2020. december 03., csütörtök 20:08

Szlovákia 3,5 millió embert kényszerített egy kétes COVID tesztre

  • 2073 találat

ISTENEM! Felfedezték, hogy a lakosság egy százaléka „COVID-os” 

 

„Azok, akik megtagadták a tesztek elvégzését, kizárásra kerülnek az életből, házi őrizetbe kerülnek, dolgozni, ételt vagy gyógyszert vásárolni nem engedik őket. A világnak tudnia kell, mi folyik itt. A szlovák állampolgárok Mengele kísérleteinek és népirtásának áldozatai lettek. ” 

2020. október 31-én Igor Matovič szlovák miniszterelnök  fenyegetésekkel és megfélemlítéssel arra kényszerítette az embereket, hogy hajtsák végre a COVID-19 kísérleti antigénteszteket.

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO átadta a tesztkészletet a szlovák állampolgárokkal folytatott kísérletre. 

A vizsgálatot állatorvosok is elvégzik! 

 

map_of_slovakia.jpg

„A múlt héten Szlovákiában, Bardejovban végrehajtott kísérleti teszt során súlyos betegségek léptek fel közvetlenül a tesztelés után, és a kényszerű tömeges gyülekezés után más betegségeket is elkaptak, például influenzát és COVID-19-et. 

A Szlovák Köztársaság kormánya mozgósította a szlovák hadsereget és a rendőrséget, és meghívott Ausztriából és Magyarországról érkező külföldi csapatokat, valamint az amerikai hadsereg egyenruháit is látták. Azok, akik megtagadták a tesztek elvégzését, kizárásra kerülnek az életből, házi őrizetbe kerülnek, és nem engedik dolgozni, ételt vagy gyógyszert vásárolni.

A világnak tudnia kell, mi folyik itt. A szlovák állampolgárok Mengele kísérleteinek és népirtásának lettek áldozatai.


- Ma mi vagyunk az áldozatok, de ha mi, az egész világ polgárai nem lázadunk fel, holnap te leszel az áldozat. Kérjük, ossza meg, írja alá a petíciókat, tiltakozzon, védekezzen, ma teszt ellen, holnap az oltás ellen! ” 

Tájékoztatásul a szlovák kormány pontosan 33 hadsereg orvost „kölcsönzött” Ausztriától, így valóban „hatalmas” szabadkőműves segítség volt az egész nemzet tesztelésében. 

A „önként” (munkahely elvesztése vagy kórházba vagy akár szupermarketbe való belépés tiltásának fenyegetése mellett!)

Teszteltek többsége (több mint 3 és fél millió az 5 és fél közül) kék tanúsítványt kapott (ezt hívom “ čertifikát-nak”, mivel a szlovákul čert ördögöt vagy démont jelent) három covid-hatos a bal alsó sarokban. 

666

Az országos tesztek törvénytelenek voltak, mivel a szlovák parlament nem hagyta jóvá. Egyesek még azt gyanítják, hogy Szlovákiát a globalisták szlovák békés mentalitása miatt az „önkéntes” tesztelés és később az „önkéntes” oltás világméretű teszttereként választották ki.

 

szlovákia-teszt.jpg

Tehát halloween-en és másnap más emberek milliói sorakoztak a kinti sorokban a hideg esőben, néha néhány órát, hogy antigéneket teszteljenek. Ugyanakkor több mint 5 emberrel való találkozást egyszerre, még a családtagokkal is, tiltották. A kormány azt javasolta a 65 évnél idősebb embereknek, hogy maradjanak otthon, és ne vegyenek részt a teszten, de miután ez megtörtént, rájöttek, hogy nem mehetnek orvoshoz vagy bankhoz, és még a postán sem vehetik fel a nyugdíjukat.

Akkor a miniszterelnök a tévében azt mondta, hogy a negatív teszt hamisan negatív lehet, és az embereknek nem szabad kimenniük a szabadba ok nélkül.

Az emberek még a teszt negatív eredménye mellett sem mehettek el a temetőbe, hogy meglátogassák elhunyt rokonaik pihenőhelyeit (ez elterjedt gyakorlat a Halloween utáni napon). 

Azt mondták, hogy inkább gyújtsák meg otthon a gyertyát. Aztán Matovič miniszterelnök (egyébként közismert plágium- és adócsaló) azt mondta: „Sajnálom, hogy arra kényszerítettelek, hogy önként menjen tesztelni.”

 

szlovákia-teszt-5.jpg

Nem csoda, hogy az úgynevezett Gyengéd Forradalom (ami természetesen átverés volt) 31. évfordulóján  tízezernél is több ember hatalmas tömege érkezett az utcákra és terekre,  túlnyomó többségüknek nem volt maszkja.

Furcsa fordulatban a dobogón osztoztak a szlovák náci bábállam (Néppárt Szlovákiánk) és a kommün (Szlovákiai Kommunista Párt) szimpatizánsai egyaránt. De volt egy főszerkesztő és a szlovák Zem a vek hírmagazin kiadója, Mr. Rostas is (a havi magazint hibrid fenyegetésként ábrázolják). Természetesen a tüntetések során a rendőrök valóságos támadásokat hajtottak végre emberek ellen. Az azonosító számmal nem rendelkező rendőrök nyilvánvaló ok nélkül támadtak és tartóztattak le egy képviselőt. 

Sajnos a szlovák állampolgárok többsége továbbra is hisz az állami baromságokban, és maszkot visel, elsősorban törvénytelen, példátlan 1650 eurós büntetés miatt.

írta Memfer 

(henrymakow.com) 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.