2020. december 03., csütörtök 11:20

Eddig senki sem bizonyította be, hogy létezik SARS-CoV-2 Kiemelt

  • 2215 találat

Titkos: „a vírus” címlaptörténetként: Hónapok óta demonstrálom, hogy senki sem bizonyította, hogy létezik SARS-CoV-2.

 


Hónapok óta mondom, hogy senki sem bizonyította be, hogy létezik SARS-CoV-2.

Ehelyett az elit tervezői előadtak egy TÖRTÉNETET A VÍRUSRÓL.

A titkos hírszerzési műveletekben ezt fedősztorinak neveznénk. Elfedi az igazi célokat. Indokolja azokat a bűncselekményeket, amelyeket egyébként meztelenül lepleznének le.
Egy igazán nagy burkolt opcióban a címlaptörténet számos célt rejt és számos bűncselekményt igazol.

A HIV-teszt is hamis pozitív eredményeket hozott.

Például az AIDS INC. 1988-as könyvemben bemutattam, hogyan használták Afrikában a HIV-ről szóló címlaptörténetet.
Nagyon sokáig Afrika egyes területein a betegségek és a halál valódi okai a következők voltak: éhség; fehérje-kalória alultápláltság; éhezés; szegénység; háború; jó mezőgazdasági földet loptak el az emberektől; vállalati szennyezés; mérgező gyógyszerek és vakcinák; mérgező peszticidek; túlzsúfoltság a városokban; az alapvető higiénia hiánya.

Ezen okok többségét, ha nem mindegyiket, meg lehetett volna szüntetni. De a helyi önkormányzatok nem akartak egészséges embereket. A beteg és haldokló embereket könnyebb volt irányítani.
A helyi önkormányzatok vezetőivel, a transznacionális vállalatokkal összefogva és kifizetődő módon ezekben az afrikai országokban üzletet létesítettek, és az egészségesebb embereket használták óriási kereskedelmi gazdaságaikban és gyáraikban.
De 1984-ben hirtelen egy új (címlap) történetet sugároztak és adtak el a világnak: ami Afrikát igazán megtizedelte, az a HIV. EZ magyarázta az összes betegséget és halált.
A fent felsorolt ​​valódi okokat háttérbe szorították.

Ezeket az igazi bűncselekményeket elrejtették, hagyták, hogy változatlanul folytatódjanak.
Nem csak, hogy a HIV-ről szóló történet a gyógyszergyárak számára utat nyitott a nyereség megszerzésében azáltal, hogy rendkívül mérgező AIDS-gyógyszereket (pl. AZT) adott el Afrikának.
A HIV-teszt, amely hamis pozitív eredményeket hozott, akkorát mint például a Niagara-vízesés, szükségessé tette ezeket a gyógyszereket - mivel a hamis esetek száma emelkedett.

A mérgező orvosi kezelések miatt elhunyt embereket természetesen AIDS-halálozásként azonosították be.

Ismerős?

Napjainkban a koronavírus fedő története ugyanazon általános minta szerint elfedi a bűncselekményeket.
MINDENKIT potenciális fertőzés okozójának tekintenek. Ezért az új kínai stratégia: egyetemes lezárások.

A COVID-19 lényegében titkosszolgálati típusú titkos op.

A rövid távú cél a gazdaságok roncsolása. Hosszú távú cél a lakosság bevonása a technokrata ellenőrzés új világába.
Ennek szükség szerinti eladása mind visszatér a VÍRUST ELFEDŐ TÖRTÉNETRE.

„Nem erőltetjük le a technokráciát az emberek torkán. Biztosan nem. A vírus veszélye miatt egyszerűen megtesszük, amit kell ... "
Van egy másik rutineleme a rejtett műveleteknek: HAMIS NYOMOK.

Ezek az alaptörténet díszítései, amelyek elősegítik annak elrejtését, hogy a címlaptörténet hazugság. 2020-ban az a cél, hogy az emberek vitába szálljanak a vírus természetével, eredetével és összetételével kapcsolatban.

