német Bundestag tagjaként az Enquête Bizottság „A modern orvoslás etikája és törvényei” bizottságának kezdeményezője és szóvivője, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének tagja, az egészségügyi albizottság elnöke és a a kulturális, oktatási és tudományos bizottság. 2009-ben kezdeményezte a WHO strasbourgi H1N1-ben (sertésinfluenza) betöltött szerepével foglalkozó vizsgálóbizottságot, és a parlament elhagyása után továbbra is tudományos szakértőként vett részt benne. 2011 óta dolgozik szabadúszó egyetemi oktatóként, orvosként és egészségtudósként, valamint a Transparency International Germany igazgatóságának önkéntes tagja és egészségügyi munkacsoport-vezetője volt 2020-ig. További információk a weboldalán találhatók.

További cikkek a témáról:

https://multipolar-magazin.de/artikel/die-impfaktion

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.