Az alábbiakban összefoglaljuk a szakértők által áttekintett tudományos folyóiratokból, orvosi szakértőkből és médiából származó bizonyítékokat, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a maszkok nemcsak hatástalanok a fertőző betegségek, vírusok és influenza terjedésének visszaszorításában, hanem a maszkok is rendkívül veszélyesek az egészségre.

A maszkok kötelezővé tétele az emberiség elleni bűncselekményt és a gyermekek bántalmazását jelenti. 

A maszkok nem működnek. Nincs olyan tanulmány, amely igazolta volna a maszkok hatékonyságát a vírusos vagy influenzás fertőző terjedés megállításában. NINCS KIVÉTEL. A nagy metaanalízisek és az összes RCT bizonyítják, hogy nincs ilyen relatív előny. A maszkok és a légzőkészülékek  nem működnek!

Íme egy  WILEY-  tanulmány, amely februárban jelent meg: „Az N95 légzőkészülékek és a műtéti maszkok hatékonysága az influenza ellen: szisztematikus áttekintés és metaanalízis.”

KÖVETKEZTETÉS : „Összesen hat RCT vett részt 9171 résztvevő bevonásával. Nem volt statisztikailag szignifikáns különbség a laboratóriumi igazolt influenza, a laboratóriumi igazolt légúti vírusfertőzések, a laboratóriumi igazolt légzőszervi fertőzések és az influenzaszerű megbetegedések megelőzésében N95 légzőkészülékek és műtéti maszkok alkalmazásával. A metaanalízis az N95 légzőkészülékek védőhatását mutatta a laboratórium által megerősített baktériumok kolonizációja ellen (RR = 0,58, 95% CI 0,43-0,78). Az N95 légzőkészülékek használata a műtéti maszkokhoz képest nem jár a laboratóriumi igazolt influenza kisebb kockázatával.

Lényegében sem az N95, sem a műtéti maszkok nem hatékonyak az influenza elleni védelemben. - Lásd a linket  itt .

Denis G. Rancourt, az Ontario Civil Liberties Association PhD-kutatója   absztrakt összefoglalót készített az orvosi szakirodalom felsorolásával, amely bizonyítja, hogy a maszkok és a légzőkészülékek nem működnek: „A maszkok nem működnek.  A COVID-19 szociálpolitikához kapcsolódó tudomány áttekintése”  - Lásd a linket  itt .

2020 májusában a  Technocracy News and Trends  publikálta:  „Blaylock: Az arcmaszkok komoly kockázatot jelentenek az egészségre”. Dr. Russell Blaylock arra figyelmeztet, hogy az arcmaszkok nem csak nem védik meg az egészségeseket a megbetegedéstől, hanem súlyos egészségügyi kockázatokat is jelentenek viselőjük számára. A lényeg: ha nem vagy beteg, ne viselj arcmaszkot:

„Ez még ijesztőbb. Újabb bizonyítékok arra utalnak, hogy egyes esetekben a vírus bejuthat az agyba. A legtöbb esetben a szaglóidegek útján jut be az agyba, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az agy azon területéhez, amely a közelmúlt emlékezetével és a memória konszolidációjával foglalkozik. Maszk viselésével a kilégzett vírusok nem tudnak kiszabadulni, és az orrjáratokban koncentrálódnak, bejutnak a szaglóidegekbe és ezáltal az agyba jutnak. ” - Lásd itt a cikket  .

„Maszk viselésével a kilélegzett vírusok nem tudnak elmenekülni, koncentrálódni fognak az orrjáratokban, behatolnak a szaglóidegekbe és az agyba jutnak ... A bizonyítékok zöme hipoxia és / vagy hiperkapnia felé vezet. Vagyis a vér oxigenizációjának csökkenése (hipoxia) vagy a vér C02 szintjének emelkedése (hiperkapnia). ”

- Ismeretes, hogy az N95 maszk, ha órákon át viselik, akár 20% -kal is csökkentheti a vér oxigénellátását, ami eszméletvesztéshez vezethet, mint ahogy az történt azzal a szerencsétlen fickóval, aki N95 maszkot viselt egyedül autójában, aminek következtében elájult, összetörte autóját és sérüléseket szenvedett. Biztos vagyok abban, hogy több esetben idősek vagy rossz tüdőfunkciós személyek ájulnak el, és ütik be a fejüket. Ez természetesen halálhoz vezethet. ”

