2022. március 21., hétfő 10:57

Titanic-Olympic, Morgan-Rothschild- Rockefeller, Federal Reserve, Nikola Tesla

Eljött a történelem legnagyobb, leghíresebb és legpompásabb óceánjárója, a Titanic elsüllyedésének 110. évfordulója,

 

amelyben 1514 ember vesztette életét, és a mai napig nem tisztázódott a rejtély, hogyan történt a dolog. Vajon, ahogyan azt eddig hittük, a jégheggyel való ütközés volt az ok, ami a végkifejletet okozta, vagy esetleg más tényezők is közrejátszottak, amelyekben a kor leggazdagabb emberei, például a Morganok, a Rockefellerek és a Rothschildok is részt vettek?
De nem csak ők az egyetlen érintettek, több elmélet is létezik, amelyek között szerepel a hajótársaság finanszírozója és tulajdonosa, a hajó kapitánya és mások is, akiket figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy megismerjük a történtek valódi tényeit.
És miért volt több olyan személy, aki részt vett ebben a végzetes összeesküvésben, kapcsolatban állt a jezsuita illuminátus elittel a Vatikánban és az Új Világrenddel?
És miért mondta le JP Morgan, a gátlástalan bankár az utolsó pillanatban az utazását, és mentette meg ezzel az életét?
Mi a helyzet a múmiával, amelyet a Titanic a rakományai között szállított, ami egy sokak számára ismeretlen tény, de az átok és a körülötte lévő halálesetek miatt említik?
A Titanic elsüllyedése megakadályozta a szabad energia felfedezőjének, Nicola Teslának a finanszírozását, és elősegítette a Federal Reserve létrehozását, amit sok politikus és mágnás a fedélzeten ellenzett. Lehet, hogy ez volt a süllyedés egyik célja?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.