2020. november 05., csütörtök 17:00

„A jövő forgatókönyve”

  • 3979 találat

20. „A jövő forgatókönyve”

Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

 

 

Mindezt félelmetes pontossággal írják le ...  tíz évvel azelőtt, mielőtt megtörtént volna !

A dokumentum címe: „Forgatókönyv a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéről” (Future of Technology and International Development).

Ez mindent elmond: a jövő forgatókönyve. Van egy  „LockStep” elnevezésű fejezete  , amelyben a globális járványról úgy számolnak be, mintha a múltban történt volna, de amelyet egyértelműen a jövő próbájának szánnak.

forgatókönyv a jövő-rockefeller számára

A Rockefeller Alapítvány Lockstep művelete:  Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

A „Jövő forgatókönyve” folytatódik az előre jelzett pandémiájukra adott két válasz összehasonlításával: az Egyesült Államok csak „erőteljesen elbátortalanította” az embereket a repüléstől, míg Kína kötelező karantént hajtott végre minden állampolgár számára.

Az első válasz arra a vádra, hogy a vírus még inkább elterjed, míg a fojtogató elzárás bevezetését dicsérik. Ezután a totalitárius ellenőrzés végrehajtását írja le:

"A világjárvány idején a nemzeti vezetők szerte a világon kiterjesztették hatalmukat, és légmentesen lezárt szabályokat és korlátozásokat vezettek be, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál."

Nyilvánvaló, hogy a hatalom erősítése a kívánt válasz. De ez még rosszabbá válik a „jövő forgatókönyve” szerint:

"A világjárvány elhalványulása után is megrekedt, sőt fokozódott ez a hatalomelvűbb ellenőrzés és a polgárok és tevékenységeik felügyelete."

"A fejlett országokban ez a fokozott felügyelet sokféle formát öltött: például biometrikus azonosítókat minden állampolgár számára, és szigorúbb szabályozást kötött olyan kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitását létfontosságúnak tekintették a nemzeti érdekek szempontjából."

Rockefeller Alapítvány - coronavirus NWO

Kézikönyv a globális ellenőrzéshez

Most, hogy a bejelentett járvány valóban itt van, ugyanaz a Rockefeller Alapítvány előterjesztette a második lépést:  egy kézikönyvet az új ellenőrzési rendszerek bevezetéséről a világjárvány idején . Csak akkor nyílhat meg a világ újra, ha az összes szükséges vezérlőhálózat megvan.

 

A két Rockefeller-dokumentum kombinálásakor megjelenik a terv:

1)  Először bejelentenek egy koronavírussal járó globális járványt, és elmondják, mihez kell vezetnie: egy teljesen új szintű autoriter kontroll.
2)  Másodszor gyakorlati lépéseket adnak az ellenőrzési rendszer alkalmazására.

Ezek illusztrációk és idézetek útmutatójukból:

Globális ellenőrzés

"A digitális alkalmazásokat és az adatvédelemmel védett nyomkövető szoftvereket széles körben kell használni a kapcsolatok teljesebb követésének lehetővé tétele érdekében."

"A Covid-19 járvány teljes ellenőrzése érdekében heti rendszerességgel kell megvizsgálnunk a lakosság többségét."

Digital Id

A jövő forgatókönyve” szerint a világ egész lakosságának be kell szereznie egy digitális azonosítót, amely jelzi, hogy ki kapta már meg az összes oltást. Elegendő oltás nélkül az iskolákba, koncertekre, templomokba, tömegközlekedési eszközökbe stb. Való belépés megtagadva.

Most 2020-ban pontosan ezt követeli Bill Gates és sok kormány.

21. Bill Gates 100 milliárd dolláros kapcsolatfelkutatási ügyletet tárgyalt a demokrata kongresszusi képviselő szponzorával, hat hónappal a koronavírus-pandémia előtt.

A sokkoló leleplezéseket a  Thomas Paine Podcast  és a  patreoni Moore Paine Show-n tárta  fel a két nyomozó.

kilenc hónappal a ruandai Gates Alapítvánnyal folytatott megbeszélések után - Bobby L. Rush, az illinoisi demokrata bevezette a  100 milliárd dolláros HR 6666-ot , a COVID-19 mindenkivel való tesztelés, elérés és kapcsolatfelvétel  (TRACE) törvényt .

Mindenki kapcsolatait ellenőrizni kell

A kiszivárgott kormányzati videóban beszélgetést látunk Bill Clinton volt amerikai elnök és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója között.

Megbeszélik, hogyan lehet nagy ellenőrzési rendszert felállítani a teljes népesség tesztelésére és az összes kapcsolatuk ellenőrzésére. Megbeszélik, hogyan lehet hadsereget építeni ennek az ellenőrzési rendszernek a végrehajtására.

Anthony Fauci és Cuomo

A globális kontroll egy teljesen új szintje

Bill Gates azt is világossá tette, hogy  csak azoknak az embereknek  szabad utazni, iskolába járni, találkozókon részt venni és dolgozni , akiket beoltottak a Covid-19 ellen .

