2021. július 24., szombat 11:01

Soros György 1 millió dollárt juttatott a rendőrségi mozgalom defundálására

  • 699 találat

Soros György 1 millió dollárt juttatott a rendőrségi mozgalom defundálására, miközben az erőszakos bűncselekmények száma tovább nő

 

Soros György pénzügyi támogatást nyújtott egy olyan szervezetnek, amely a rendőrség defundálása mozgalmat támogatja, miközben az erőszakos bűncselekmények országszerte megugrottak.

A milliárdos, aki rendszeresen támogatja a demokrata kongresszusi jelölteket és főügyészeket, 1 millió dollárt adományozott a Color Of Change PAC-nak, amely az ország legnagyobb online faji igazságossági szervezetének nevezi magát - derül ki a Szövetségi Választási Bizottságnál benyújtott és a Washington Free Beacon által megszerzett nyilvántartásból.

Az összeg Soros legnagyobb politikai adománya volt a 2021-es választási ciklusban, és a PAC rendőrségi költségvetések csökkentésére irányuló erőfeszítéseit támogatta.

"George Floyd és Breonna Taylor és még oly sok más, rendőri erőszak által elkövetett gyilkosság mindannyiunkat felháborított, de a mozgalmunk erősebb, mint valaha" - áll a faji igazságossággal foglalkozó szervezet petíciójában, amelyben a rendőri szervek elleni fellépésre szólít fel.

ELŐREJELZÉS: BIDEN ALATT 1,8 MILLIÓ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓ, "MINDEN IDŐK LEGROSSZABB ÉVE".

"Most rajtunk múlik, hogy felelősségre vonjuk őket [a minneapolisi rendőrséget], további rendszerszintű változásokat sürgetünk, és nem veszítjük el a lendületet, amely ahhoz szükséges, hogy örökre megváltoztassuk a rendfenntartás intézményét" - folytatódik a petíció.

"Tudjuk, hogy nem a rendfenntartás tart minket biztonságban, hanem a közösségek. A rendfenntartás nem vezet virágzó közösségekhez, hanem a befektetések" - áll a petícióban. "El kell kezdenünk elképzelni egy olyan társadalmat, amely MINDENKI számára működik, és azzal kell kezdenünk, hogy megválunk és lebontjuk azokat a rendszereket, amelyek igazságtalanul károsítják a feketéket"."

Soros adománya a legutóbbi a pénzügyi hozzájárulások sorában, amelyeket olyan csoportok vagy jelöltek kaptak, amelyek a rendőrség defundálását támogatják vagy a bűnözéssel szemben engedékenyek.

A milliárdos 2 millió dollárt adományozott a Los Angeles-i kerületi ügyész, George Gascon kampányának, aki ellen visszahívási kísérlet indult, miután radikális büntetőjogi reformokat jelentett be.

A törekvések között szerepelt "a készpénzes óvadék megszüntetése, az ügyészeknek a fokozott börtönbüntetések kérésének megtiltása, és az elnézés tanúsítása számos alacsony szintű bűnözővel szemben".

A demokrata megadonor más helyi ügyészi versenyeket is támogatott országszerte, így segítette Kim Gardnert Missouriban, aki a tavaly nyári zavargások során városában letartóztatott 36 személyből 34-et szabadon engedett;
Larry Krasner philadelphiai kerületi ügyésznek, aki 31 ügyészt bocsátott el hivatalából, és utasította a rendőrségi csoportokat, hogy drasztikusan csökkentsék a büntetőeljárásokat, és rövidítsék meg a próbaidő és a feltételes szabadlábra helyezés időtartamát; Kim Foxxnak Chicagóban, aki számos bűncselekmény miatt megszüntette a bűncselekményekkel kapcsolatos büntetőeljárásokat, és elhalasztotta a börtönbüntetéseket; valamint Rachael Rollinsnak Massachusettsben, aki a bűncselekmények széles körének dekriminalizálása mellett indult.

 

Top

Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.