2022. január 15., szombat 18:50

Üreges Föld,Pólusnyílások, Antarktisz, Piramisok, Highjump hadművelet, Agharti

Az az elmélet, hogy a Föld üreges, hogy az északi és déli póluson keresztül lehet belépni a Földbe, és hogy titkos civilizációk virágoznak benne, ősidők óta számos nép hiedelemvilágának része.

 

A történelem során számos expedíció is történt, mint ahogy Richard Byrd amerikai admirális és más rettenthetetlen felfedezők az Északi- és Déli-sarkra utaztak, ahol rendkívüli tájakat, szinte szubtrópusi hőmérsékletű sarki oázisokat, meleg folyókat, hatalmas erdőket és sok más természeti jelenséget találtak, és mindannyian az Üreges Földről beszéltek, beleértve a Highjump hadműveletet, ami egy tudományos expedíciónak indult volna az Antarktiszra. De mi volt a titkos akció valódi indítéka? Nagy csillagászok és matematikusok is támogatták az üreges

Föld elméletét, mint például Euler vagy Edmund Halley, és számos író és kutató beszélt erről a földalatti világról. Hasonlóképpen az ufológusok, mint Ray Palmer és mások, úgy vélték, hogy a Föld üreges, és hogy az ufók egy magasabb rendű lényekből álló civilizációból érkeznek és térnek vissza, amely a Föld feltáratlan belsejében rejtőzik.

Mit rejtenek a sarkvidékek? És mi a helyzet azzal a hatalmas lyukkal, amely a sarkvidéki régiók fényképén látható? Mi a helyzet a sarkvidékeken rejtélyesen eltűnt egész falvakkal? Létezik egy egész földalatti birodalom, amelyben ismeretlen életformák élnek, és amelyet az Agharti Királyságnak neveznek, hogyan lehet oda bejutni?
Az Alcyon Plejádok által készített videó

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.