2021. november 08., hétfő 13:39

Hamis "járványok" 2.0: AIDS, ¼ rész, magyar felirat

Fontos, hogy szembenézzünk a múlttal. Nézzük meg az előző nagy áljárványt, amelynek az egyik szülője ugyanaz a csaló volt aki a mai áljárvány egyik kulcsembere: Dr. Anthony Fuaci. Vajon kiérdemli/kiérdemelte a tömeggyilkos jelzőt Mr. Fauci?

 

Nagyon hasonló forgatókönyvet követtek, mint amit most is követnek, azzal a nagy különbséggel, hogy most a modern kommunikációs technológiáknak köszönhetően, és a világot átszövő különböző szervezeteknek hála, ezt sikerült az egész világra kiterjedően végrehajtaniuk (lásd Billi nyilatkozatát, a korábban sosem próbált kombinációról: https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/).
Akkor is volt egy hamis tesztjük, amely fertőzöttnek mutatta a megvizsgált személyek egy részét. A "gyógymód" egy nagyon veszélyes, halálos méreg volt, az AZT. Az AZT, amit kemoterápiás méregként használtak, ami egy olyan veszélyes méreg volt, hogy a túlságosan mérgező volta miatt még a rákos betegek kezeléséből is kitiltottak. Ez az AZT megölte azokat akiket a diagnózis alapján elkezdtek "gyógyítani". Így beteljesítve az u.n. AIDS halálos mivoltát.
Ma ugyanezt a mintát követik, van egy hamis tesztjük, ami a kényük kedvük szerinti arányban pozitív eredményt ad. Ha valaki kórházban kőt ki akkor "gyógyszerekkel" legyengítik és ha sikerült eléggé kiütni akkor lélegeztető gépre kerülhet, amely közel egyet jelent a halálos ítélettel. Plusz extraként bekerült a fegyvertárukba az "oltás"-nak nevezett méregkoktél, amellyel mindenki célponttá vált, nemcsak a teszt pozitívok.
Kísértetiesen emlékeztet egy-egy akaratlanul kulcsszereplővé vált személlyel kapcsolatos történtek is a két áljárvány esetén. Gallo, aki felfedezte a HIV "vírust" és akinek ezt a felfedezését Montagnier az AIDS intézményesítésére használta, kijelentette, hogy a HIV vírus ártalmatlan lehet. Kerry Mullis aki akaratlanul kulcsszereplővé vált a mai történetben mint a PCR teszt megalkotója, szintén kijelentette, még az AIDS-es időkben, hogy a PCR teszt nem alkalmas betegség megállapítására (lásd, a teszt pozitív gyümölcsöket és állatokat: https://www.bitchute.com/video/KZ301f7Zsk6W/). Mullis nem mondhatja el ezt ma, mert egy furcsa véletlen folytán, 2019-ben, nem sokkal azelőtt mielőtt útjára engedték az áljárványt, elhunyt. Kerry Mullis nem csak azt mondta, hogy a PCR teszt alkalmatlan a diagnosztizálásra, hanem az egyik riportban arról is beszélt, hogyan jött rá, hogy az egész AIDS dolog egy nagy átverés (https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/).
Ez a sztori jól mutatja milyen korrupt és aljas szándékú emberekkel van tele az u.n. modern "tudományos és orvosi" közösség és az ezeket felügyelő állami szervezetek, és aki nem áll be a sorba, nem követi a fentről jövő utasításokat/protokollokat, azt kidobják a rendszerből.

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.