2021. július 18., vasárnap 18:44

Bejelentették a legújabb "járványt" - "Az oltatlanok járványa" Kiemelt

  • 9609 találat

A CDC igazgatója hazudik Amerikának, amikor bejelentette a legújabb "járványt" - "Az oltatlanok járványa"

 

A "járvány" az új szó, amit a globalisták szeretnek használni a tömegek félelemmel való irányítására.

Miért is ne, hiszen tavaly olyan nagy sikerrel használták, hogy vállalkozások tízezreit tették tönkre, rekordszámú öngyilkosságot hajtottak végre a gyerekek körében, emberek százmillióit vették rá, hogy viseljenek maszkot és maradjanak otthon, egyszerűen egy "vírus" elnevezésével és a varázsszó használatával: PANDÉMIA.

És miközben ez a "COVID-19 Pandémia" tombolt, és állítólag emberek százezreit ölte meg, amit egyszerűen a PCR teszt "pozitív" volt erre a "gyilkos vírusra", szinte senki sem vette észre, hogy az influenza ezzel egy időben teljesen eltűnt.

Tegnap, 2021. július 16-án a CDC igazgatója, Rochelle Walensky hivatalosan is megnevezte a legújabb "világjárványt", amitől mindenkit félteni akarnak: "a be nem oltottak világjárványa".

Ezt az új "világjárványt", amelyet a Fehér Ház COVID-19 Response eligazításán jelentettek be, amelyen részt vett a tömeggyilkos Anthony Fauci és a Fehér Ház COVID-19 koordinátora, Jeff Zients, szintén leírták forgatókönyvként, hogy azt a Pharma által ellenőrzött vállalati médiának is eljuttassák, amint azt az általuk használt szinte teljesen azonos főcím és szöveg is bizonyítja, ami ismét bizonyítja, hogy a vállalati médiában már nem létezik valódi oknyomozó riport a védőoltásokkal vagy gyógyszerekkel kapcsolatos dolgokról.

Ha Ön is azon egyre növekvő számú ember közé tartozik, aki elhagyta a vállalati médiát, mint "hírforrást", és elkezdett saját maga utánajárni a dolgoknak, akkor világosan látni fogja, hogy ez az "új világjárvány" ugyanazokkal a jellemzőkkel bír, mint azok, amelyek tavaly elpusztították országunkat.

Az általuk ellenőrzött "laboratóriumi teszteken" alapuló statisztikák, és nyílt hazugságok, amelyeknek egyetlen célja van: minél több embert "beoltani" COVID-19 injekciókkal.

Bárki, akinek van középiskolai végzettsége, és képes keresni az interneten, különösen a kormány saját weboldalain, például a CDC.gov-on, könnyen ellenőrizheti a tényeket, amit Walensky és Fauci mondott, és könnyen átlát a hazugságukon.

De vajon hány ember fogja ezt megtenni?

Íme a hivatalos narratíva, amelyet az Associated Press adott ki, és amelyet a legtöbb vállalati média tegnap lemásolt:

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok igazgatója szerint a COVID-19 járvány kitörése az Egyesült Államokban "a be nem oltottak világjárványává" válik.

Dr. Rochelle Walensky a Fehér Házban tartott tájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt héten mintegy 70%-kal nőtt az esetek száma az Egyesült Államokban, a kórházi felvételek száma 36%-kal, a halálesetek száma pedig 26%-kal emelkedett. Szerinte a kórházi felvételek és a halálesetek szinte mindegyike a be nem oltottakat érinti.

Jeff Zients, a Fehér Ház COVID-19 koordinátora is úgy nyilatkozott, hogy a világjárvány "elsősorban a be nem oltott embereket fenyegeti".

Szerinte a Biden-kormányzat arra számít, hogy az elkövetkező hetekben növekedni fognak az esetek, mert az alacsony oltottsági aránnyal rendelkező közösségekben is terjedni fognak. A múlt héten az új esetek 40%-a négy államból származott, minden ötödik Floridából.

Ha meg akarják hallgatni, mit mondott Rochelle Walensky valójában, meg kell nézni az előadását a Fehér Ház YouTube-csatornáján itt, amit én is megtettem, mivel nem lehet megbízni semmiben, amit a vállalati média "jelent".

