2020. november 03., kedd 16:32

Ezek a valódi események a műjárvány mögött Kiemelt

  • 76123 találat

Ezek a valódi események a műjárvány mögött, azaz hogy mit is jelent a Hillary Clinton (teljes nevén HRC, azaz Hillary "Rothchild" Clinton) és mások bűneiről szóló adatok nyilvánosságra hozatala.

 

(A kép csak illusztráció!)

FIGYELEM: A cikk felkavaró tényeket is tartalmaz, amelyeket nem könnyű feldolgozni! Ne olvasd el, ha az ilyet rosszul viseled!

A Before its News pont com / politics honlap 2020. 8. havi cikkének fordítása:

"Titkos katonai műveletek során 2019. áprilisa óta több ezer megkínzott, megcsonkított csecsemőt, gyermeket és tinédzsert mentett meg vagy talált holtan az USA katonasága. A Trump elnök és a Pentagon Pedofilellenes Különítmény által irányított USA Különleges Műveleti csoportok az USA, Kanada és Mexikó alatt futó DUMB (katonai mélybázis) alagutak hatalmas labirintusából eltávolították a gyerekeket, holttesteket, aranyat, készpénzt és dokumentumokat.

Az alagutakat nyilván évszázadok során építették és használták az Illuminátusok, ismertebb néven a Cabal, avagy Mélyállam tagjai. A sátánimádó globális, politikai és hollywoodi elit köztudottan hatalmas összegeket fizetett egy megkínzott gyermekek vérének (Adrenachrome néven) ivásáért – amely a beszámolók szerint „kábulatot” okoz, és állítólag megfordítja az öregedést. Bár, ha a „fogyasztást” megszakítja, a résztvevő nagyon szenved és akár meg is halhat.

A Pentagon gondoskodott arról, hogy megszakadjon az ellátás, amely nyilvánvalóan évszázadok óta folyt. Még 2019. áprilisában az Egyesült Államok katonai, az Interpol és a különböző országok helyi katonai erői koncentrált és összehangolt erőfeszítéseket kezdtek a gyermekek megmentésére egy hatalmas alagúthálózatból, amely az Egyesült Államokban Kaliforniától New Yorkig, Kanadáig, Mexikóig, Európáig, Olaszországig (Vatikán és Velence), Hágáig, Új-Zélandig, Dél-Amerikáig és a Közel-Keletig terjedt (Libanon). Az alagutak egy része a Vatikán alatt feküdt. Sokuk több emelet mély – mint például a denveri repülőtér alatti.

2020 áprilisáig összesen több mint 50 000 alultáplált, ketrecbe zárt és megkínzott gyermeket mentettek meg, másokat holtan találtak az amerikai nagyvárosok alagútjaiban, például New York, Central Park alatt. Állítólag egy másik alagút a Clinton Alapítvány épületétől a New York-i kikötőig fut.

A legújabb horrort 2020. augusztus 20-án fedezték fel Nevadában Reno alatt, ahol sokezer összekaszabolt, nemrég elhunyt gyermek holttestet fedeztek fel. Feltételezik, hogy a fogoly gyermekeket szexuális bántalmazás, emberkísérletek és sátáni szertartások során végzett emberáldozat céljából rabolták el vagy nevelték.

2019. október 16-án szerdán 2100 ketrecekben tartott gyermeket szabadítottak ki a kaliforniai China Lake katonai létesítmény földalatti alagútjaiból a Navy Seals tagjai és az amerikai tengerészgyalogosok. A gyerekeket és a tizenéveseket a beszámolóik szerint szexuálisan bántalmazták, kínozták sőt megölték vérük összegyűjtése érdekében. A tengerészgyalogosok a felszínre hozták a megkínzott gyermekeket (akik közül néhányan még soha nem láttak napvilágot), várandós tizenéveseket, deformálódott csecsemőket, a ketrecbe zárt, elektrosokkolt és traumatizált gyermekeket, akik vérét le akarták venni, hogy Adrenokróm készüljön belőle az elit számára, valamint a halomba dobált holttesteket, akik testét nyilvánvalóan szervátültetésre használták.
„Nevadában elszántan haladnak a gyermekmentési műveletek... Az a döbbenetes, hogy mindenki azt gondolta, hogy Las Vegas a lesz horrorok-horrora... Volt horror-show, de ez Reno alatt volt ... Reno alatt hihetetlenek az alagutak... a mélybázisok ... A Reno alatti alagutakban talált összes gyermek halott volt ... Nemcsak halottak, hanem szétkaszabolták őket... Most DNS-teszteket próbálnak végezni, hogy összeszedjék a darabokat ... melyik darab melyik testhez tartozik... Szörnyű!”- kommentálta Dr. Charles Ward, aki járt már néhány alagútban.