A digitális oltóanyag-azonosítókat már fejlesztik, és Gates szabadalommal rendelkezik a technológia iránt, amely lehetővé teszi az egyén testének bárhol történő nyomon követését. Ezt a technológiát WO2020-060606   néven hívják  .

Szintén nagyon érdekes megjegyezni:  A LUCIFERASE nevű enzim Bill Gates beültethető oltóanyagát eredményezi

Ezen kívül Gates egy globális megfigyelő hálózatot akar létrehozni, amely nyomon követi mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a Covid-19-szel.

A terv: Injekciózzuk az emberiséget DNS-módosító oltással

A híres oknyomozó újságíró, Anthony Patch évek óta kutatott a világ ellenőrzésének terveiről létrehozott járványok és kötelező oltások területén. Egy 2014-es interjú során ez a kutató a következőket jósolta:

- Felszabadítanak egy ember által készített koronavírust. Ennek eredményeként az emberek oltást követelnek a védelmük érdekében. Ez a vakcina egy harmadik DNS-törzset ad hozzá egy személy testéhez, lényegében hibriddé téve őket.

"Miután az embernek beadták, szinte azonnal átalakul a DNS-e. Ez a genetikai változás arra készteti az embereket, hogy elveszítsék a gondolkodás képességét, anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Így könnyebben irányíthatók, hogy az elit rabszolgáivá váljanak.

Természetesen ez őrületesen hangzik, és valóban őrületes. Mégis tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a hivatásos nyomozó nem bolond. Évek óta kutat, és ezt fedezte fel az évek során.

Vigyáznunk kell arra, hogy ne utasítsuk el a megalapozott ismereteket, több éves kutatás alapján, pusztán azért, mert saját ismereteink hiányosak e témákban.

20 éves kutatás: Mondjuk: az oltás megváltoztatja a DNS-ét

Carrie Madej orvos két nagy klinikát irányított Georgiában, mielőtt a Dominikai Köztársaságba ment volna humanitárius munkát végezni. Az elmúlt húsz évben tanulmányozta a DNS-t és az oltásokat, és sürgős videót készített, amelyben figyelmezteti, hogy terv van arra, hogy az emberiségnek nagyon veszélyes oltásokat adjon be a Covid-19-re.

Ezen új vakcinák célja kettős lesz:

1) programozza át DNS-ét és könnyebben ellenőrizhető hibridekké tegyen bennünket

2) csatlakoztasson minket a mesterséges intelligenciához egy digitális oltóanyag-azonosítón keresztül, amely szintén egy teljesen új irányítást nyit meg.

Ez az orvosi szakértő azt mondja, hogy többször is megfigyelte, hogy a betegségek hogyan terjedtek a lakosságra a repülőgépekkel. Egyéb okok miatt nem tud erről több részletet megosztani a nyilvánosság előtt.

Szervezett járványok révén elnéptelenedik a Föld

Dr. John Coleman a CIA híres hírszerzési tisztje, aki könyvet írt „ A 300 fős bizottság ” címmel .

Ebben elmagyarázza, hogy a titkos társaságok hogyan manipulálják a kormányokat, az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát és így tovább. Ez a könyv megtalálható a CIA honlapján.

A kormányokat és a médiát ellenőrző számos titkos társaság egyik elsődleges célja a föld elnéptelenedése.

ITT talál egy  32 'elit' listát, akik támogatják és támogatják (saját állításaik szerint) az elnéptelenedést .

DR.  JOHN COLEMAN, a CIA intelligencia-tisztje

Dr. Coleman a következőket mondja stratégiájukról:

„Legalább 4 milliárd haszontalan éhes szájat meg kell szüntetni 2050-ig korlátozott háborúk és végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén.…” - DR. JOHN COLEMAN, a CIA intelligencia-tisztje

Az emberiség fenntartása 500 000 000 alatt

1980-ban egy gránit emlékművet emeltek  Georgiában, Guidelones néven . Tíz iránymutatás halmaza van felírva a szerkezetre nyolc modern nyelven, rövidebb üzenet pedig a szerkezet tetején négy ősi nyelvű írásban.

Az első irányelv a következőképpen szól:

1.  Tartsa 500.000.000 alatt az emberiséget  a természettel való állandó egyensúlyban.

Dr. Coleman, a CIA tisztviselője elárulta, hogy az emberiség „fenntartásának” egyik módszere a „végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványainak kiváltása”.

Vakcinák felhasználása az emberiség csökkentése érdekében

A TED beszélgetés során Bill Gates visszhangozta ezt a célt, amikor szó szerint azt mondta, hogy új oltásokkal 10–15% -kal csökkenthető a világ népessége!

Bill Gates - depopulációs szakember és oltáskereskedő

'Most 6,7 milliárd ember él a földön, és hamarosan 9 milliárd lesz.

Ezt a számot azonban tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük, ha jó munkát végezünk új oltásokkal, egészségügyi ellátással és fogamzásgátlóval ”.

