A történelem egyik legrosszabb időszakát éljük, mivel egy harmadik világháborúban vagyunk, ahogy azt már sok író és tudós megállapította, amely globálisan minden országot érint, de ez a háború nem fizikai, hanem mentális, érzelmi és spirituális, és amelyben az eredendő emberi lény túlélése a tét.

Ez a háború az egyén és a gondolkodás, az érzések és a lelkiismeretes cselekvés szabadságának megsemmisítésére irányul. Valójában ez egy háború a psziché, az erkölcsi, etikai és spirituális értékek, és mindenekelőtt a lelkek kisajátításáért.
De ezt tudósok, orvosok, politikusok, írók mondják, akik figyelmeztetnek a minket irányító elit könyörtelen sötétségére és gyilkos vakcináikra, amelyek célja ártatlan emberek millióinak mérgezése, károsítása, meggyilkolása, arra törekszenek, hogy elvegyék a legértékesebbet, amivel az ember rendelkezik, hogy megváltoztassák a genetikát, és mesterséges intelligenciát és robotikus transzhumanizmust erőltessenek ránk, amely csak egy üres testet hagy érzelmek és egyéni gondolatok nélkül.
A leghihetetlenebb dolog pedig a nagy vallások képviselőinek részvétele, akik az eredeti DNS-ünket módosító génterápia mellett foglaltak állást, amit sok tudós elítél. A lélek, az "Isten-gén", a genetika összeköt bennünket valami magasabb rendű dologgal, amit az ember nem veszíthet el.

Az Alcyon Plejádok által készített videó

 

Videó

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.