2020. december 30., szerda 17:06

Megőrült a világ! Az elmebaj pandémiája

  • 888 találat

Mindenhol látod őket. Férfiak és nők az utcán sétálva, valamennyien maszkkal az arcukon és a mobiltelefonjukkal a kézben. Az emberek kocognak, arcukat eltakaró maszkokkal és a kezében lévő mobiltelefonokkal. Az anyák az egyik kezükkel tolják a csecsemőket, a másik kezében mobiltelefont tartanak, arcukat maszk takarja.

 

A világ megőrült.

Még májusban Tanzánia elnöke bejelentette, hogy egy kecske, egy fürj és egy papaya pozitív eredményt mutat a COVID-19 szempontjából. Az emberek nem hagyták abba a papaya fogyasztását. De amikor a tenyésztett nyércek pozitív eredményt kezdtek mutatni, a válasz az volt, hogy mindet leölik.

Miután néhány holland anyanyérc áprilisban pozitív eredményt adott, 570 000-ret vágtak le. A nyércek júniusban kezdtek pozitív eredményt mutatni Dániában, és november 4-én Dánia bejelentette, hogy megsemmisíti a 17 millió nyérc többségét. Végül kitört a józan ész ebben az országban, és a felszámolási kampány abbamaradt, miután csak 2,5 millió anyát vágtak le. De nyérceket megöltek Spanyolországban, Svédországban, Görögországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban is.

Az állatkertekben élő oroszlánok, tigrisek és leopárdok pozitív eredményt mutattak.....

Az emberek tesztelték kutyáikat és macskáikat, és íme, némelyikük pozitív eredményt adott, és május 6-án a Betegség-ellenőrzési Központ létrehozott egy weboldalt „Mi a teendő, ha kedvence pozitív tesztet mutat a COVID-19 vírusra. ” Ezt kell tennie: "Szigetelje el a háziállatot mindenkitől, beleértve a többi háziállatot is." "Tartsa kedvencét legalább 6 méterre más háziállatoktól és emberektől." "Ha van egy privát udvara, ahol kutyája kimehet a piszkítani, ne vigye őket sétálni." De a CDC figyelmeztet: "Ne törölje le és ne fürdesse kedvencét kézfertőtlenítővel" és "Ne próbálja meg maszkot tenni kedvence szájára."

Nyilvánvalóvá válik, hogy bármit teszteljen is - nyércek, oroszlánok, kutyák, papayák, emberek vagy bármi más - pozitív eredményeket fog kapni, és az eredmények nem jelentenek semmit. Csak várjon, amíg valaki tesztel egy tehenet. Öld meg az összes tehenet, és ne legyen több hús vagy tejtermék! Oltsa be a világ minden háziállatát és haszonállatát! Minden fertőzött háziállattal érintkező háziállaton végezzen érintkezési nyomkövetést!

Van egy járványunk, rendben, de ez az elmebaj pandémiája, nem a COVID-19. A világ - az egész világ, nemcsak néhány ember vagy néhány ország vagy néhány kultúra - elfelejtette, mi az élet. Az élet közösség. Ez a társadalmi érintkezés, a megérintés, a légzés, a megosztás. Ez oxigén. Az emberek haldokolnak, mert maszkjaik hipoxiássá teszik őket. A rákos sejtek oxigén hiányában gyarapodnak. Ha rákja van, és maszkot visel, akkor a rák növekedését okozza. Az élet pedig baktérium és vírus. Az összes baktérium és vírus kilencvenkilenc százaléka hasznos és szükséges - szükséges az élethez, és szükséges az evolúcióhoz. Ha fertőtleníted a föld felszínét, akkor véget vetsz az életnek. Nem fertőtlenítettük a világot himlő, influenza, kanyaró vagy tuberkulózis miatt. De a „COVID-19” miatt csináljuk.

És minden, az ember által ismert tünetet belemagyarázunk a „COVID-19” -be. A COVID-19 egy légúti vírus, amely szorosan összefügg a náthával. De karikatúrát készítettünk róla. Hirtelen a koronavírus egy mágikus RNS-darab, amelyet Drakula készített, amely károsítja a veséjét vagy a szívét, vagy stroke-ot kap.

Van egy másik, nagyon is valóságos járvány, amelyet nem lehet ellenőrizni: a sugárzás járványát. Olyan járvány, amely a tüdőgyulladás mellett vese- és szívkárosodást, valamint stroke-ot is okoz. A sugárzást mobiltelefonok hozzák létre. A mobiltelefonok, amelyekkel az anyák besugározzák a csecsemőket, a kocogók pedig a szívüket. A mobiltelefonok, amelyekkel 7 milliárd ember besugározza a madarakat, rovarokat és virágokat körülöttük. Az a sugárzás, amely mind a 7 milliárdot megöli, hacsak nem vetünk véget ennek.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.