2020. december 24., csütörtök 08:04

Felrobbant a világ második legnagyobb tajvani hidroxi-klorokin üzeme

  • 922 találat

A COVID Plandémia egyik legnagyobb botránya több százezer értelmetlen halál, akik feleslegesen haltak meg, mert az FDA nem volt hajlandó kiadni sürgősségi felhasználást a hidroxi-klorokin (HCQ), biztonságos gyógyszer számára, amelynek szabadalma lejárt évekkel ezelőtt, és hogy orvosok ezrei szerte a világon hatékonyan, gyakran 100% -os sikerességgel alkalmazzák a COVID-betegek kezelésére.

 

 

A COVID Információs Központunkban van egy teljes oldal, amely erről a botrányról szól.

Tajvani hírforrások (köszönet Dr. Meryl Nass-nak, hogy megismertették ezt a történetet az Egyesült Államokban) arról számolnak be, hogy a világ második legnagyobb nyersanyag-szállítója, amely a HCQ-t gyártotta, a hét elején felrobbant, ami minden bizonnyal megterheli a világ HCQ ellátását.

Tajvani hírek:

A Taoyuan City egyik gyógyszergyárában ma, December 20-án kora délután tűz keletkezett és az azt követő robbanásban ketten megsérültek.

A Tajpej város Tamsui új kerülete felé tartó emberek arról számoltak be, hogy nem sokkal dél után hallották a hatalmas robbanást. A robbanás után azonnal sűrű fekete füst volt látható az SCI Pharmtech gyárból.

Míg a gyár a tajpeji Taoyuan nemzetközi repülőtér közelében található, a United Daily News és az ET Today beszámolói szerint a repülőtér működését ez nem befolyásolta.

A Taoyuan városi tűzoltóság 76 fős személyzetet, 28 tűzoltó készüléket és 2 mentőautót küldött a tűz helyszínére.

A robbanás okát jelenleg vizsgálják.

A Liberty Times beszámolt arról, hogy a gyár hidroxi-klorokin API-kat gyárt, és a világ második legnagyobb HCQ nyersanyag-szállítója. (Forrás.)

Tajvan és Kína között jelenleg nagyon magas a feszültség, és erről egy másik híradó számolt be:

Körülbelül 76 fős személyzet, 28 tűzvédelmi felszerelés és 2 mentőautó került bevetésre a területre. A sérült munkavállalók között van egy Fülöp-szigeteki munkavállaló is. Mindkettőt a Chang Gung Emlékkórházba szállították.

A 30 éves Fülöp-szigeteki munkavállaló kritikus állapotban van, miután testének 90% -ában harmadik fokú égési sérüléseket szenvedett. Jelenleg intubálják és a speciális égési osztályon kezelik. A másik munkavállaló, egy tajvani, egyik kezén égési sérülést szenvedett. Megfigyelés céljából a kórházban tartották, de nyolc óra után hazaengedték.

Vizsgálat indult a hatalmas robbanás okának megállapítására. A Liberty Times beszámolt arról, hogy a gyógyszergyár hidroxi-klorokin API-kat gyárt. A vállalatot a világ második legnagyobb hidroxi-klorokin-alapanyag-beszállítójának tartják.

Ugyanezen a napon egy kínai repülőgép-hordozó és négy másik haditengerészeti hadihajó haladt át Tajvan szorosán a Dél-kínai-tenger irányába.

Vajon ez a szabotázs csökkentette a versenyt az új kísérleti COVID vakcinák és gyógyszerek miatt?

Kína is részt vett benne?

 

 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.