Ami az "eseteket" illeti, tényleg kell még valamit mondani arról, hogy hogyan kreálják ezeket az "eseteket" gyakorlatilag a semmiből, hogy félelmet keltsenek a nyilvánosságban?

Tegnap közzétettünk egy videoklipet egy interjúból Dr. David Martinnal, aki felfedte, hogy már évtizedek óta szabadalmak vannak érvényben ezekre a "koronavírusokra", beleértve a Sars-t is, és hogy az "új változatok" egyszerűen csak egy előre meghatározott "töredékét" találják meg valaminek, amit aztán úgy címkéznek fel, ahogy akarnak. Lásd:

Dr. David Martin: Nincs "Delta" variáns - a COVID-19 néven ismert "új" koronavírust 2 évtizeddel ezelőtt szabadalmaztatták.

Ezt a "halálos új variánst", amit "Delta variánsnak" neveznek, a múlt hónapban az Egyesült Királyságban arra használták, hogy félelmet keltsenek, és hogy új lezárásokat és utazási korlátozásokat indítsanak el, mi pedig közzétettünk egy rövid videót valakitől az Egyesült Királyságban, aki VALÓDI adatokkal bizonyította, hogy a kórházi kezelések és a halálesetek száma NEM nőtt ennek az "új variánsnak" köszönhetően.

Emellett közöltük Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke tanúvallomását is, amely szerint az "új vírusok" történetében a változatok soha nem különböztek 0,003%-nál nagyobb mértékben az eredeti vírustól. Lásd:

 

A COVID-19 Delta változata ártalmatlan - A kormányok átverése a további zárlatok bevezetéséhez

Ezért a legjobb dolog, amit tehetsz, amikor díszes grafikonokat és diagramokat látsz, amelyekkel megpróbálnak meggyőzni arról, hogy az "esetek" növekednek, és a másik divatos szavukat, az "átvitelt" is használják, hogy egyszerűen KIZÁRÓLAG MEGTÉRJED!

Ezek értelmetlenek.

Tehát mi a helyzet Walensky állításával, miszerint a COVID okozta halálozások 26%-kal emelkedtek a múlt héten "hetekig tartó csökkenés után"? Elég ijesztően hangzik, nem igaz?

De ismétlem, ha képesek a semmiből "eseteket" kreálni, és azt állítani, hogy "az esetek száma növekszik", akkor az összes többi statisztika is értelmetlen.

De nézzük csak meg, hogy a CDC valójában mit jelent a "halálesetek" tekintetében, hogy könnyedén rajtakapjuk őket a saját hazugságukon.

Először is, itt van a grafikon, amelyet Walensky használt a "statisztikához":

 

Ez a "főcímhír", amely tegnap a vállalati médiát járta végig erről a halálos új "oltatlanok világjárványáról", a "halálos Delta-változat" 310 halálesetén alapul az USA EGÉSZ területén egy napon, 21.7.14-én.

E "statisztikák" szerint tehát ez az egy nap 167 halálesetről 211 halálesetre emelte a "7 napos halálozási átlagot" az ÖSSZES EGYESÜLT ÁLLAMOKRA vonatkozóan, ahol a CDC saját statisztikái szerint jelenleg 3150 ember hal meg naponta.

Itt van a te "világjárványod".

Ez olyan lenne, mintha vennénk egy egymillió lakosú várost, ahol tavaly egy halálesetet jegyeztek fel uszodába fulladás miatt, majd idén nyáron már 2 haláleset történt uszodába fulladás miatt, ezért egy olyan szalagcímet készítünk, amit a sajtónak küldünk, amiben ez áll: "100%-os növekedés az úszómedencékbe fulladás miatt bekövetkezett halálesetek számában!", majd a városi tanács arra kényszeríti az összes medencetulajdonost, hogy kerítést szereljen a medencéje köré, ami azonnal több tízezer munkahelyet teremt a vállalkozók számára, akik kerítéseket árulnak és szerelnek úszómedencékhez.

Ez az egyik legrégebbi trükk a könyvben: a statisztikákat a saját céljaid érdekében kiforgatni.

Valójában egy "világjárványt" próbálnak létrehozni a nyár közepén, amikor történelmileg a halálozások száma mindig csökkent az évnek ebben az időszakában, amíg az influenzaszezon ősszel újra be nem indul.

