2020. november 12., csütörtök 17:19

„Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

  • 1160 találat

A Rockefeller Alapítvány Lockstep hadművelet: „Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

 

"Egy járvány leple alatt börtönállamot hozunk létre"

The Rockefeller Foundation. Annual Report 2010

(Rockefeller alapító dokumentum 2010)

Scenarios for the Future of Technology And International Development

(Forgatókönyv a technológia jövőjéről és a nemzetközi fejlődésről)

David Rockefeller Lockstep művelet

Más országokban letartóztatják őket (Ausztrália) békés tüntetés miatt (Kanada).

A népnek meg kell adni a személyes kapcsolattartási adatait, ha bárhol vásárol, kitenni magát a rendőrség további zaklatásainak (ha véletlenül kapcsolatba léptél volna egy fertőzött személlyel akkor is, amikor egyikőtök sem tudta), és a rendőrségnek most engedélye van a helyiségek átkutatására, házkutatási parancs nélkül.

Természetesen amikor beszélünk, mindez máshol történik, az ön biztonsága érdekében,. És mindez egy olyan válság alapján, amelynek halálozási aránya 0,2%, nem rosszabb, mint a szezonális influenza.

Ez mind megváltozott Új-Zélandon, amikor drákói törvényeket fogadtak el, bárki tiltakozása nélkül, egyetlen képviselő kivételével. Minden elismerés Simon O’Connornak ezért.

Köszönet a New Manhatten Project YT csatornának az alábbi videóért, amely röviden magyarázza a Rockefeller hadművelet és rendőrállam bevezetésére vonatkozó tervét.

A tényleges dokumentumhoz tartozó pdf fájl linkjét itt találja (a lockstep hadművelet a 18. oldalon kezdődik).

Mint mondtam, ezek az emberek nem titkolták terveiket. Ott vannak, láthatóan, ha meg akarod nézni.

Sajnos a legtöbb nép szívesebben hallgatja tovább a médiák tündérmeséit, és figyelmen kívül hagyja, mi történik valójában az orruk előtt. Találd ki, kié a mainstream tündérország?

A hadművelet forgatókönyvét futurisztikusan írja le ez a Rockefeller Foundation dokumentum, mint egy már megtörtént esemény lenne:

„Stratégiai eszköztárunk egyik fontos - és újszerű - eleme a forgatókönyv-tervezés, amely a jövőről szóló narratívák létrehozásának folyamata olyan tényezők alapján, amelyek valószínűleg befolyásolják az adott kihívások és lehetőségek egy csoportját”. (dokumentum bevezető)

Az Alapítvány célnyilatkozata:

„A Rockefeller Alapítvány olyan munkát támogat, amely bővíti a lehetőségeket, és erősíti a társadalmi, gazdasági, egészségügyi és környezeti kihívásokkal szembeni ellenálló képességet - megerősítve az emberiség„ jólétének előmozdítása ”érdekében 1913 óta vezető úttörő filantróp küldetését.”

Most érdekes módon 1913 az az év, amikor elfogadták a szövetségi tartalékról szóló törvényt, és kiszabták a Federal Reserve-t, amely a magánvállalatuk, és nem az állami bankrendszer ... ha a kijelentésüket jobban megfogalmaznánk: "elősegítjük a bankárok jólétét":

1913-ban egy szenátor, Nelson Aldrich, (Rockefeller anyai nagyapja), karácsony előtt, amikor a kongresszus nagy része vakációzott, a kongresszuson keresztül áttolta a Federal Reserve Act-t (3., 4., 5. hivatkozás).

Megválasztásakor Wilson átment a FED-en. Később Wilson bűnbánóan válaszolta (utalva a FED-re): „akaratlanul is tönkretettem az országomat”.

Ne feledje, hogy a JFK 1963-ban, ugyanabban az évben, amikor meggyilkolták, felszámolta a banki és kamatnyereség monopóliumát.

Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére

Betekintés a Rockefeller Tervbe...

 

Nézze meg az alábbi videót (BitChute.com oldalon):

"LEHETSÉGES EGYES TÁRSADALMAT FEGYELMEZNI ÉS ELLENŐRIZNI BIZONYOS IDEIG, DE NEM AZ EGÉSZ VILÁGOT." - GK Bhat, TARU Leading Edge, India, 20. oldal

„Az állampolgárok szívesen adták fel szuverenitásuk egy részét - és magánéletük - paternalisztikusabb államokba a nagyobb biztonság és stabilitás fejében” (P18)

Forrás és hivatkozás: Envirowatchrangitikei.wordpress.com; Nommeraadio.ee (a zárolási lépés a 18. oldalon kezdődik)

 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.