2020. december 20., vasárnap 11:03

Hogy lehetne felismerni egy vírus mutációját, ha még senki nem azonosította az eredeti vírust, amelyből mutált? Kiemelt

  • 2557 találat

A Kanadai Liberális Párt bejelentője körülbelül két hónappal ezelőtt tett közzé egy dokumentumot. Ez a COVID-19 bevezetésének ütemterve volt, amely nagy lépésekben leírta, hogy a COVID-19 válság miként vezet minket a „The Great Reset” -be.

 

Nagyon fontos információkat szeretnék átadni.

A Kanadai Liberális Párt bizottsági tagja vagyok. Több bizottsági csoportba tartozom, és az általam szolgáltatott információk a Stratégiai Tervezési Bizottságtól származnak (amelyet a PMO irányít).

El kell mondanom, hogy nem vagyok boldog ettől, de muszáj. Kanadaiként és ami még fontosabb, szülőként, aki nemcsak a gyermekeimnek, hanem más gyerekeknek is jobb jövőt akar. A másik ok, amiért ezt teszem, az az, hogy a bizottság tagjainak nagyjából 30% -a nem elégedett azzal, hogy ez ilyen irányba vezeti Kanadát, de véleményünket figyelmen kívül hagyták, és terveik szerint tovább haladnak céljaik felé. Azt is nagyon világossá tették, hogy semmi sem fogja megállítani a tervezett eredményeket.

Kérjük, másolja, terjessze, ossza meg és majd ellenőrizze, hogy hol tartunk az idővonalon az elkövetkező hónapokban.

Most nézze meg a lista 6. pontját:

6) - Előrevetített COVID-19 mutáció és / vagy másodlagos vírussal való együtt-fertőzés (a továbbiakban: COVID-21) egy harmadik hullámhoz vezet, amely sokkal magasabb mortalitási és magasabb fertőzési arányt mutat. Várhatóan 2021 februárjáig.

A „tervezett mutációt” nemrég jelentették be az Egyesült Királyságban. A Sars-Cov-2 új, gyorsabban mozgó, veszélyesebb törzse szabadon van. Úgy tűnik, gyorsabbá, gonoszabbá és veszélyesebbé deformálódott Kent nagy és szép megyéjében (valószínűleg irritálja polgárait, akiket a COVID-19 nem hatott meg és hangosan panaszkodtak a „Tier 3” korlátozásaira amit rájuk kényszerítettek).

Nos, most ők vannak (az újonnan kitalált, szigorúbb) 4. szintben. Ez megtanítja őket.

Azt mondják, hogy ezt az új mutációt azonosították, de még nem tudják megmutatni a „részleteket”. Trükkös tudomány, látod.

Vajon hogyan tudná bárki felismerni egy vírus mutációját, ha még senki nem azonosította az eredeti vírust (Sars-Cov-2), amelyből mutált?

A FOI kérdésekre adott válaszok nagyon egyértelműek erről:

A DHSC semmilyen információval nem rendelkezik a Sars-Cov-2 vírus izolálására vonatkozóan ”.

A laikus nyelvben ez azt jelenti, hogy még soha senki sem találta meg.

Az idővonal melyik pontját tartja a legvalószínűbbnek, hogy nagy számban fogunk komolyan foglalkozni a kérdéssel?

Ismertesse meg mindenkivel a környezetében. Az információkat nem lehet megtanulni, csak szándékosan figyelmen kívül hagyni:

Olyan emberek, akik ilyen részletes ütemtervet tudnak kitalálni az orvosi katasztrófák és mély politikai felfordulások érdekében, amelyek véletlenszerűen vezetik az egész világot a nyíltan vágyott szélsőséges célokig ... ezek az emberek okozzák az orvosi katasztrófáinkat, miközben úgy tesznek, mintha megvédenének tőlük.

EZ NYILVÁNVALÓ. MINDEN NAP HAZUDOZNAK nekünk.

A hamis PCR-tesztek segítségével bármilyen lezárási rendszert előállíthatnak, amelyet ránk akarnak kényszeríteni. A súlyos lezárás után elmondható, hogy „az R-szám csökkent”. Ha enyhülnek a körülmények, akkor azt mondják nekünk, hogy az arányok emelkedtek. Értelmetlen, privát és névtelenül kezelt teszt könnyen elvégezhető erre. A laboratóriumban csak egyetlen testületi vezetőre van szükség, aki mellettük áll.

Egy részünket bármikor nagyon beteggé tehetik, egyszerűen egy új 5G frekvencia sugárzásával lakóterünkbe. [Ha kétségei vannak ez itt elolvasható : „A láthatatlan szivárvány” Arthur Firstenberg ]

A politikai és a médiaosztály azt ismételgeti, amit ezek a bűnözők mondanak nekik. A vállalati közösségi média csak egyféle beszédet engedélyez a platformjaikon.

