2020. november 07., szombat 17:31

Nincs oltás a zsarnokság ellen

  • 399 találat

Ron Paul: Nincs oltás a zsarnokság ellen

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemrégiben elismerte, hogy a zárlatok több kárt okoznak, mint hasznot. E bejelentést követően az amerikai politikusoktól azt várták volna, hogy azonnal lezárják a zárakat. Végül is a WHO nyilatkozatait tévedhetetlennek tartják, olyannyira, hogy a közösségi oldalak elhallgattatnak mindenkit, aki meri meríteni a nagy és hatalmas WHO-t. Ennek ellenére a kormányzók, a polgármesterek és más kormánytisztviselők országszerte figyelmen kívül hagyják a WHO blokkolásellenes álláspontját.

Ahelyett, hogy elismernék, hogy a lezárások tévedés voltak, a politikai osztályban sokan, amelyek nyugtalanítóan sok olyan egészségügyi szakembert tartalmaznak, akiknek pozíciója és presztízse a kormánytól függ, azt állítják, hogy nem térhetünk vissza a normális helyzetbe, amíg a koronavírus elleni oltást széles körben nem használják. Ez arra utal, hogy az amerikaiak többségében azok az emberek, akik nem akarnak oltást kapni, zárva maradnak, vagy kényszerükre kényszerülnek oltásra.

A szabadságunk elleni támadás nem ér véget oltóanyag bevezetésével és alkalmazásával. Moncef Slaoui, a Trump-adminisztráció „Warp Speed” műveletének, a koronavírus elleni vakcina előállításáért és szállításáért felelős „köz-magán társulás” főtanácsadója azt mondta, hogy azokat, akik oltást kapnak, „hihetetlenül pontos ... rendszerek. ” Slaoui azt is jelezte, hogy a Google és az Oracle technológiai óriások segítséget nyújtanak a kormánynak az oltott személyek fülének megőrzésében. Tehát az oltási program a kormányzati felügyelet fokozásához vezet!

Slaoui csak a legújabb „szakértő”, aki egyetért azzal, hogy arra kényszerítette az amerikai embereket, hogy mondjon le néhány megmaradt magánéletéről, hogy megállítsa a koronavírust. Dr. Anthony Fauci és Bill Gates digitális igazolás kidolgozását sürgették a koronavírus ellen beoltottak számára. A tanúsítvánnyal nem rendelkező emberek szabadságát súlyosan korlátozzák.

Azok számára, akik úgy gondolják, hogy az új felügyeleti rendszer a koronavírusra korlátozódik, emlékeznie kell arra, hogy a társadalombiztosítási számokat csak a társadalombiztosítási program adminisztrációjára kellett volna használni. Arra is gondolniuk kell, hogy a PATRIOT-törvénynek az indokolatlan lehallgatás kiterjesztését a terroristák megállítására kellett volna korlátozni. Ezeket a hatásköröket azonban nagyon sokféle célra használták fel. Amikor a kormány hatalmat kap arra, hogy egy okból visszaéljen jogainkkal, akkor ezt a hatalmat elkerülhetetlenül felhasználja arra, hogy más okokkal is visszaéljen jogainkkal.

Fauci és Gates digitális tanúsítványát ki lehetne terjeszteni, és valószínűleg kiterjeszteni fogják arra, hogy az egyének számos más oltást és orvosi kezelést kapjanak. A digitális tanúsítvány akár kiterjesztheti az ember életmódbeli döntéseinek nyomon követését azzal az indokkal, hogy az egészségtelen szokások jobban fogékonnyá teszik a betegségeket.

A digitális tanúsítvány a REAL ID programhoz is köthető, hogy megtagadja az oltással nem rendelkező személyek utazási jogát. Kombinálható egy jövőbeni kötelező E-Verify rendszerrel is, hogy megtagadják a be nem oltott személyektől a munkavégzés jogát. Akik ezt a „paranoiát” tartják, azoknak fontolóra kell venniük, hogy Nagy-Britannia már kidolgozza a covid útlevelet.

A „rovarok elleni háborúban” elvesztett szabadságot a koronavírus-fenyegetés végeztével nem adják vissza önként - feltételezve, hogy a kormány valaha is abbahagyja a kapufák mozgatását, és kijelenti, hogy a koronavírus veszélye elmúlt. Ehelyett az embereknek fel kell készülniük arra, hogy visszavegyék szabadságukat a politikusoktól. Szerencsére még mindig képesek vagyunk erre békés eszközökkel, hogy polgártársainkat oktassuk és megválasztott tisztségviselőinket visszafordítsuk. Mindannyiunknak meg kell tennünk mindent, hogy felhasználhassuk ezeket a békés eszközöket, még mielőtt a tekintélyelvűség „sötét télén” lennénk.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.