„Ezeknek a megállapításoknak az a jelentősége, hogy az oxigénszint csökkenése (hipoxia) az immunitás károsodásával jár. Vizsgálatok kimutatták, hogy a hipoxia gátolhatja a vírusfertőzések leküzdésére használt fő immunsejtek típusát, az úgynevezett CD4 + T-limfocitát. Ez azért következik be, mert a hipoxia növeli a hipoxia által indukálható faktor-1 (HIF-1) nevű vegyület szintjét, amely gátolja a T-limfocitákat és stimulálja a Tregs nevű erőteljes immungátló sejtet. Ez meghatározza az esetleges fertőzések, köztük a COVID-19 fertőzésének szakaszát, és sokkal súlyosabbá teszi a fertőzés következményeit. Lényegében a maszk nagyon jól megnövelheti a fertőzések kockázatát, és ha igen, akkor sokkal rosszabb kimenetele lehet. ”

 CNN kiadta ezt a cikket:  „A koronavírus-járvány miatti maszkhasználat az agy károsodását okozhatja, figyelmeztetnek a tudósok”  - lásd a linket  itt .

A globális kutatás bebizonyította a  „COVID-19 maszkok kötelezővé tétele bűncselekmény az emberiség ellen és egyben gyermekbántalmazás is”  - lásd a linket  itt .

Az Orvosok Világszövetsége  megerősítette, hogy két 14 éves német fiú maszk viselése miatt halt meg. A mainstream média cenzúrázta. Írország fő virológusa, Dollores Cahill szerint egy perc maszk viselése után mérgező környezetben kerülünk. Az a munkáltató, aki maszk viselésére kényszeríti Önt, felelősséggel tartozik a maszkok okozta halálesetekért, amelyek súlyos károkat okoznak az embereknek. - Lásd a linket  itt .

Dr. Otto Warburg ezeket az igazságokat is feltárta a rákkal kapcsolatban:

"Minden normál sejtnek abszolút követelménye van az oxigénre, de a rákos sejtek oxigén nélkül is élhetnek - ez kivétel nélküli szabály ... 48 órán keresztül megfosztja a sejtet az oxigén 35% -ától, és rákossá válhat."

A tipikus kék maszk, amelyet a legtöbb ember visel, teflont és egyéb rákot okozó vegyszereket tartalmaz. A maszkokat etilén-oxiddal  - ismert  rákkeltő anyaggal -  sterilizálják  . A különböző iskola számos tanáránál jelentős tünetek jelentkeztek ennek a vegyi anyagnak a közvetlen következményei miatt. A maszkok tartalmaznak (nem permeteznek)  PTFE-t,  amely a teflont alkotja, más vegyi anyagokkal együtt, amelyek szintén rákot okoznak. - Lásd a linket  itt .

A történelem megismétlődik  -  „spanyol influenza”

Az 1918-as történelmi járvány boncolási jelentéseiből kiderült, hogy az elrendelt maszkok becslések szerint 30 millió embert öltek meg. Tehát egyáltalán nem az „influenza” ölte meg őket a „spanyolnátha járvány” alatt.

Anthony Fauci társszerzője a Journal of Infectious Diseases-ben, 2008-ban kiderült, hogy Fauci úr tudta, hogy az maszkok emberek millióit ölték meg az 1918-as „járványban”. A boncolás szerint a halálozás fő okaként a felső légúti baktériumok által okozott másodlagos bakteriális tüdőgyulladást fedezték fel, nem pedig az „influenzát”. Ennek ellenére Fauci úr még mindig kényszerítően maszkokat írt elő az amerikai nép számára, tudva, hogy megbetegednek a maszkoktól. - Lásd a linket  itt .

Azt ajánlom, hogy olvassa el az  „Oltások okozták az „1918-as spanyol influenzát”, amely milliókat ölt meg”, és ez a történelmi népirtás most ismétlődik ”  - lásd a linket  itt .

Javaslom a  „Történelmi pandémia”  megtekintését is - lásd a videót  itt .

Végül itthagyom ezt az emberiségre figyelmeztető, cenzúrázott orvosszakértők robbanásveszélyes videó-összeállítását, amely decemberben jelent meg:  „Kérdezze meg a szakértőket - az orvosok és a tudósok beszélnek a COVID-19 szélhámosságáról és a VAX veszélyéről!”  - Lásd a videót  itt .

 

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.