És mégis veszíteni fognak.

Úgy gondolom, hogy a legfelsőbb luciferiek tudják ezt. Céljuk ebben a gyakorlatban a lelkek megsemmisítése. Azok, akik nem próbáltak teljes felelősséget vállalni helyzetükért, és későn ébrednek a valóságra, rendkívüli dühös állapotában fogják találni magukat, és felkészületlenül küzdenek majd a démoni kötődések kikezeléséért és elfelejtésért, hogy megszabadítsák magukat vak hitüktől.

(Lehet belenézni azoknak a magasan képzett, de végtelenül elkábított hírolvasóknak a szemébe, akik ontják ránk ezt a töménytelen szennyet és azon gondolkodni, vajon tudják-e, értik e azt amit mondanak. Kétlem.)Hát, itt tartunk …. a forgatókönyv menthetetlenül halad tovább. Olvasd el. Figyelmesen olvasd el.


Az ütemtervet és célt a PMO határozta meg, és a következő:

1) - A másodlagos lezárási szakaszok futtatása gördülékenyen, kezdve először a nagyvárosi területekkel és kifelé terjeszkedve. 2020 novemberére várható.

2) - Az elszigetelő létesítményeket megszerezni (vagy építeni) minden tartományban és területen. 2020 decemberére várható.

3) - A COVID-19 napi új esetei meghaladják a tesztelési kapacitást, ideértve a COVID-hez kapcsolódó halálozások növekedését ugyanazon növekedési görbék nyomán. Várhatóan 2020 novemberének végéig.

4) - Átfogó és teljes másodlagos lezárás (sokkal szigorúbb, mint az első és a második fázis korlátozása volt). Várhatóan 2020 decemberének végére - 2021 január elejére

5) - A munkanélküliségi program reformja és kibővítése az alapjövedelem egyetemes programjára történő áttérés céljából. 2021 első negyedévére várható.

6) - Előrevetített COVID-19 mutáció és / vagy másodlagos vírussal való együtt-fertőzés (a továbbiakban: COVID-21) egy harmadik hullámhoz vezet, amely sokkal magasabb mortalitási és magasabb fertőzési arányt mutat. Várhatóan 2021 februárjáig.

7) - A COVID-21 kórházi ápolások, valamint a COVID-19 és a COVID-21-hez kapcsolódó halálesetek napi új esetei meghaladják az egészségügyi ellátó létesítmények kapacitását. Várható Q1 - Q2 2021.

8) - Megerősített zárolási korlátozásokat hajtanak végre (a továbbiakban: harmadik zárolás). Teljes utazási korlátozásokat fognak bevezetni (ideértve a tartományok közötti és a városközi kapcsolatot is). Várható 2022. negyedév.

9) - Az egyének áttérése az egyetemes alapjövedelem programjára. Várhatóan 2021. negyedév közepén.

10) - Az előrejelzett ellátási lánc korlátozás, készlethiány, nagy gazdasági instabilitás. Várhatóan 2021. második negyedév végén.

11) - Katonai személyzet telepítése a nagyvárosi területekre, valamint az összes főbb útra az utazási ellenőrző pontok létrehozása érdekében. Korlátozza az utazást és a mozgást. Nyújtson logisztikai támogatást a területnek. 2021 harmadik negyedévére várható.

A benyújtott ütemtervvel együtt a Stratégiai Tervezési Bizottságot felkérték, hogy dolgozzon ki az átmenetre hatékony módszert a kanadaiak számára, hogy megfeleljen a soha nem látott gazdasági törekvéseknek. Olyant, amely megváltoztatja Kanada arcát, és örökre megváltoztatja a kanadaiak életét. Azt mondták nekünk, hogy a nemzetközi szinten lényegében gazdasági összeomlás ellensúlyozása érdekében a szövetségi kormány teljes adósságkönnyítést ajánl fel a kanadaiaknak.

12) - Így működik: a szövetségi kormány felajánlja az összes olyan személyes adósság (jelzálog, hitel, hitelkártya stb.) megszüntetését, amelyet az IMF Kanadának biztosít az összes finanszírozásra, az úgynevezett World Debt Reset program keretében. A teljes adósságelengedés elfogadása fejében az egyén örökre elveszítené minden vagyon és minden eszköz tulajdonjogát. Az egyénnek el kell fogadnia a COVID-19 és a COVID-21 oltási ütemtervben való részvételt is, amely korlátlan utazást és korlátlan életvitelt biztosítana az egyén számára akár teljes lezárás alatt is (a Kanada HealthPass néven emlegetett fényképes azonosító használatával).

Annyit tudok, hogy ezt nem szeretném, és úgy gondolom, hogy ez a kanadaiakat és az egész világot a legsötétebb jövőbe vezeti.

Vancouver, Canada·Posted Today, October 14

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.