2020. december 28., hétfő 09:39

További áldozatok az egészségügyi dolgozók körében Kiemelt

  • 10359 találat

Orvosok a világ minden tájáról kiadják a SZÖRNYŰ FIGYELMEZTETÉS: NE HASZNÁLJA A COVID VAKCINÁT !!

 

Befejezzük a Pfizer mRNS kísérleti COVID vakcina második hetét az egészségügyi dolgozóknak az Egyesült Államokban, és a Moderna mRNS kísérleti COVID vakcina első hétének végét az amerikai egészségügyi dolgozóknak is beadják.

A gyógyszeripar által finanszírozott állami média további két sérülésről számol be e kísérleti oltások miatt.

New York Times szerint Dr. Hossein Sadrzadeh, a Bostoni Orvosi Központ geriátriai onkológusa „oltása után szinte azonnal súlyos reakciót tapasztalt, szédülést tapasztalt és erős szívdobogást kapott”, miután beadták a Moderna kísérleti oltást, amely az FDA által NEM jóváhagyott, de sürgősségi engedélyt kapott (EUA), ugyanúgy, mint a Pfizer mRNS kísérleti vakcina volt az előző héten.

Dr. Sadrzadeh elmondta, hogy súlyos allergiája miatt hozta be EpiPen-jét az oltásokra. Elmondta, hogy a 15 óra 30 perckor kezdődő oltás beadása után a pulzusa percenként 150-re emelkedett, ami körülbelül kétszerese a normál ütemnek; nyelve bizsergett és elzsibbadt. Nem sokkal később hideg verejték öntötte el, és azon kapta magát, hogy szédül és elájul. A vérnyomása is zuhant - mondta.

Rájött, hogy immunrendszere lázad.

"Ugyanez volt az anafilaxiás reakció, amelyet a kagylóknál tapasztalok" - mondta Dr. Sadrzadeh.

Dr. Sadrzadeh használta EpiPen-jét, és hordágyon vitték az ügyeletre, ahol számos gyógyszert, köztük szteroidokat és Benadrylt kapott, hogy megnyugtassa a testét zavaró immunreakciókat. Feljegyzések szerint „a Covid-19 vakcina beadása után légszomj, szédülés, szívdobogás és zsibbadás miatt látták az ER-ben”.

Négy órával később Sadrzadeh doktort kiengedték a kórházból. Péntek reggelre azt mondta, hogy teljesen felépült.

De az előző napi események megrázták. - Nem akarom, hogy bárki is átélje ezt - mondta. ( Forrás .)

New York Post  újabb sérülésről számolt be New York City-ben, de szinte részletek nélkül.

Egy New York-i egészségügyi dolgozó „jelentős allergiás reakciót” szenvedett a COVID-19 vakcinával szemben - ez az első „súlyos mellékhatás” a Big Apple-ban, jelentették szerdán a tisztviselők.

Sem a munkavállaló személyazonossága, sem a reakció jellege és mértéke nem derült ki, bár a tisztviselők szerint a munkavállaló stabil állapotban volt, meghatározatlan kezelést követően.

Az sem világos, hogy a sürgősségi alkalmazásra engedélyezett két vakcina közül melyik - az egyiket a Pfizer és a BioNTech fejlesztette ki, a másikat a Moderna - okozta a reakciót. ( Forrás .)

A Pfizer kísérleti vakcinához hasonlóan az  FDA irányelvei az egészségügyi dolgozók  számára a Moderna kísérleti COVID vakcina beadása során figyelmeztetnek az allergiás reakciókra és az anafilaxiás sokkra.

Az FDA kísérleti Moderna COVID vakcinára vonatkozó irányelvei, mind az egészségügyi dolgozók, mind  a címzettek számára, több helyen egyértelműen kijelentik, hogy a Moderna kísérleti vakcinát NEM hagyta jóvá az FDA:

Az FDA engedélyezte a Moderna COVID-19 vakcina sürgősségi alkalmazását,  amely az FDA által nem jóváhagyott vakcina.

Tehát, ha úgy dönt, hogy megkapja ezt az oltást, akkor alapvetően beleegyezik abba, hogy részt vegyen az oltási kísérlet utolsó szakaszában, hogy meggyőződjön arról, hogy a vakcina hatékony-e vagy sem. Ön önként jelentkezik, hogy emberi kísérleti patkány legyen.

A média, továbbra is tévesen teszi közzé, hogy az FDA jóváhagyta ezeket az oltásokat.

Az egész Egyesült Államokban az egészségügyi dolgozók 40-60% -a állítólag megtagadja a részvételt.

A Pfizer sürgősségi felhasználási engedélyének első hetének végén a CDC arról számolt be, hogy 3150 egészségügyi dolgozó megsérült, olyan mértékben, hogy nem tudták folytatni a munkájukat és normális tevékenységet folytatni, orvosra vagy egészségügyi ellátásra volt szükségük. Lásd:

FIGYELEM: 3150 sérülés az amerikai egészségügyi dolgozók illegális kísérleti COVID vakcináinak első hetében! Terhes nők is

Az elmúlt hét végén nem nyújtottak be jelentést, valószínűleg ünnepek miatt. Érdekes lesz látni, hogy továbbra is hozzáférhetővé teszik-e ezeket a jelentéseket a nyilvánosság számára.

A Miami Egyetem kutatói azt javasolják a férfiaknak, hogy fagyasszák le spermájukat az önkéntes kísérleti COVID oltások előtt.

Floridában az elmúlt héten  arról számoltak be,  hogy a Miami Egyetem vizsgálja a koronavírus elleni vakcina lehetséges hatásait a férfiak termékenységére.

A Miami Egyetem vizsgálja a koronavírus elleni vakcina lehetséges hatásait a férfiak termékenységére.

Vezető kutatók, Dr. Ranjith Ramasamy, az U Health reproduktív urológusa egy korábban tanulmányt készített, amely megállapította, hogy a vírus a fertőzés után akár hat hónapig is jelen volt a herékben.

Ez arra késztette csapatát, hogy megkérdőjelezze a vírus spermára és szaporodásra gyakorolt ​​hatását.

Csapata most megvizsgálja az oltás lehetséges hatásait is.

„Felmérjük a spermiumok paramétereit és minőségét az oltás előtt és az oltás után. A COVID vakcina biológiája alapján úgy gondoljuk, hogy ennek nem szabad befolyásolnia a termékenységet, de azért szeretnénk elvégezni a tanulmányt, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy az az ember, aki a jövőben gyereket szeretne vállalni, biztosítsa számukra, hogy biztonságos az oltás. ” mondta Ramasamy.

A vizsgálat résztvevőinél termékenységi értékelést kell végezniük az oltás beadása előtt.

A termékenység védelme érdekében néhány férfi megfontolhatja a spermiumok lefagyasztását az oltás előtt. ( Forrás .)

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.