Szabadkőművesek

 

A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be.

 

 

Az az elmélet, hogy a Föld üreges, hogy az északi és déli póluson keresztül lehet belépni a Földbe, és hogy titkos civilizációk virágoznak benne, ősidők óta számos nép hiedelemvilágának része.

 

 

Tim Gielen zseniális dokumentumfilmje felfedi, hogy a háttérhatalom bábjaiként funkcionáló befolyásos elit egy nagyon szűk csoportja gyakorlatilag mindent megvásárolt a Földön. Minden eszközüket felhasználva megpróbálják rákényszeríteni bolygónkra az új világrendet.

 

 

Ebben az úttörő videóban Catherine Austin Fitts szerint a világ legjövedelmezőbb vállalkozása a rabszolgaság, és az emberiség a cél.

 

 

Hogyan tudott az orvosi szakma nagy része összefogni az illuminátus bankárokkal, amikor az, a társadalmat térdre kényszeríti? 

 

 

Borzalmas üzenet az Egyesült Államok legtitokzatosabb emlékművén. Első parancsolat: "Az emberiség létszámát tartsd 500 millió alatt" – ez a rémisztő felszólítás áll azon az 1980-ban felavatott hatalmas gránit emlékművön, amelyet amerikai Stonehenge-nek is neveznek.

 

 

20. „A jövő forgatókönyve” Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

 

 

Vannak-e jelei annak, hogy a pandémiát manipulálják?

 

 

Ezek a valódi események a műjárvány mögött, azaz hogy mit is jelent a Hillary Clinton (teljes nevén HRC, azaz Hillary "Rothchild" Clinton) és mások bűneiről szóló adatok nyilvánosságra hozatala.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.