David Icke és sok más valós szakértő lerántotta a leplet az égi kísérőnkről! A Hold nem keletkezett, hanem IDE TETTÉK! Már 1971-ben VÍZPÁRA jelenlétét mérték a Holdon, fényeket észleltek az Apollo-program űrhajósai, és ez még nem minden…

 

A Hold valójában nem volt mindig az égen…

Egy korábbi cikkünkben elkezdtük fejtegetni azt a végső igazságot, amit az égi szomszédunkkal kapcsolatban rejtegetnek.

Ez egy olyan igazság, melyet nem mertek évtizedeken át az emberek elé tárni, holott egyetemes múltbéli bizonyítékok, évszázadok megfigyelései és az Apollo-missziók megfigyelései, modernkori vizsgálatok is mind egy irányba mutatnak.

A Hold nem az, aminek látszik.

A Hold eleve jóval idősebb a szakértők friss megfigyelései alapján, mint azelőtt gondolták. A legbizarrabb az az egészben, hogy idősebb lehet a Földnél, de még a napnál is, ami teljesen ellentmond az időbeli kronológiának.

A Föld kora a mai ismereteink szerint 4,6 milliárd év. A Holdon talált kőzetek némelyike 5,3 milliárd évre rúg! A holdpor egyes részei pedig ennél is régebbiek… adódik a kérdés, hogy mi is akkor a Hold tulajdonképpen?

Egy mindennél ősibb objektum, vagy egy mesterséges szerkezet? Ez utóbbira utal a Hold üregessége is, amit az előző, fent említett cikkben már kitárgyaltunk.

„A Holdfelszínen található magas olvadáspontú elemek, mint pl. a titánium, nagy bősége miatt, számos geológus azon az állásponton van, hogy a magas olvadáspontú vegyületek valamilyen ismeretlen módon kerültek a Holdra.”

– állította több a holdkőzetet tanulmányozó tudós is.

  

Egy rejtett civilizáció egyértelmű tevékenységét lehet észlelni már évtizedek óta, mióta képesek vagyunk tudományosan megközelíteni a Holdat.

1971 március 7-én, a Holdfelszínre telepített mérőműszerek vízpárafelhőt észleltek a Holdon. A párafelhő 14 órán keresztül maradt meg a felszínen és mintegy 100 négyzetmérföldnyi területet borított be.

A Holdkőzet mágneses tulajdonságú, mely teljesen szokatlan jelenség, mivel magán a Holdon nincs mágneses mező! És a Földdel való véletlen ütközéssel sem alakulhatott ki ez a helyzet, mivel akkor a Hold darabokra szakadt volna.

A Hold tengereinek területén megfigyelhető tömegkoncentrációk, amelyek pozitív gravitációs anomáliákat okoznak.

A Hold központi „mare” területei alatt 35 – 65 kilométerre elhelyezkedő nagy, sűrű, kör alakú tömegek…

„Olyan széles, korong alakú tárgyak, melyek esetleg valamilyen mesterséges szerkezetek is lehetnek.

Ugyanakkor ezek a kör alakú lemezek nem valószínű, hogy véletlenül kerültek minden „mare” terület közepére, mint valami céltábla, pusztán baleset vagy más természeti jelenség miatt.”

Egyre több bennfentes szivárogtat ki részleteket. Egyes források azt állítják, hogy a rowellben történt események hatására borult az egész kártyavár, mint ahogy korábban említettük. Ekkor vette fel a kapcsolatot a holdi civilizáció az emberiséggel, azóta pedig egy szövetség, egyfajta kooperáció zajlik a fejünk felett. A Holdon tehát valójában kitelepült emberi “telepesek” és földönkívüliek élnek.

Hogy kik ők, arról is sok, egymásnak némileg ellentmondó információ látott már napvilágot.

Egyesek szerint az előző emberiség leszármazottai, akik a Földi kataklizmák egyike során költöztették át az emberiséget, így túlélve a saját kihalásukat.

Azóta több tízmillió ember, és még több idegen él egy szimbiózisban, tudományos kutatásokat végezve, és bizonyos monitorozást, mellyel a Föld lakosságát tartják figyelemmel.

A Hold valójában tehát egy nagyon régen ideküldött őrszem. Hogy messziről jött-e, vagy itt építették fel a Föld körül, nem tudni. A jelenlegi státusza az, hogy titkosított.

Bizonyos értelemben pedig veszélyt jelent minden emberre nézve, mivel egy nemzetek, kontinensek felett álló hatalmi elit jöhetett létre rajta az elmúlt 70 évben…

És mind tudjuk, az emberi pusztítás és gyarlóság megfékezhetetlen…

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.