A mentési akciókban részt vevő egyik katona elmondta: „2019. július 4-én, délután 2 órakor megleptük a kaliforniai China Lake „Haditengerészeti kutatóbázis” legénységét. Elfoglaltuk a bázist és megmentettünk mintegy 3000 gyereket, akiket elképesztő mértékben kínoztak. . . A traumatizált (holt és élő) gyermekek száma több százezres nagyságrendű volt. Több generáció, akik soha nem látták még csak a napfényt sem.”

A mentési erőfeszítésekben részt vevő másik katona arról számolt be: „Még 2019-ben megsemmisítettünk gyermekcsempész földalatti bázisokat. Ez magában foglalta a Getty Múzeum alatti bázist is. A legutóbbi, Utah-i, 2020. március 18-i földrengés tulajdonképpen a gyermekkereskedelem alagútjainak megsemmisítése volt (a régi Dugway Utahi Biológiai Hadviselési Bázis alatt, amelyet más néven az 51-es körzet UFO-bázisként is emlegetnek). Komoly harc folyt a denveri repülőtér alatt. Az illuminátusok azt tervezték, hogy Denver lesz az Egyesült Államok fővárosa, miután átvették a hatalmat, és miután megölik a legtöbbünket.

Volt egy alagútrendszer Ausztrália körül, amelynek középpontja Melbourne volt. A katonaság hatalmas rajtaütést hajtott végre a Fekete-erdő alatti alagutakban Németországban. Spanyolországban, Barcelonában több mint 2000 nőt és gyermeket mentettek meg, miközben 13 pedofil vezetőjüket tartóztatták le. 30 000 pedofilt tartóztattak le Németországban, Spanyolországban és Angliában pedig „sokakat”.

Az ausztrál Charlie Freak elmondta, hogy a csapatok Melbourne-be mentek, és az óriási alagútrendszer alatt találtak egy második alagútszintet is Ausztráliában. „Sydney-ben indult ki, - így mesélték nekünk... Gondolj egy pókhálóra ... Olyan, mint egy pókháló, és ez a másik alatt van. Tehát ez a második alagútrendszer körbe megy Ausztrália körül, egy nagy központi vonal az Ayers Rock felé halad... Egy éjszaka este 9-től reggel 6-ig vagy 7-ig mindvégig robbanások voltak 2 vagy 3 másodpercenként. Ezért voltak ott a rendőrök.”

Az amerikai katonaságot, tengerészgyalogosokat, haditengerészeket és különleges különítményeket több mint egy éven át képezték a különleges bevetésekre Trump elnök és a Pentagon Pedofilellenes Különítmény irányításával. Ezek az amerikai különleges erők az Interpollal és a különböző országok hadseregeivel együttműködve tisztították meg az elrabolt gyermekekkel és nőkkel teli földalatti alagutakat. Ezután felrobbantották az alagutakat, hogy soha többé nem használhassák ezeket semmilyen célra. A felhasznált kis nukleáris robbanóeszközök kis földrengéseket okoztak a régióban.

Az alagutak finanszírozására szánt pénzeket az adófizetőktől vették el a Cabal tulajdonában lévő IRS / Federal Reserve System révén. Egy belső forrás azt mondta: "Sok billió dollárt költöttek ezekre az alagutakra ... Erre ment el az a sok billió dollár, amely hiányzott a 9-11-es épületből, amit ledöntöttek."

