2020. november 07., szombat 13:36

Fauci szerint a COVID tesztnek végzetes hibája van

  • 589 találat

Fauci szerint a COVID tesztnek végzetes hibája van; vallomás a szakértők „szeretett” szakértőjétől! A COVID megtévesztés befejeződött, elfújta a szél.

 

 

Biztos forrásból. Közvetlenül attól az embertől, akiről azt mondják nekünk, hogy a nemzet első számú COVID szakértője. Amit Fauci mond, az arany igazság.
Nos, hogy is van ez?
2020. július 16, podcast, „Ez a hét a virológiában”: Tony Fauci azt állítja, hogy a PCR COVID teszt haszontalan és félrevezető, ha a tesztet „35 vagy annál magasabb cikluson” futtatják. A fertőzésre utaló pozitív eredményt nem lehet elfogadni vagy elhinni.

Itt, techno-beszédben, egy részlet Fauci legfontosabb idézetéből (kb. 4 percnél kezdődik):
„... Ha 35-ös vagy annál magasabb ciklusküszöböt ér el [a tesztet] ... annak esélye, hogy replikáció-biztos [más néven pontos], csekély ... szinte soha nem tenyésztheti a vírust [valódi pozitív eredmény észlelése] egy 37 küszöbciklus… akár 36… ”

A teszt minden „ciklusa” egy kvantum ugrás a pácienstől vett próbadarab amplifikációjában és nagyításában.
Túl sok ciklus, és a teszt mindenféle lényegtelen anyagot előállít, amelyet helytelenül értelmeznek relevánsnak.

Ezt hamis pozitívnak hívják.

Amit Fauci nem mondott el a videón: az FDA, amely engedélyezi a tesztet nyilvános használatra, azt javasolja, hogy a tesztet 40 ciklusig kell lefuttatni. Nem 35.
Ezért az Egyesült Államokban minden olyan laboratórium, amely követi az FDA iránymutatását, tudatosan vagy öntudatlanul részt vesz a csalásban. Csalás szörnyű szinten, mert…
Amerika millióinak mondják, hogy hamis pozitív eredmény alapján fertőzöttek a vírussal, és…
A COVID-esetek száma Amerikában - amely a teszten alapul - durván hamis.

A zárolások és más visszatartó intézkedések ezen csalárd ügyszámokon alapulnak.
Hadd lépjek vissza és futtassam újra önnek. Fauci szerint a teszt haszontalan, ha 35 vagy annál magasabb cikluson futtatják. Az FDA szerint futtassa a tesztet akár 40 ciklusig annak megállapítása érdekében, hogy a vírus ott van-e. Ez dióhéjban A BŰNCSELEKMÉNY.

Ha valakinek a Fehér Házban van néhány agysejtje, amelyeket meg tudna mozgatni, vegyen fel egy óriási bikakürtöt, és kezdje el szétkürtölni az igazságot az amerikai nép előtt.

- Helló, Amerika, becsaptak, hazudtak, átejtettek és pusztító útra vitték. A hamis tudomány alapján az ország le volt zárva.

Ha valakinek a kongresszuson működik néhány agysejtje, akkor húzza be Faucit egy televíziós meghallgatásra, és tíz perc alatt készítsen darált húst abból a hamis tudományból, amely ezt az egész bűzös támadást végrehajtotta az Egyesült Államok gazdasága és állampolgárai ellen.

Rendben, íme két bizonyíték arra, amit fentebb írtam.

Először is, van egy CDC-idézetünk az FDA webhelyén, egy dokumentumban: „CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use. Lásd: 35. oldal. Ez a dokumentum a következővel van ellátva: „Hatályos: 20/07/2020”. Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy a vírusra régebbi nevén hivatkoznak, a dokumentum 2020 júliusától továbbra is releváns. A „Csak sürgősségi felhasználásra” arra a tényre utal, hogy az FDA a „PCR-tesztet” hagyományos kategóriába sorolta, az úgynevezett „ Sürgősségi használat engedélyezése. ”
FDA: „… egy minta pozitívnak tekinthető a 2019-nCoV [vírus] esetén, ha az összes 2019-nCoV marker (N1, N2) ciklus küszöb növekedési görbéje 40,00 cikluson belül (<40,00 Ct) átlépi a küszöbvonalat.”

Természetesen sok tesztlaboratórium olvassa el ezt az irányelvet: „Nos, hogy lássuk, van-e vírus a páciensben, a tesztet 40 ciklusig kell lefuttatnunk. Ez a hivatalos tanács. ”

Aztán van egy New York Times cikkünk (augusztus 29. / frissítve szeptember 17.): „A koronavírus tesztje pozitív. Talán nem kellene.

Itt vannak az idézetek:
„A legtöbb teszt 40 [ciklusban] határozza meg a határt. Néhány 37-ben. ”
A „határérték beállítása” általában azt jelentené, hogy „egészen 40 ciklusig meg fogjuk vizsgálni, hogy megvan-e a vírus.”
The Times: "A vírus megtalálásához szükséges amplifikációs ciklusok számát, az úgynevezett ciklusküszöböt soha nem tartalmazza az orvosoknak és koronavírusos betegeknek küldött eredmény ..."

Bumm. Ez a nagy finálé. A laboratóriumok nem fedezik fel vagy nem fogják felfedni összejátszásukat ebben a bűncselekményben.

Képbe került?
Remélem.

Ha egy ügyvéd nem megy mindezekkel a bíróságra, vagy ha egy bíró nem figyel és nem látja meg a fényt, megfosztják munkájuktól, és el kell küldeni őket az Északi-sarkra havat lapátolni.

Írta Jon Rappoport

(Ha el akarja olvasni Jon megakollekcióját, a The Matrix Revealedról, kattintson ide.)
Megjegyzés: a blogomon megtalálja a forrásokra mutató linkeket, ahol ugyanez a cikk felkerül.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.