2020. november 03., kedd 11:54

Kész átverés - Nem találtak vírust, csak a SAJÁT DNS-ünket Kiemelt

Az egyik olyan genetikai anyagdarab, amelyet a 80% -ban hamis pozitív, hibás, teszteletlen, nem jóváhagyott, RT-PCR teszttel teszteltünk, a 8. Kromoszómánk elsődleges összeállítása. Ez azt jelenti, hogy

 

egyáltalán nem találnak vírust, csak a SAJÁT DNS-ünk egy részét használják, és azt mondják nekünk, hogy ez egy vírus. Ideje egyszer és mindenkorra felszámolni ezt a FAKE-járványt. Itt a dohányzó fegyver.

A Covidról azt mondják, hogy kapszulázott RNS, amelyet arra használnak, hogy másolja a DNS-t, hogy kivegye azt a magból. A DNS nem hagyhatja el a magot. Amit tudunk, amikor RNS-t vagy DNS-t fecskendezünk magunkba, amely utánozza a saját DNS-ét, autoimmun betegségeket, roham rendellenességeket és rákot kaphatunk, és tudjuk, hogy az oltások okozzák és okozzák ezeket a problémákat. Mi a célja ennek az oltóanyagnak? Az emberi faj genetikai megtervezéséhez? Mi a játék, amit itt játszanak?

Az RT-PCR tesztek dNTP-k, primerek, szükséges enzimek, minta RNS, és pufferoldat keverékét használják az adott mintában jelen lévő specifikus RNS mennyiségének mérésére. Az alkalmazott minta RNS vélhetően nem is a SARS-CoV-2 genomból származik, mert soha nem izolálták, csak a meglévő MERS törzsek segítségével szintetizálták a minta RNS szekvenciához.

Amanda Vollmer beszél az Igazságról

 

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.