A művelet folyamatosan zajlott, mivel még több alagutat fedeztek fel mélyen a föld alatt. Dr. Charles Ward elmondta: „A mentési műveletek tovább elhúzódnak, mint azt a Szövetség gondolta, mert az Illuminátus alagútrendszereinek labirintusai hatalmasabbak, mint bárki gondolta volna.

„Libanonban alagutakat robbantottak be - mondta Ward. – Nagyon sok alagút volt egy épület alatt, amelyet felrobbantottak. Nagyon sokat tudok ezekről az alagutakról, és munkám során ténylegesen voltam is ezekben az alagutakban, mert ezekben hatalmas mennyiségű aranyat és készpénzt tárolnak. Akikben voltam, azok 200 méterrel a talajszint alatt vannak. Az alagutak szélessége 10-15 méter, magassága 5-8 méter, elektromos golfautók jöttek-mentek, mintha egy főút lenne; 30-40 km-es utak vannak odalent, boltok vannak odalent, lakónegyedek vannak lent, raktárak, széfek, sok minden van odalenn, és mindez csak abban a kettőben, amit én meglátogattam. Azt hiszem, a folyamat az volt, ahogy tudom, hogy miután kimentették az odalent őrzött nőket és gyermekeket, megsemmisítették az alagutakat, így ott soha többé semmit nem lehet csinálni."

Ward személyesen volt két olyan mélybázisban (DUMB), amelyek pénzzel, arannyal és értéktárgyakkal voltak tele. Egy olyan csapat tagja, amely aranyat, készpénzt és értékeket szállít szerte a világon az Egyesült Államok kormánya számára, amivel segíti a pénzérték globális visszaállítását.

Dr. Ward elmondta, hogy 2020 márciusában a vatikáni gyermekmentő bevetés során letartóztatták a pápát. Ward biztonsági csapatának egy része látta a letartóztatást. Elmondta, hogy 650 repülőgépnyi rakomány aranyat, készpénzt és dokumentumokat szállítottak el a Vatikánból Fort Knoxba. Rendszeresen különlegesen kiképzett csapatokat használ pénzmozgásra, és csapatait azzal bízták meg, hogy elvigyék a Vatikánból a rabolt kincseket.

„Nem hiszem, hogy egy átlagembernek bármilyen elképzelése vagy fogalma lenne arról, hány gyermek tűnik el minden évben... Ezt nem lesz könnyű felfogni. Olyan emberek és olyan szervezetek vettek részt benne, amelyekben megbíztunk a tragédiák idején, mint például a Katrina hurrikán, amikor sok ember eltűnt. Alapvetően olyan szervezetek rabolták el őket, amelyekben bízunk, hogy a nehéz időkben vigyáznak ránk. Ezeket a gyerekeket eladták.

„Ez rohadtul undorító... Háború idején… Az afganisztáni, szíriai és líbiai háborúkban hihetetlen mennyiségű gyermeket elraboltak ezekből az országokból. Úgy, hogy a családok azt gondolják, hogy meghaltak, pedig nem. Elrabolták őket ... És ez ilyen világ. Ne higgy nekem: fogj neki és járj utána magad, mert ez teljesen felháborító!

„És egyszer csak rá fogsz jönni, hogy mit csinál valójában Donald Trump, amikor lecsapolja a mocsarat ... Nem hiszem, hogy sok embernek fogalma lenne arról, mennyire mocskos ez a mocsár... Micsoda fertő! És akkor ráébredsz, valójában mit is csinál... Nem számít, hogy fura haja van, nem számít, hogy vicces posztokat küld. Ha megszabadít egy pedofil bandától, ha megment egy nőt és egy gyereket az emberkereskedelemtől, akkor jó munkát végez. De ő ezer és ezer gyermeket és családot mentett meg, ennek ellenére SEMMI, SEMMI nincs a közmédiában. Szégyellniük kellene magukat, teljesen szégyellniük kellene. Undorító!"

A Before its News honlap 2020. 8. havi cikkének fordítása.

 

 

  • Forrás: Internet
Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.