2022. május 06., péntek 18:22

II Erzsébet, náci okkult botrányok, pedofília, eugenika, visszaélések, rituálék

Az angol királyi család története ellentmondást rejt, mégpedig azt, hogy nem teljesen britek, mivel a királynő családja német származású.

 

Köztudott, hogy a Windsor-ház, a dinasztia, amelyhez II. Erzsébet királynő tartozik, 1917-ben született Európa két legjelentősebb királyi háza, a németországi Szász-Coburg-Gotha-házból (Saxe-Coburg-Gotha) és az angliai Hannoveri Királyi Házból....
II. Erzsébet az Egyesült Királyság jelenlegi brit uralkodója, tizenöt független, királyságként működő állam uralkodója és a Nemzetközösség ötvennégy tagországának vezető politikai személyisége.
Mindez a hatalom azonban sötét múlt mögé rejtőzik, a nácizmus, valamint más eugenikus ideológiák szimpatizánsai, illuminátusok, a visszaélések és a pedofília vádjaival körülvéve, sőt az igazságszolgáltatással folyamatban lévő ügyekkel, és mindez hozzáadódik a mai napig számos botrányhoz a gyermekeik és unokáik körében.
És mi a helyzet a titkos szabadkőműves és sátánista jellegű rendekben való részvételével, vagy a bankokban és nagyvállalatokban, valamint olyan gyógyszeripari cégekben való érdekeltségeivel, mint a brit AstraZeneca?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.