Covid19 vakcina a populáció ellenőrzésére?

Mike Adams publikált élelmiszer-tudós, az Food Forensics című népszerű tudományos könyv szerzője és az ISO által akkreditált CWC Labs alapítója.

Évekkel ezelőtt a következőket mondta:

„Mérnöki biofegyvert fognak kiadni a népességközpontokban. Felhívást fognak kiadni, hogy az oltóipar hatalmas állami finanszírozást kapjon egy oltás előállítására. Csodálatos módon rekord idő alatt kifejlesztenek egy vakcinát. Mindenkinek be kell állnia a sorba, és megkapnia ezt az oltóanyagot. ”

Valóban van egy biofegyver gyártás előkészítés, ezt követi az oltási megbízás, az állami oltásipar hatalmas állami finanszírozása és egy rekord idő alatt kifejlesztett vakcina.

Üzenete további része az, hogy ez az oltóanyag néhány év alatt lassan elkezd milliókat - ha nem milliárdokat - megölni. Ez egy kill-switch vakcina lesz, amelynek célja a világ népességének csökkentése.

 

ÖSSZEFOGLALÓ: A VILÁGJÁRVÁNYT TERVEZTÉK?

Orvosok ezrei globális bűncselekménynek és egészségügyi mentséggel járó világdiktatúrának nevezik a világjárványt.

Két évvel azelőtt, hogy a Covid-19 megjelent volna a globális színtéren, az Európai Unió, az USA, Kína és más nemzetek hirtelen elkezdtek több tízmillió tesztkészletet exportálni a Covid-19-hez.

2013-ban egy zenész egy koronavírusú globális járványt jósol, és azt mondja, hogy ez 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletek” személyes kivizsgálása miatt tudta.

2017-ben Anthony Fauci garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában.

Közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt Bill Gates globális koronavírus-járványos gyakorlatot szervezett: (hu) Event201.

Közvetlenül a járvány kitörése előtt a Globális Felkészültségi Megfigyelő Testület azt mondta a világnak, hogy készen álljon a koronavírus-járványra.

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából származik Wuhan területén.

2018-ban Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy tervezett vírus globális járványa lesz.

A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratóriumban hozták létre, amely dollármilliókat kapott Anthony Faucitól.

Több film nagyon részletesen ábrázolta a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokinot említik gyógyírként.

A 2012-es nyári olimpián a koronavírus pandémiája játszott nyitóbemutatójuk során.

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki, így az „uralkodó osztály” magasabb szintű autoriter ellenőrzést hajthat végre.

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus világméretű járványát jósolta, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre.

Dr. Carrie Madej évtizedekig tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a Covid-19 vakcina felhasználásával indítja el a transzhumanizmus folyamatát: az emberi DNS újraprogramozását.

A CIA tisztje, John John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld elnéptelenedése halálos kimenetelű, gyors hatású betegségek szervezett járványai révén.

Georgia államban 1980-ban hatalmas emlékművet állítottak fel, az emberiség tíz iránymutatásával, nyolc nyelven. A „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget félmilliárd emberre kell csökkenteni.

Bill Gates a TED beszélgetése során elmondta, hogy új oltásokkal 10-15% -kal csökkenthető a világ népessége.

Az „egészségügyi őr”, Mike Adams évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver kiadását, majd oltási megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekord idő alatt kifejlesztett oltást. Azt is megjósolta, hogy ez az oltás számtalan embert fog megölni pár év leforgása alatt.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette a „A jövő forgatókönyve…” címet, amelyben leírják a közelgő globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzés végrehajtását kell eredményeznie, amely a pandémiát követően fokozódik.

2020-ban kiadnak egy kézikönyvet az irányítás e világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a világ „bezárkózott” lesz, autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával.

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sok más világszerte azonnal példátlan módon ragadja meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi elhatárolódással, a kényszerített bezárásokkal, a szélsőséges érintkezés nyomon követésével. , stb.

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes hangjának rendkívüli cenzúrázása, akik kritizálják a történteket.

Valamennyi jóslat bekövetkezett röviddel azelőtt, hogy megtörtént volna

Ne feledje, hogy ennek a járványnak minden előrejelzését néhány évvel vagy akár hónappal azelőtt jelentették be, hogy bekövetkezett volna. Ez nagyon fontos.

Gates és Fauci hazudik hallgatóságuknak, amikor azt mondják: „a történelem azt mondja, hogy ez megtörténik”, de nincs történelmi alapja annak, hogy garantáljuk, hogy a globális koronavírus-járvány néhány hónapon vagy éven belül bekövetkezhet.

A történelem során soha nem fordult elő ilyen, ekkora globális szinten.

Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak - filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezekből a járványokból, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítás a világunkban stb. - azt mutatja, hogy azt megtervezték.

 

 

Top
Cookie-kat használunk weboldalunk fejlesztéséhez. A weboldal további használatával hozzájárul a sütik használatához Bővebben…