A Baden-Württemberg állam parlamenti képviselője dr. Heinrich Fiechtner, a német koronavírust érintő végtelen propagandájukért, félretájékoztatásukért és álhíreikért vonta felelősségre a német kormányt és a médiát.

A német parlament emeletén tartott szenvedélyes beszédében Dr. Fiechtner is figyelmeztette a nyilvánosságot az új „gyilkos oltás” súlyos következményeire, és felszólította a nyilvánosságot, hogy álljon ellen az illegális kormányzati előírásoknak.

Dr. Fiechtner, engedéllyel rendelkező és képzett hematológus és onkológus elmagyarázta, hogy néhány perccel azután, hogy meglátta az országos televíziós jelentést, amely leírja a kórházi intenzív osztályok koronavírus-terhelt kapacitását, telefonon felhívta volt kórházi kollégáit, és megtudta, hogy a kórháznak még nem volt egyetlen koronavírusos betege sem az ICU-jában. Felháborodva e felelőtlen és politikai indíttatású hazugságokon és túlzásokon, Fiechnter a politikusokat és médiaszövetségeseiket figyelmeztette.

Felhívtam a kórház intenzív osztályát, és kértem, hogy beszélhessek az ügyeletes főorvossal. Megkérdeztem tőle: "Hány COVID beteget vettek fel az intenzív osztályára?"

Ennek az ICU-nak 19 ágya van, és tegnap óta EGY BETEGE SE volt!

Ilyen féligazságokkal tele a padlás. Ezeknek a propagandistáknak, akiket meghívnak ezekre a műsorokra, egyetlen célja, kizárólag pánik és félelemkeltés a lakosság felé.

Ezenkívül Dr. Fiechtner arra intette a politikusokat és a médiát, hogy összezavarják a fertőzöttek számát azzal, hogy nem különböztetik meg a pozitívan tesztelt egyéneket a pozitív tesztektől. Pontosabban, ha ugyanazon személy három pozitív tesztet kap az orvosi ellátás során, a vakmerő média háromszoros fertőzésarányról számolt be három különböző fertőzéssel.

Továbbá Dr. Fiechtner aggodalmát fejezi ki az inaktív és aktív koronavírus pozitív eredmények egyetlen csoportba sorolás gyakorlata miatt, hogy fokozza a fertőzéstől való félelmet. Valójában a pozitív vizsgálati eredményeket a vírus fertőző formáját aktívan hordozók és a vírusból felépült inaktív hordozók vizsgálati eredményei közé kell sorolni.

Dr. Fiechtner úgy véli, hogy a koronavírus hatása eltúlzott, hogy igazolja az állampolgárságot korlátozó drákói intézkedéseket, és felgyorsítsa a kormányzati erőfeszítéseket a lakosság beoltására.

Egy egész országot elpusztítanak. Ön szenvedésbe, pánikba, tönkremenetelbe és halálba vezeti az embereket! Ezen a ponton nem, nem is indokolhatja ezeket az intézkedéseket, a maszkokat, a társadalmi távolságtartást, a karanténba helyezést és a lezárásokat.

Az orvosilag képzett politikus kiemeli ezen új vakcinák számos kockázatát, amelyek a nők meddőségétől a halálos allergiás reakciókig terjednek. Minél több félelmet kelt a lakosságban, annál valószínűbb, hogy az emberek be fogják oltatni magukat egy hitelesítés nélküli és kockázatos oltással.

Mondtam már korábban: ez egy gyilkos vakcina. Ez egy gyógyszeripari termék, amelyről még toxikológiai jelentés sincs. Emberek kapják meg. Lehetséges, hogy meddőséget okoz a nőknél, súlyos allergiás reakciókat okozhat, és ezt az észszerűtlen kényszert akarja kivetni az állampolgárokra. A polgárok életét kockáztatják. A létezést kockáztatja.

Mivel a német kormány illegálisan gyakorolta a hatalmat, Dr. Fiechtner arra kérte az embereket, hogy gyakorolják jogaikat és álljanak ellen az illegális kormányzati előírásoknak.

"A polgár kötelessége, hogy betartsa a jogállamiságot, most megszűnt."

 

Nézze meg Dr. Heinrich Fiechtner alábbi, rendkívüli beszédét, amelyet kizárólag az RAIR Foundation USA fordított:

 

Videó

Senki sem halt meg Covid-19 vírusfertőzésben

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.