2022. március 28., hétfő 09:27

Kezdjük a lakásoddal

A politikailag erőltetett klímatéboly elérte az ingatlan-magántulajdont. A jövőben az épületek tulajdonosai óriási többletköltségekkel lesznek kénytelenek szembesülni "klímavédelmi" indokkal.

 

Sok lakástulajdonos ettől kezdve aligha fogja tudni megfizetni saját otthonát. Ami tökéletes összhangban van a Nagy Reszet céljaival. Mert ugye a Világgazdasági Fórum nagykutyája, Klaus Schwab saját maga jelentette be, hogy a Szép Új Világban "semmit sem fogunk birtokolni, mégis boldogok leszünk" - mármint mi, közemberek. Ami persze nem vonatkozik a Davosi Maffiára. Ők már a koronacirkusznak köszönhetően is csak dúsgazdagabbak lettek a dúsgazdagnál. A lakhatás megdrágítása tulajdonképpen egyenlő az ingatlanvagyon elkobzásával, ami pontosan megfelel Szép Új Világról szőtt terveknek, hogy mindenki mindent bérelni fog az államtól az érdemei alapján kapott univerzális alapjövedelemből. Saját tulajdona pedig nem lesz, főleg nem vidéken, kertes házban.

A természetet azzal lehet a legjobban védeni, ha nagyvárosi bérkaszárnyákba zsúfolnak be mindenkit (akire szükség van, a többit "kioltják"). A szabad természetbe pedig közember be nem teheti a lábát, mert csak károsítja. Szóval a világméretű elkobzás az ingatlantulajdon és a saját közlekedési eszköz megfizethetetlenné tételével indul. Mégpedig most. Csak nem figyelsz oda, mert el vagy foglalva az ukrajnai cirkusszal.

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/horror-fuer-immobilienbesitzer-koennten-klima-verordnungen-existenzgefaehrdend-sein

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.