2022. január 20., csütörtök 11:52

Koronavírus - A Dokumentumfilm (2. rész)

A koronavírus körüli hivatalos és nem hivatalos események ismerősek lehetnek. A világon a legtöbb országban egyszerre, ugyanazok az intézkedések és "események" történtek a koronavírus kapcsán.

 


Egységes kormányzati narratíva ('mindMeghalunk'), és egységes intézkedések; logikátlan bezárások, egyes intézmények nyitva lehetnek, másoknak be kell zárni, "járványkórházak" építése, tömeges tilalmak, fals-pozitív PCR tesztek, vizsgálni nem akaró orvosok...

A dokumentumfilm jobbára az amerikai események alapján készült, de lévén, hogy egy központi irányítás mentén történt az egész az egész világon szinkronban - az események a saját országodban is ismerősek lehetnek.

Míg a kormányzati finanszírozású média, és az azt kiszolgáló, behódolt bemondók, és műsorvezetők betűre pontosan azt hazudták, amiért fizették őket - hogy a népesség terrorban, félelemben maradjon - eközben sokan, egyre többen a világon nem vették be a hazugságpropagandát, és maguk tájékozódtak a valóságról. Így születtek meg a felvételek az üres kórháztermekről, melyekről a média azt hazudta, hogy teljesen tele vannak a járvány áldozataival, és így születtek meg a lejáratókampányok is ezek ellen az emberek ellen, akik nem fogadták el a hazugságot.

2. rész | "Ideje felébredni" / "Eljött az idő"

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.