Itt vannak a legfrissebb halálozási statisztikák közvetlenül a CDC honlapjáról:

Forrás.

Az adatoknak csak egy részét vettem képernyőre, amely a 19. hetet mutatja, amely 21.5.15-én végződött, a közzététel időpontjában rendelkezésre álló utolsó héten, 21.10.7-én.

Világosan látható, hogy a halálozási statisztikák a szokásos nyári csökkenő mintát követik. Azt mutatja, hogy a 19. héttől kezdve 55 384 halálesetet regisztráltak az USA-ban, ami a 27. hétre (a múlt hétre) csökkent, és csak 22 042 halálesetet regisztráltak.

Ez több mint 50%-os csökkenés az elmúlt 8 hétben regisztrált halálesetekhez képest.

A "COVID-19 okozta halálesetek" száma is csökken, bár ezek hamis statisztikák, mivel a "COVID-19 okozta halálesetek" "vizsgálatának" módja teljesen szubjektív.

Ön szerint ez "világjárványnak" tűnik?

És Walensky mégis azt mondta a nemzetnek, hogy ez egy "világjárvány", és hogy az esetek, kórházi kezelések és halálesetek számának növekedése elsősorban a be nem oltottak körében tapasztalható, annak ellenére, hogy NEM szolgáltatott ADATOKAT ennek az állításnak az alátámasztására. Kijelentette:

A megelőzhető megbetegedések, kórházi kezelések és sajnos halálesetek továbbra is a be nem oltottak körében fognak előfordulni.

De vajon igaz-e ez? Tudjuk, hogy a teljesen beoltott emberek ezreit még mindig pozitívan tesztelik a COVID-re, mivel ezeket "áttöréses" eseteknek nevezik.

Mit mondanak a tényleges adatok a kórházakba kerülők és a haldoklók "oltási státuszát" illetően?

Valójában nem tudjuk, mert 2021. május 1-jén a CDC úgy döntött, hogy nem számolja tovább az "áttöréses eseteket". (Forrás.)

Arra az esetre, ha ez az oldal eltűnne, vagy szerkesztésre kerülne, ami gyakran előfordul a CDC honlapján, itt egy képernyőkép a mai napról:

 

Amikor tehát Rochelle Walensky azt mondja az amerikai népnek, hogy elsősorban nem beoltott emberek kerülnek most kórházba és halnak meg emiatt a "halálos új variáns" miatt, akkor hazudik az amerikai népnek.

Az őt hivatalba juttató kezelőit szolgálja, a Wall Street-i milliárdosokat és bankárokat, akik utasítást adtak neki és a Biden-kormánynak, hogy az amerikai lakosság 70%-át "oltassák be" a COVID-19 injekciók egyikével, amelyet még az FDA sem hagyott jóvá, és amely már eddig is megszámlálhatatlanul sok amerikai embert megölt és megnyomorított, beleértve több száz nem kívánt terhességmegszakítást.

Mi a jogi megnevezése annak, aki megtévesztő szándékkal hazudik a nyilvánosságnak, ahol az eredmény nagy károkat okozhat?

CSALÁS!

Mindenkit, aki tegnap felszólalt a Fehér Házban, Rochelle Walensky-t, Anthony Fauci-t és Jeff Zients-et, azonnal le kellene tartóztatni csalásért és emberiség elleni bűncselekményekért.

Ha ez nem történik meg, méghozzá hamarosan, akkor mindannyian, akik tudunk önállóan gondolkodni, és nem dőlünk be a propagandának, most már célkeresztet kapunk a hátunkra, mint "oltatlanok" és "hazai terroristák", és csak idő kérdése, hogy mikor tör ki polgárháború ebben az országban.

Ha Ön ezt az országot szolgálja a hadseregben, a bűnüldözésben, a hírszerzésben, vagy a kormány "egészségügyi" szerveinek sokasága közül bármelyikben, akkor most eljött a nap, hogy eldöntse, melyik oldalon áll.

Ha továbbra is hallgatnak és nem tesznek semmit, akkor ugyanolyan bűnösök, mint ezek a bűnözők, akik a Fehér Házból megtévesztik a közvéleményt.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.