Új világrend

 

Dr. Maria Hubmer-Mogg, megemlíti az elért eredményeket, mint például a kötelező védőoltások leállítása Ausztriában a tüntetéseknek köszönhetően, és további akciókat készít elő az őszi ellenállás érdekében, beleértve a beoltott és a vakcina által érintett embereket is.

 

 

Vajon az 5G - a dolgok internete - valóban olyan jelentős előnyökkel járna számunkra, hogy megérje elfogadni a magánéletünk feletti teljes ellenőrzést és szabadságunk radikális korlátozását?

 

 

A német szövetségi oktatási és kutatási minisztérium tanulmánya szerint a 2030-as években a lakosság többsége szívesen fogadná a kínai mintára kialakított szociális kreditrendszert.

 

 

Transzhumanizmus: a globalisták új keletű ideológiája.

 

 

A neuronok agyba ültetett LED-es vezérlése új értelmet ad a "megvilágosodott gondolatnak".

 

 

Az Egészségügyi Világtanács konferenciája: itt az ideje egy jelentős evolúciós változásnak

 

 

Az özönvíz emléke az emberek mítoszaiban és legendáiban él szerte a világon.

 

 

2020 eleje óta egy disztópikus világban élünk, ahol minden a hamis pandémiával és az új vírusokkal generált, amelyeket azért gyártanak, hogy a félelemmel, a vakcinákkal, az egyre inkább elidegenedett és beteg társadalommal folytassák, ahol az emberek engednek a robotizációnak és a transzhumanizmusnak.

 

 

 

 

A globális szimulációs játék következő felvonása ezekben a napokban ölt formát. Körvonalazódik az Új Világrend, forró őszre kell számítanunk.

 

1. oldal / 10
Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.