2021. július 20., kedd 18:30

Ügyvédi kereset a CDC ellen a 45.000 haláleset miatt a COVID-19 lövések után 3 napon belül

  • 1294 találat

Ügyvédi kereset a CDC ellen a Whistleblower "eskü alatt tett nyilatkozata" alapján, amely szerint 45.000 halálesetet jelentettek a VAERS-nek - mindet a COVID-19 lövések után 3 napon belül.

 

Az ohiói Thomas Renz ügyvéd egyike volt a múlt hétvégén a kaliforniai Anaheimben tartott konferencián felszólalóknak, ahol bejelentette, hogy az America's Frontline Doctors segítségével szövetségi pert indít Alabamában egy állítólagos bejelentő "eskü alatt tett, hamis tanúzással fenyegető nyilatkozata" alapján, aki azt állítja, hogy belső információkkal rendelkezik a CDC által működtetett Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) által bejelentett halálesetek eltitkolásáról.

Ez a bejelentő állítólag eskü alatt azt állította, hogy legalább 45 000 bejelentett haláleset történt a COVID-19 "vakcina" beadását követő 3 napon belül. Renz azt állítja, hogy ez a 45 000 halálesetről szóló jelentés csak "egy rendszerből" származik, amely jelentést tesz a VAERS-nek.

Ez lényegesen több lenne, mint amit a CDC jelenleg jelent, ami 10 991 haláleset, és ezek közül sokan az oltást követő 3 napon túlra esnek. Lásd:

CENSORED: A CDC a COVID-19 injekciókat követő 7 hónap alatt csaknem 12 000 halálesetet regisztrált.
Renz azt is kijelenti, hogy szerinte a Google, a Facebook és a Twitter "bűnrészes a halál okozásában" a cenzúrájuk miatt, és kijelentette: "Alig várom, hogy bepereljem magukat, újra és újra".

A Renz ügyvéd előadásáról készült videó kissé furcsa, mivel a Renz ügyvédet bemutató személy megkérdezi a tömeget:

Hányan unják már Dr. Fauci-t? Ő egy luciferi gazember.

És mégis, Renz egyszer sem említi Fauci-t, és a beszédében tesz néhány homályos utalást Brett Kavanaugh-ra, és nyilvánvalóan a megerősítő meghallgatására, amit valahogy megpróbál összekapcsolni azzal, amit a CDC informátor felfedett, bár nem láttam ott erős kapcsolatot.

Ez nyilvánvalóan egy keresztény Trump-párti tömeg, bár több olyan felszólaló is volt, akik az Egészségszabadság mozgalomhoz tartoznak, mint például Dr. Judy Mikovits és Dr. Andrew Wakefield.

A konferencia teljes második napját, amely nyilvánvalóan 2021. július 17-én, szombaton volt, úgy tűnik, hogy a Rumble itt élőben közvetítette.

Több mint 9 óra hosszú.

Feltöltöttünk egy alig 10 perces klipet Thomas Renz ügyvéd bejelentéséről és a perről és a CDC feljelentőjéről szóló beszélgetésről.

Ez a Bitchute csatornánkról származik, és hamarosan a Rumble csatornánkon is felkerül.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.