2021. január 02., szombat 16:45

Génmódosító mRNS COVID vakcina „figyelmeztetés”

  • 2715 találat

Kérjük, olvassa el és ossza meg. Egy „boldogabb” 2021-et, és azon túl

 

Dr. Carrie Madej leleplezései az mRNS Covid vakcinával megváltoztató gén komponenseiről és a globalisták rejtett menetrendjéről sokkhullámokat váltottak ki az interneten. A YouTube eltávolította a legtöbb videóját, és sok olyan frontorvos videóját, akik a Covid Hoaxról beszéltek. Egy brit nőt letartóztattak, mert közzétett egy videót, amelyet egy üres kórházban készített, amely állítólag tele van olyan betegekkel, akiket a világ második világháborús cselekedete sújtanak.

Annyi tudományos tanúvallomás, bizonyíték és kijózanító jóslat található itt, hogy meggyőzzék a legbizonytalanabbakat is arról, hogy a lezárások és a Covid minden propagandája nem arra irányul, hogy bárkit is biztonságban tartsanak. Az igazi napirend az emberek megtévesztése arra, hogy tudomásuk nélkül felvegyék a „fenevad jelét”, és elveszítik lelkük örök üdvösségét. A Biblia arra figyelmeztet, hogy „ne tévesszenek meg minket” a mostani „végidőkben”.

Dr. Madej alábbi videójának átirata és a Carrie további videói, beleértve az újonnan közzétett videót, amely bemutatja az okostelefonjába már beágyazott eltávolíthatatlan „Health App” felügyeleti technológiát, kattintson a linkre.

A videó alatt az átirat másolata, ha közben eltűnne.

VIDEÓ INTERJÚ Dr. Carrie Madej-vel

 

Covid-19 védőoltás
szerző: Dr. Carrie Madej

Ezek az információk nagyon sürgősek, és nagyon bátorítom, hogy gondolkodjon azon, amit mondok. Ez számomra nem új téma, mivel 20 éve tanulmányoztam az oltásokat. Szóval nagyon ismerős vagyok és nagyon rajongok ezért az információért. Bármit is tanul itt, kérjük, ossza meg barátaival, családjával és a közösségi média platformjain.

A nevem Dr. Carrie Madej, és belgyógyász vagyok, oszteopátiás képzettséggel. Nem képviselek semmilyen vállalatot vagy csoportot. Nem kapok fizetést vagy megtérítést, és a közölt vélemények kizárólag az enyémek. Ez az információ nem célja egyének diagnosztizálására vagy kezelésére. Ha tünetei vannak, kérjük, keresse fel orvosát.

Életed legfontosabb kérdése / választása: „Mit jelent embernek lenni?” Ez egy nagyon fontos kérdés. Nagyon fontos lesz ennek a fejlesztés alatt álló Covid-19 vakcinának. Először néhány alapvető tény:

DNS -ünk megváltoztatása
Mindegyikünkben van annyi DNS a testünkben, amely akár 10 milliárd mérföldre is kiterjedhet, ha feltekerjük. Ez körülbelül 35 ezer terabájt adat, ami körülbelül 35 millió óra nagyfelbontású videó.

Tehát milyen információkat tartalmaz ez a DNS? Ez a tervrajzod az életre, hogyan teremtenek és tervezel, hogyan működik a tested, hogyan növekszik, hogyan szaporodik, sőt gondolataink és emlékeink is.

A DNS hasonló a számítógépes kódhoz vagy a bináris kódhoz, ha ismeri ezeket. Itt kell egy kis változtatás a mintában vagy a kódban, és nagyon nagy hatása lesz.

A tudomány eljutott odáig, hogy egy gént beilleszthetünk az emberi genomba (1), tehetünk oda valami extrát, vagy kivihetünk valamit úgy, hogy hiányzik belőle egy gén.

Áthelyezhet, vagyis átveheti a genom egyik részét, és áthelyezheti a genom egy másik területére, megváltoztatva Isten eredeti tervét.

Akár kivághatja az ember genomjának egy részét, elvihet egy szintetikus vagy mesterségesen létrehozott genomdarabot, és beillesztheti az emberi genomba. Ezt „módosított sejtvonalnak”, „szintetikus sejtvonalnak” vagy „géntechnológiával módosított sejtvonalnak” is nevezik.

Amikor azonban ezt megteszi, átírja az illető genetikai kódját. Átírja / megváltoztatja Isten által tervezett szoftverprogramját. Ami felveti a kérdést: mekkora változtatás szükséges a személyes DNS-kódunkon ahhoz, hogy „nem embernek” tartsuk magunkat? És ez még etikai vagy jogi?

Ez ma folyik. Ezeket nagyon fontos megérteni és megvitatni, mert jelenleg ezt teszik, és megpróbálják bevezetni ezt a technológiát még ebben az évben.

Szabadalmak
Semmi természetesre vagy természetre nem kaphat szabadalmat. Valami vad, valami, ami a természetből fakad, nem szabadalmazhatja vagy birtokolhatja ezeket a magokat. De bármit szabadalmaztathat, amelyet létrehoztak, módosítottak vagy kidolgoztak.

Például a Monsanto genetikailag módosított különféle magokat. Ezért valami kicsit mást hozott létre. Lehet, hogy kukoricát, paradicsomot vagy más zöldséget lát az élelmiszerboltban, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint Isten eredeti kialakítása, de nem az. A Monsanto úgy változtatta meg a DNS-t, hogy a külseje ugyanúgy nézzen ki, a belső azonban más. Ezért szabadalmaztathatják, ellenőrizhetik és birtokolhatják ezeket a magokat.

Tehát ezt átültetni egy emberi sejtvonalra, ami potenciálisan azt jelentheti, hogy szabadalmaztathatnánk vagy az emberi sejtvonalak szabadalmaztathatók. És ha szabadalmaztatott, akkor vannak tulajdonosai. Látsz ebben problémát?

Mi van, ha a DNS-ét más faj génjeivel módosítják? Még mindig emberek vagyunk? Ez transz-humanizmus? És mi van akkor, ha DNS-ünk, genomunk módosul, és így szabadalmaztatható és birtokolható? Ez most, ma folyik.

Ezt rekombináns DNS-nek és rekombináns RNS-technológiának hívják. És ezt javasolják a COVID-19 vakcinára.

A Coronavirus/COVID-19 vakcinákat úgy tervezték, hogy genetikailag módosított organizmusokká tegyenek bennünket, ugyanúgy, ahogy a Monsanto módosította és szabadalmaztatta a magjait.

Folytatás...

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.