2020. november 30., hétfő 11:02

Kína és a „Great Reset” - szocialista jövő Kínával a középpontban

Hogyan adták el a Kínai Kommunista Párt és a nyugati technológia globalistái, a világ lezárást? A világ bezárásával Xi Jinping, aki magas rangú párttag, idézi az ókori kínai tudósokat, elsajátította a derivatívákat, tanulmányozza a komplexitás tudományát, és szocialista jövőt képzel el Kínával a középpontjában.

 

Ladány László sinológus átfogalmazta, a legszegényebb propagandának is szükségképpen valamilyen viszonyt kell fenntartania az igazsággal. December végén Wuhanban Dr. Li Wenliang figyelmeztette barátait, hogy egy új SARS-szerű betegség gyorsan terjedni kezdett. Li üzenete akaratlanul is vírusszerűen terjedt a kínai közösségi médiában, ami széles körű pánikot és haragot váltott ki a Kínai Kommunista Párt ellen. Január 7-én Xi Jinping arról tájékoztatta belső körét, hogy a wuhani helyzet személyes felügyeletet igényel.

2020 január20-tól 24-ig  az 50. Világgazdasági Fórum (WEF) ül össze Davosban. Ugyanakkor január 23-án Kína bevezette az emberiség történelmének első lezárását, és megkezdődött a koronavírus-jelentések globális lavinája. Csak néhány nap múlva Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO igazgatója dicsérte Kína útját, amely "utat mutat". A következő hónapokban a világ szinte minden országa lemásolta Kínát. Eközben Klaus Schwab, a WEF elnöke örült a „nagy visszaállítás” egyedülálló lehetőségének, amelyet június elején Davosban tárt a világ nyilvánossága elé. A bezárás minden további napja hihetetlen profitot hoz, nagy technikákat, nagy gyógyszereket és nagy pénzeket.

2020. március 6., Wuhan. "Hamis, hamis, ez mind hamis!" Hangosan visszhangzik Wuhanban, amikor Sun Chunlan kínai alelnök pekingi küldöttségével együtt képet ad a veszélyes fertőzött területen kialakult helyzetről. A díszlet kísértetiesnek tűnik: disztópikus apokaliptikus hangulat, elhagyatott utcák a szürke lakótömbök közepén, csak Xi Jinping belső kádereinek köre mozog megkövesedett arccal. Wuhan bebörtönzött polgárainak hangos kiáltásai törik meg a csendet: „Hamis!” Azt kiáltják: „Mi tiltakozunk!” És a „formalizmus”, nagyjából úgy fordítva, hogy „Szimbólumpolitika!”

Wuhan volt a világ első lezárt nagyvárosa; 19 millió embert öt hétre bezártak otthonaikba. A Hubei nagyvárosi területen részleges zárolást vezettek be 57 millió emberre. Wuhan népe nem volt elragadtatva; A beígért állami támogatások gyakran nem értek célba. A felhőkarcoló ablakaiból kétségbeesetten kiabáló emberek képeit még a kínai állami média is közvetítette, feltehetően azért, hogy fenntartsa az esemény feletti diskurzus szuverenitását. A Guardian is beszámolt.

Wuhan más videói azonban vírussá váltak a YouTube-on, a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon - ne feledje, hogy Kínában tiltott amerikai platformok vannak. A világ csodálkozott azon az állítólag kiszivárgott videón, amelyen egy „Falling Man”, egy állami tisztviselő hirtelen összerogyott a nyílt utcán - állítólag akut koronatüdőgyulladás következménye. A gonosz nyelvek természetesen arra panaszkodtak, hogy figyelemre méltóan tartotta magát a kezével. Egy másik videóban egy férfi kiszáll az autóból és leveszi a maszkját. Azonnal egy különleges egység rohan rá, lepkehálót húznak a fejére, és bilincsben vezetik el. Egy védőruhás csapat szorgalmasan rohan oda és fertőtleníti azt a helyet, ahol állt.

Ki biztosította azt, hogy a Wuhan-járvány ilyen tökéletesen hangszerelt képeit több milliószor láthassák és megosszák a nyugati közösségi média platformokon?

Ki használta fel a korona-gyilkos vírus globális pánikját, valamint az orvosi történelemben soha nem látott kemény lezáráson alapuló sikeres kínai járványharc példátlan kórtörténetét - miközben a külföldi újságírókat már februárban kiutasították az országból?

Nézz ide, újra ünnepelünk!

Tovább olvasom angolul vagy németül.

 

 

Videó

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.