Miért?

Mivel mindaddig, amíg az emberek vitatkoznak ezeken a kérdéseken, újból érvényesítik azt az elképzelést, hogy a vírus létezik és veszélyes. Így az alap címlaptörténet megerősödik.

A hamis nyomvonalak másik aspektusa a „nézeteltérések bevetése az alakzatba”. Klasszikus példa a JFK meggyilkolása és a számtalan vád, amelyek független kutatók között merült fel, akik mindegyikének más és más magyarázata van az elnök meggyilkolására.
Az elmúlt tavasszal volt egy időszak, amikor ilyen vádak törtek ki a független COVID-nyomozók körében. Ennek eredményeként nem volt egyhangú a lezárások zsarnoki jellege. Szerencsére úgy tűnik, hogy elmúlt a rosszakarat pillanata.

Mindig azonosítsa és térjen vissza a kályhához.

Járja körbe.

Nézze meg minden oldalról.

Sétáljon be egyik oldalról, és lépjen ki a másik oldalról.

Próbálja ki.

A létfontosságú nyomok ott vannak.

Egy másik klasszikus példa: 2009, La Gloria, Mexikó. A Smithfield Foods, a világ legnagyobb sertéshústermelője óriási sertéstelepet működtet. 950 000 sertés.
Ennek a 950 000 sertésnek a vizelete és ürüléke kijut a szabadba, és kialakítja az úgynevezett lagúnákat. Olyan nagyok, hogy a világűrből láthatja őket.
A dolgozók mérgező habbal permetezik a mérgező lagúnákat. Ez rutinszerű.

A munkavállalók és a környező emberek megbetegszenek és haldokolnak. Új vállalkozókat hoznak be, hogy a lagúnákat még egy mérgező vegyszerrel permetezzék.
Találd ki, ki jelenik meg? A CDC.
Kitalálod, mire jutnak? Nem a vizelet és az ürülék lagúnái vagy a mérgező vegyi anyagok okoznak betegséget és halált. Nem, természetesen nem.

Ez egy új titokzatos vírus. H1N1.

És voila, új fedőtörténetünk és új járványunk van, a Sertésinfluenza.

A címlaptörténet az idő múlásával számos célt szolgál. De a legkézenfekvőbb: a Smithfield Foods védett. Megússzák a gyilkosságot.

És hogy mindezt megkoronázza, négy évvel később, 2013-ban a még a védett Smithfield-et 4,72 milliárd dollárért eladja egy kínai vállalatnak, a Shuanghui International Holdingsnak.

Elgondolkodtató. El tudom képzelni, hogy néhány kínai hírszerzési szakember 2013-ban Pekingben ül egy szobában, és csodálkozását fejezi ki. - El tudja hinni? a CDC? Olyan nevetséges vírusról adtak el egy fedőótörténetet ... de sikerült. Tegyük fel, hogy követtük a példát, de nagy léptékben? Állításunk szerint járvány jár egyik városunkban. Felkérjük a CDC-t és az Egészségügyi Világszervezetet, hogy jöjjenek és segítsenek.

Nincs vírus, de tudjuk, hogy „újat találnak.” Mindig megtalálják. Akkor bumm. Olyat csinálunk, amit még soha senki. 50 millió embert zárunk le egyik napról a másikra, és modellt biztosítunk a világ többi részének. Más országok felsorakoztatják és bezárják lakosságukat, tönkretéve gazdaságukat. Közben bejelentjük, hogy Kína „felépült”, töröljük a lezárásokat és mindenkit visszahelyezünk a munkába.

Ez egy háború, lövés nélkül, és mi nyerünk.

Gondolod, hogy elhúzhatnánk? Gondolod, hogy eladhatnánk? Talán beszélnünk kellene Bill Gates-szel. Okos srác. Mindig vannak érdekes ötletei…

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.