Itt az ideje elengedni családtagjaid, köztük testvéreket, nővéreket, unokatestvéreket, nagynéniket és nagybácsikat. Ez magában foglalja mindazokat a barátaidat is, akik ragaszkodnak az álomhoz, és folytatják a maszk viselésének és a társadalmi távolságtartásnak a kommunista menetrendjét. .....FÉLELEM.

A korrupt média mindegyikük agyát mosta, és fogalmuk sincs arról, mi történik, mi folyik valójában a világban.
Annak ellenére, hogy folyamatosan és újra meg újra megmutatjuk nekik a bizonyítékokat, ezek a zombik, mint a próbababák nem vesznek tudomást a valóságról.

Inkább a sötétben maradnak, és a valódi járvány narratíváját tolják, amikor valójában nincs járvány, csak a FÉLELEMKELTÉS, amit a tévéjük naponta ont a szájukba, híreket új ügyekkel, esetekkel, esetekkel....

Az eredmény minden alkalommal ugyanaz, amikor ugyanazokat a számokat látja, amelyeket éppen mondanak.

Olyan sok nyom található, beleértve ezt a videót, amelyet 2020 december végén Angliában forgattak a történelem egyik legsúlyosabb szoptatós járványában ... ... állítólag ...... legalábbis ezt akarják, hogy higgyük ... amikor valójában nincs járvány, nincs 2. hullám .... csak üres kórházak vannak szerte a világon. Senki sem léphet be a kórházakba, mert ha látná azt, amit ebben a videóban, akkor megtudná az igazságot.

Hadd teszteljék őket .... hadd kapják meg az oltást ..... csak akkor ébredhetnek fel, ha halálosan megbetegszenek.

És akkor is valószínűleg rád fogják fogni a betegségüket, hogy nem viseled azt a gyenge, szar minőségű, hatástalan kommersz maszkot, rongydarabot.

Ébredj nagyon HÜLYE Birka !!

"A hírolvasók csak fizetett színészek. Az az őszinte mód, ahogyan ránk néznek, amikor hazugságot hazugság után, hamis számokat, hamis számok után olvasnak, és mindent megtesznek a nem hívők megijesztése érdekében. Ó, olyan szomorú látni magam körül, hogy sokan még mindig hisznek abban, hogy ez a baromság a jólétünket szolgálja. Hú, a világ tényleg tele van szarral."

"Az első hullám ugyanaz volt ... teljesen szar ........ láttam, hogy a kórház üres, és még a korona előtt sem voltak foglaltak ..... az ápolónők és az orvosok nevetve, viccelődve álltak körül és próbálnak elfoglaltnak tűnni, beszélnek arról, hová mennek nyaralni, és folyik a szar, miközben az emberek sorban állnak ... mert a tévé azt mondta nekik.

IGEN, ideje haragudni ... ... NAGYON Dühösnek lenni ezekre a hamis orvosokra és ápolókra, akik a nemzetet ezzel a marhasággal tömik... hazug tolvaj gyilkos GAZEMBEREK"

 

 

Videó

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.